Odahviing Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 ------------------------>LINK <------------------------ Evo da ne postavljam ovde sliku ili bilo šta, kad otvorite shvatićete zbog čega. Do relativno skoro sam mislio da su svi vernici ovakvi. po internetu dok sam vodio konverzacije uglavnom na početku odbacivanja vere, diskutovao sam sa raznim ljudima, čisto da vidim šta imaju oni da kažu, uglavnom su komentari na moje neverovanje bili slične prirode. Retko gde na internetu postoji mesto sa pretežno hrišćanskim svetom na kome se ovako ne bi proveo ako kažeš šta misliš (i ovom prilikom da po ovome pitanju pohvalim Pouke.org). Sad da bude jasno ne kažem da su svi ovakvi, mada sam nekada mislio, ali ih je mnogo, veliki procenat vernika je ovakav. Pogotovu na ovim prostorima, posle svih ratova gde je strana na kojoj si označavala tvoja vera i ništa drugo. Ovo su uglavnom, kako oni kažu prave patrijote, veliki vernici hrišćani, Samo pogledajte komentare.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Sad da bude jasno ne kažem da su svi ovakvi, mada sam nekada mislio, ali ih je mnogo, veliki procenat vernika je ovakav. Мало их је али у јако бучни. Већина људи у овој земљи је сасвим обична и нромална. Људи ћуте, гледају своја посла, живе свој живот. Зато се стиче утисак да су овакви у већини. Интернет није мерило. Већина тих што пене по интернету су наложени и неиживљени клинци, који не знају Оче наш, а да не говорим о Символу вере. Бојан Сарачевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 А та глупсот са стављањем Светог Саве на геј заставу је ништа други него глупа провокација. И кад се провоцира треба имати духа и смисла. Ово је било сељачки и ниско. Зато, немој очекивати да ћеш у коментарима имати обичне (већинске) вернике. Sudija and Бојан Сарачевић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2013 А та глупсот са стављањем Светог Саве на геј заставу је ништа други него глупа провокација. Ovo ne sporm. Samo sam od hrišćana očekivao manje nasilan pristup Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Ustvari nije da nisam očekivao ovakve komentare, nego sam očekivao koji glas razuma, mada ima ih. Ali barem da odnos "snaga" bude malo povoljni po glas razuma Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Ustvari nije da nisam očekivao ovakve komentare, nego sam očekivao koji glas razuma, mada ima ih. Ali barem da odnos "snaga" bude malo povoljni po glas razuma Неће обични људи, о којима ти говорим, да троше време на такве ствари. То су "теме" које окупљају фрустрираност и талибанизам, са обе стране. А ми очигледно имамо фрустрираност и талибанизам, атеистичи и верски. То је исти менталитет, само обучен у другачију идеју (теизам и атеизам). Што би се рекло, ударио тук на лук. Ово се лечи просветљењем - тако што ће обични (да не кажем нормални) људи са обе стране сести и разговарати, разбијати предрасуде. DYNABLASTER, Srdjan Kotur and R.Žiskar је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Nešto kao prošli divan, ako je to bio prošli. Mislim Peđa i prota Golijan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Nešto kao prošli fivan, ako je to bio prošli. Mislim Peđa i prota Golijan Ма било ко. Само треба хтети. Ја идем 4. априла, као гост, на њихову трибину у ДОБ-у. Верујем да ћу већину збунити са ставом о науци, хомосексуалности и сличним питањима, за које мисле да знају хришћански одговор (који им се не свиђа). Али, у томе и јесте поента. Наши главама владају предрасуде. Владају "дефиниције" малобројних а јако бучних. Од њих се ништа и не чује. Бојан Сарачевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Ovo ne sporm. Samo sam od hrišćana očekivao manje nasilan pristup Интересантно је како се никад на таквим "изазовима" не нађе Мухамед или Буда или Папа.... Али, ако судиш о православним верницима на основу ових, како их поспрдно називаш, патриЈотама, онда не изненађује какав закључак можеш да изведеш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 If you judge a book by the color, then you judge a love by a lover! kucanje Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Jesi li ti ovaj Bojan što je sad tamo komentarisao. Vidim nešto mi ime i prezime poznato nisam mogao da se setim odakle. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Мало их је али у јако бучни. Већина људи у овој земљи је сасвим обична и нромална. Људи ћуте, гледају своја посла, живе свој живот. Зато се стиче утисак да су овакви у већини. Интернет није мерило. Већина тих што пене по интернету су наложени и неиживљени клинци, који не знају Оче наш, а да не говорим о Символу вере. Јок, пријатељу. Није их мало. У њиховој генерацији они су већина. У питању је будућност ове земље. Огроман део ове нове клинарије само мрзи и не зна ништа друго да ради (добро, знају да иду по сплавповима, опијају се, блудниче до бесвести...). То заиста нису никакви православни верници ни у назнакама, али јесу већина у млађим генерацијама. То су будући гласачи, будући очеви, будуће мајке. Мрзе све и свакога и пуни су агресије. Нису то ни патриоте. Њима је патриотизам само добар извор нових објеката за мржњу, ништа више од тога. Све у свему, бдућност нам је врло тамна, ако је судити по овима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука