WUDU72 Написано Март 21, 2013 Пријави Подели Написано Март 21, 2013 Ера Ојданић је признао да је педофил и да је заводио малолетнице!!!Питам се зашто тужилаштво ћути!? http://pressonline.rs/info/drustvo/266585/ojdanic-o-vezi-sa-maloletnicom-nuns-poziva-rra-da-reaguje.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Март 21, 2013 Пријави Подели Написано Март 21, 2013 greengrin Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Март 21, 2013 Пријави Подели Написано Март 21, 2013 Питам се зашто тужилаштво ћути Narodski proso brzi voz, pravnicki zastarelost. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
WUDU72 Написано Март 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 21, 2013 Narodski proso brzi voz, pravnicki zastarelost. Жалосно..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 21, 2013 Пријави Подели Написано Март 21, 2013 Ajs i Sky tovare Ojdanica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 21, 2013 Пријави Подели Написано Март 21, 2013 Ера Ојданић је признао да је педофил и да је заводио малолетнице!!!Питам се зашто тужилаштво ћути!? http://pressonline.rs/info/drustvo/266585/ojdanic-o-vezi-sa-maloletnicom-nuns-poziva-rra-da-reaguje.html Narodski proso brzi voz, pravnicki zastarelost. Ustvari, po zakonu je dozvoljeno spavati sa osobama starijim od 14 godina, tako da Era nije ucinio nikakav prestup. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 21, 2013 Пријави Подели Написано Март 21, 2013 A meni je od svega ovog najgore sto novinar Pressa iznosi neistinu da je zabranjeno imati odnose sa maloletnicama 14-16, a mogao je da proveri za 5 minuta da li je to istina... I to tako samouvereno pise, da vecini ljudi verovatno ne padne napamet da mozda nije tako. Ono sto se kaze da ne treba verovati medijima nizasta, izgleda da je mnogo vise istinito nego sto zvuci... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
WUDU72 Написано Март 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 21, 2013 Ustvari, po zakonu je dozvoljeno spavati sa osobama starijim od 14 godina, tako da Era nije ucinio nikakav prestup. По чијем то закону???Јадан је тај закон и та држава са таквим законом!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 21, 2013 Пријави Подели Написано Март 21, 2013 По чијем то закону???Јадан је тај закон и та држава са таквим законом!!! Po nasem vazecem zakonu, a ne bih ulazio u to kakvi smo. http://www.paragraf.rs/propisi/krivicni_zakonik.html Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Март 21, 2013 Пријави Подели Написано Март 21, 2013 Да ли је могуће да на форуму имамо ДВЕ теме о (С)Ери Ојданићу ?! Дајте, људи, а и ти Дени, па шта ти је, брате?! . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Март 21, 2013 Пријави Подели Написано Март 21, 2013 Ера Ојданић је признао да је педофил и да је заводио малолетнице!!!Питам се зашто тужилаштво ћути!? http://pressonline.rs/info/drustvo/266585/ojdanic-o-vezi-sa-maloletnicom-nuns-poziva-rra-da-reaguje.html пљуц, пљуц... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука