Jump to content

Predsednik Nikolić na inauguraciji novog pape

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ах тај Николић, пљује па лиже, до пре коју годину Ватикан је био за њега легло зла, сатанин овоземаљски дом а папа амерички шпијун, а сад види га, иде на инаугурацију. Земљо отвори се!

Подели на овим сајтовима

Ide zbog svoje zemlje a ne zato što je papa faca i što je Toma promenio mišljenje.

Ide zbog svoje stolice. 

Da ne ide bilo bi kako je ostao stari radikal i nacionalista. Svetu se ne može ugoditi.

Nije taj nikad bio nacionalista. Tom je zinulo dupe za vlast, cim je vidoe da radikalska prica gubi na snazi i publicu on se presaltao, prodao kuma, veru a veceru, postao prijatelj zapada i okrenuo sve price. 

Njegova je duznost kao predsednik Republike Srbije da ide, ne zbog sveta nego zbog Srbije. I zbog njegove stolice jer ako to ne radi Srbija ce da pati, samim tim ce da gubi on politicke poene. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ма јесте врага, он је пица са два лица, шлихтара стара.

Ne ide predsedik Francuske na raport kod Merkelove zato što je ona sexy i što voli da ćaska sa njom nego zato što mora.

Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći

Подели на овим сајтовима

Ide zbog svoje stolice.

Pogrešne paralele pravite.Nemojte praviti analogiju obaveza i postupaka jednog predsednika sa obavezama i postupcima iz vašeg običnog života.To nije isto.

Као што рече Младен, иде због своје столице.

Nope .smesko.

Подели на овим сајтовима

Ма не уопште, хаха.

Čudi me jedna stvar.Ranije je naš narod bio mnogo pametniji iako je bio manje pismen,međutim danas je situacija čudno obrnuta-narod nam je pismen,i školski i informatički a totalno ogrezao u glupost.

Ne znam zašto sam ovo rekao,možda nekome bude od koristi  .smesko.

Подели на овим сајтовима

Pogrešne paralele pravite.Nemojte praviti analogiju obaveza i postupaka jednog predsednika sa obavezama i postupcima iz vašeg običnog života.To nije isto.

Nope .smesko.

Ne znam sta se tripujes. Nikolic je odavno video da nema vajde od one price koju je furao sa Sekijem, pa je sa naprednom strankom promenio pricu na pro evropsku odnosi sa svima itd...

Ovo sto si ti rekao imalo bi logike da je on kao onaj Nikolic/Radikal otisao. Ovo mu je i duznost i ideologija i politicki plan i program.

A malo je licimerno pricati da nikolic ovo radi zbog Srbije a Tadic kada je radio isto on je bio "izdajnik". Smeshno.....

ova slika objasnjava sve...

580674_488698584511287_1997985089_n.jpg

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...