Гости Guest Оливера Написано Децембар 15, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha jao,ovo je stvarno dobro...oljice...molim te...... nemoj ovako više da pišeš..... osim ako ne misliš na pravog Mocarta ????? ??, ?????? ??????? :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 Нећеш да једеш?? 0110_hahaha Е не морааааааааааааааааааааш 0110_hahaha 0110_hahaha :wink: Ајмо Изида ми опет да једемо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 15, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 svratiću,evo... nadjoh se sa serbonom na pesmi dana...sluša hoze felicijana iako dotični gospodin ne zna ćirilicu... a ni serbski Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 Славено-сербски... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Децембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 svrati?u,evo... nadjoh se sa serbonom na pesmi dana...sluša hoze felicijana iako doti?ni gospodin ne zna ?irilicu... a ni serbski ???????, ?????? ?????: 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha :wink: 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 15, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 meni je drago da si se konačno nasmejao... 0104_cheesy i jeste,mislim tako Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2009 ili to ili su zadovoljni radom .... a možda je i nešto tre?e...mogo bi da nam objasniš o ?esmu se radi...????, ???? ?? ????? ????? ?? ?? ????????... ????? ?? ???? ???? ? ???? ??? ?? ?????? ???? ?? ?? ??????? ? ????? ??????? (? ?? ???? ?? ?????? - ????? ?? ?????, ?? ? ?????? ?? ????? ???? ?????, ?? ???? ?? ????). ???? (??? ???? ????) ??? ???? ???? ????????. ???? ?? ?? ??? ?? ?? ?????? ? ??? ?? ????? ?? ?????? (????????? ???? ? ?????), ??? ?? ????? ??????? ???????? ???? ??????...?????, ??? ?? ?????? ?? ??????? ??? ?? ?????? ? ???? ????, ?? ??? ?? ???? ?????????, ??? ?? ?? ?? ??????? ???????? ? ????? ????????? ??? ?????????, ?? ????? ???? ????????? ???? ????????? ??? ????????? ???. ?? ??? ???? ????? ??? ??????, ??? ?? ?? ?? ? ???? (? ?? ?? ?? ????????? ??????) ??????????. ? ???? ?? ?? ???????????, ?? ???? ?? ?? ?????. ??? ???????. ??? ? ???? ??-??! 0202_238 0442_feel 0110_hahaha 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађо Написано Децембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2009 Па јесте на први поглед мало интригантно што човек отвара тему о себи. Али то је учинио из разлога свог доброг усавршавања ради опште користи и ефекта. Било је оних који су га потапшали по рамену и прецизно (неки пристрасно неки непристрасно) то образложили. Мислим да негативних критика још није било, а сходно томе ни образложења у том правцу. А сербон, ма колико с једне стране био у праву, мислим да је промашио одговор на тему. А сама чињеница да се за врло кратко време формирало оволико страница мислим да је још један позитиван поен у корист началника и медијума теме. Видиш, о теби виртуозу и има шта да се каже... Слобода подразумева ненаметљивост. Мишљење које превазилази овај оквир не би требало да буде уважено. ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2009 ???????? ?? ???? ??? ?? ?? ???? ???????? ??????? ?? ?????? ????, ? ?? ?? ?????????, ?????? ? ????????, ??????. ovde iznesite sve što mislite da je loše ili dobro,suvišno ili tendenciozno...sve što ?e poboljšati rad ovog podforuma......?iji sam ja urednik.... 0442_feel :cheesy2: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 16, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 16, 2009 ma to je samo odskočna daska.....sa nje se može i u bazen a i na beton pored....neki glavom udaraju i u dasku.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2009 ma to je samo odsko?na daska.....sa nje se može i u bazen a i na beton pored....neki glavom udaraju i u dasku....?? ??????? ?????? ?????, ???????????? ? ?????????? ??????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Децембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 Овај контраверзни уредник ме у почетку јако нервирао са својим усиљеним мултимедијалним засмејавањима. Нарочито су ми дизали притисак његови аватари у којима ми се клибери у фацу, али ето сад се прилично унормалио па ми је чак и симпатичан. Друго, почео сам да капирам његов хумор, па ми је постало забавно да читам његове поруке, сем на пдф Женски кутак и сл. где не залазим. Треће, у његовој препирци са Настасијом (јел је неко видео скоро?), ја сам стао на њену страну, међутим убрзо се испоставило да ме она подноси много мање него њега, те је сав бес усмерила ка мени преко пп. И тако...добар је, само да се још окане лошег друштва, масонерије и то, биће још бољи. Где је онај смајли? А ево га crvenilo Последња измена: Ево тек сад видех да је Настасија ипак напустила форум и то због Меде!!! 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Децембар 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 Моззарте, а који си степен у масонерији ? 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 svrati?u,evo... nadjoh se sa serbonom na pesmi dana...sluša hoze felicijana iako doti?ni gospodin ne zna ?irilicu... a ni serbski ???????, ?????? ?????: 0202_238 0202_238 0202_238 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha aj..aj... pa ovo je tuzno crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 ????????, ? ???? ?? ?????? ? ?????????? ? ja sam ti vrh piramide......zvezda danica.....suvereni vladar vasijone i svih cigala na svetu....majstor nad majstorima,izabranik velikog arhitekte i onaj zbog koga svemir postoji..... u prevodu....homer simpson.... 0202_238 0202_238 0202_238 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука