Јаков. Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Što je džaba, svakome je drago.. ne gledajte poklonu u zube Odavno nije bilo nekih dodatnih misija, a što se tiče onih kao gerilskih ratova, meni je to malo glupo i nisam ni u jednom učestvovao. Sve će da učine da te navuku da trošiš zalihe... pa posle.. ajde kupuj golde za prave pare... a to se neće desiti... ne, ne.. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Јесте видели да је наш рудник дошао на 31% златне руде. Још 3 дана копања и пресушиће нам рудник! Бразил - 84% (рудник у Јужној Африци) Чиле - 78% (рудник у Аустралији) САД - 65% (рудник у Дистрикту Колумбија у дворишту Беле Куће) Пољска - 51% (рудник у Турској) Зависи колико активних играча имају и то оних преко 22 нивоа, јер само они могу да копају... Сви рудници у старту имају по 100к голда, једино нисам гледао да ли нека земља има два рудника, али колико видим нема... Ај дај линк да те додам за пријатеља, имам већ неке са форума... или ево додај ти мене: http://www.erepublik.com/sr/citizen/profile/7199756 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 :laugh: Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Ово горе од фарме на фејсбуку Кад сам имао налог, па ми стигне захтев од пријатеља да му фале балвани за изградњу штале Anti Palma Crew and Ромејац је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Није исто... ОВде немаш никакву обавезу од двоклика, ако имаш скрипту... У сваком случају, није лоше да се прекрати време... Мања навлака од травиана... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Ово горе од фарме на фејсбуку Кад сам имао налог, па ми стигне захтев од пријатеља да му фале балвани за изградњу шталу 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Зависи колико активних играча имају и то оних преко 22 нивоа, јер само они могу да копају... Сви рудници у старту имају по 100к голда, једино нисам гледао да ли нека земља има два рудника, али колико видим нема... Ај дај линк да те додам за пријатеља, имам већ неке са форума... или ево додај ти мене: http://www.erepublik.com/sr/citizen/profile/7199756 Послао захтев... 4869 Anti Palma Crew је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Прихваћено, пошаљи ми две саднице детелине, једно теле и комбајн... Ромејац and feeble је реаговао/ла на ово 2 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Може, шаљем фабрику за производњу тенкова Q7 квалитета, 0102_laugh и шифре од орга Народне Банке да можеш да подигнеш златнике са државног рачуна. :-X :-X Послах ти мало хлеба и неки тенк... Anti Palma Crew је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Може, шаљем фабрику за производњу тенкова Q7 квалитета, и шифре од орга Народне Банке да можеш да подигнеш златнике са државног рачуна. Je li ozbiljno postoji Q7 tenk? E kad sam ja igrao do Q5 išlo, i to znaš šta je Q5 to ako si imao..... Da i nije moglo da se je jede koliko si hteo, ko ovo sad (napravili samo da se troše/kupuju goldi). Nego si jeo jedan lebac dnevno. PA zavisi koji imaš u zalihama toliko ti doda. E da i bolnica Q5 je dodavala 100 helta, npr. ratukeš izgubiš sve helte i odeš u bolnicu isklićeš tamo i na 100 si. Samo što je to moglo jednom dnevno. Kad sam ponovo poče 2. put da igram ja otišao u rat puko sve helte i pošao da tražim bolnicu. Kad ono nema je nigde. I pitam ti tu ja nekog od igrača, on dobar čovek pa mi dao rane da se najedem. Kasnije kad se uverio da sam i pre igrao dali mi i nalog (24 lvl je data bio kad sam dobio), doguro sam sa njim do 28 tako nešto pa im vratio. Sad moj brat t igra, ne sa tim nalogom napravio novi, ali sve u svemu dosta su izmenili. Nekako mi se više sviđalo pre. Nego znate li priču o nastanku eSrbije i borbi sa eHrvatima, onoj prvoj, ne sa puškama nego političkoj? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Постоји тај тенк и постоји и хлеб истог квалитета. Админи увели да би имали зараду и да смање хиперпродукцију. Постоји и фабрика за бомбе (исто уведено да би се потрошила огромна количина оружја која се производи свакодневно). А постоје и тренинг центри Q4 квалитета па за пар златника можеш да стекнеш до 90 поена снаге за један тренинг... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubić Nenad Šone Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 ono sa rudnikom zlata je žešća glupost, neko dobije 0,4 (kao na primer ja), a neko dobije 40 zlata. Jednom sam dobio 1.3 inače uglavnom 0.3. Bolje išta nego ništa. .smesko. inače ako neko slučajno ne zna, tamo sam isto Ljubic Nenad greengrin a inače imam i ja link ko želi igrati igru, hihihi http://www.erepublik.com/sr/referrer/Ljubic+Nenad Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Jednom sam dobio 1.3 inače uglavnom 0.3. Bolje išta nego ništa. Nekad su mape za blagom postojale, be znam da li sada to ima i kada tvor referal stigne do nzm zaboravio sam kog lvl-a ti dobiješ jednu mapu. Iskoristiš je i imaš mogućnost da dobiješ od 4-40 golda. Ja mislim da je 6 najviše što sam zaradio. A btw nisi dobijao mape samo za referale bilo je još nekih načina Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubić Nenad Šone Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Izgleda da je mnogo nas koji igramo erep, nije ni čudo što smo najjači. trenutno Србија16584 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Може, шаљем фабрику за производњу тенкова Q7 квалитета, 0102_laugh и шифре од орга Народне Банке да можеш да подигнеш златнике са државног рачуна. :-X :-X Послах ти мало хлеба и неки тенк... Хвала, брате! Nego znate li priču o nastanku eSrbije i borbi sa eHrvatima, onoj prvoj, ne sa puškama nego političkoj? Читао сам нешто, чак се ваљда тадашњи председник јављао и у првом дневнику РТС-а, тако нешто? . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука