Zawisza Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 kad si u takvoj organizaciji poput RPC moras da pricas "budalastine" da bi makar neko skrenuo paznju na tebe. A Galo je imao vere u Gospoda vise nego svi evropski kardinali zajedno. Не знам шта хоћеш да кажеш са овим, имам утисак да је једини циљ да увредиш нас католике, поготово Мидраша, који је један диван човек и свештеник. Што се мене тиче можемо слободно да се вређамо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 Hoicu da kazem da je Katolicka crkva jedan politicki dinoasurus i svojevrsne nakaza sa izuzetkom iskrenih katolika koji su danas uglavnom u Juznoj Americi i Africi. Ako ce Midrash da se uvredi tu mu ne mogu pomoci; jer ja ne mislim na njega; uostalom i ne poznajem ga. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 Hoicu da kazem da je Katolicka crkva jedan politicki dinoasurus i svojevrsne nakaza sa izuzetkom iskrenih katolika koji su danas uglavnom u Juznoj Americi i Africi. Ako ce Midrash da se uvredi tu mu ne mogu pomoci; jer ja ne mislim na njega; uostalom i ne poznajem ga. Bezobrazluk i nevaspitanje oca zebedija je do sada toliko puta pokazano da nema potrebe da se bilo ko vređa jer više niko i ne obraća pažnju na njegove izjave. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 Hoicu da kazem da je Katolicka crkva jedan politicki dinoasurus i svojevrsne nakaza sa izuzetkom iskrenih katolika koji su danas uglavnom u Juznoj Americi i Africi. Ako ce Midrash da se uvredi tu mu ne mogu pomoci; jer ja ne mislim na njega; uostalom i ne poznajem ga. Zlo i jeste što nas konkretan čovek ne zanima, zanima nas samo da ga svrstamo na jednu ili drugu stranu. Otuda i to priželjkivanje od ljudi da dođe sudnji dan jer stravstveno žele da sude odmah i znaju da bi to oni učinili bolje nego Gospod Bog. Postoji ono pitanje i odgovor "zašto pas maše repom" a odgovor je "zato što rep ne može da maše sa psom" zato bolje da mnogo ne mašeš jer ne znaš dal si rep ili pas. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 Bezobrazluk i nevaspitanje oca zebedija je do sada toliko puta pokazano da nema potrebe da se bilo ko vređa jer više niko i ne obraća pažnju na njegove izjave. A ti daj primer da organizacija koja stiti pedofile; prikriva fasiste iz II svetskog rata i vodi svetsku politiki, nije jedna politicka nakaza pre nego sto je crkvena organizacija. Mozda ce Francis nesto da promeni ali s obzitom na njegova dva prethodnika tesko je poverovati Golub је реаговао/ла на ово 1 Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 A ti daj primer da organizacija koja stiti pedofile; prikriva fasiste iz II svetskog rata i vodi svetsku politiki, nije jedna politicka nakaza pre nego sto je crkvena organizacija. Mozda ce Francis nesto da promeni ali s obzitom na njegova dva prethodnika tesko je poverovati Ti si, brate, toliko ispunjen mržnjom, da se pitam, ako si zaista sveštenik, kako se ne plašiš Isusovih reči? Kojim otrovom truješ svoje parohijane! Da li si svestan da ćeš pred Bogom odgovarati za to? Nećeš se moći da opravdaš - pa katolici su bili gori. Bog će za tvoja dela pitati. Biti manja "nakaza" ništa ne znači, a ti se, izgleda trudiš da budeš samo to - manja nakaza, a ne bolji čovek. Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 A ti daj primer da organizacija koja stiti pedofile; prikriva fasiste iz II svetskog rata i vodi svetsku politiki, nije jedna politicka nakaza pre nego sto je crkvena organizacija. Mozda ce Francis nesto da promeni ali s obzitom na njegova dva prethodnika tesko je poverovati Koliko nas Gospod odvodi od ponora sablazni i osudjivanja, koliko se istinske sluge Gospodnje udaljavaju od tog strasnog, pogubnog ponora, toliko nas, suprotno tome, djavo vuce u taj ponor, prikrivajuci ga raznim opravdanjima. Jedno od satanskih opravdanja je nerazumna revnost, koju mnogi drze za poboznu, svetu revnost E moj brate...priznajem da sam gori od tebe... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 24, 2013 Пријави Подели Написано Мај 24, 2013 Ti si, brate, toliko ispunjen mržnjom, da se pitam, ako si zaista sveštenik, kako se ne plašiš Isusovih reči? Kojim otrovom truješ svoje parohijane! Da li si svestan da ćeš pred Bogom odgovarati za to? Nećeš se moći da opravdaš - pa katolici su bili gori. Bog će za tvoja dela pitati. Biti manja "nakaza" ništa ne znači, a ti se, izgleda trudiš da budeš samo to - manja nakaza, a ne bolji čovek. Evo ko treba da se plasi isusovih reci; pope Midrashe; oni koji sa tobom piju iz iste case i koje tvoj Sveti Otac strucno prebacuje iz crkve u crkvu i sakriva od ovozemaljske pravde. http://en.wikipedia.org/wiki/Catholic_sex_abuse_cases Za moju se dusu ne brini. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 24, 2013 Пријави Подели Написано Мај 24, 2013 Koliko nas Gospod odvodi od ponora sablazni i osudjivanja, koliko se istinske sluge Gospodnje udaljavaju od tog strasnog, pogubnog ponora, toliko nas, suprotno tome, djavo vuce u taj ponor, prikrivajuci ga raznim opravdanjima. Jedno od satanskih opravdanja je nerazumna revnost, koju mnogi drze za poboznu, svetu revnost E moj brate...priznajem da sam gori od tebe... Nemam ja problem sto se satane u ljudskom obliku postale katolicki svestenici; vec imam problem sto ih je Katolicka crkva prikrivala i dozvoljavala da nastavljaju svoje zlodelo. Zamisli jednog svesteniak koji siluje decu; i onda kada se to sazna tajno se prebaci na drugu lokaciju. Da li si svestan koliko je to zastrasujuce???? Ja sam licno upoznao barem 100 bivsih katolika koji su kao razlog odlaska iz RKC naveli upravo ovo; ako ti i pop Midrash to ne vidite kao problem ( a ovde govorimo o stotinama slucajeva ne jednom ) onda stvarno ne znam o cemu da pricamo; a ti me optuzi za mrznju koliko god hoces. Ja bih one koji dirali i zlostavljaju decu na bilo koji nacin zatvorio i najtamniju tamnicu i ostavio da vise nikada ne vide Gospodnje sunce iznad njihove glave. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 24, 2013 Пријави Подели Написано Мај 24, 2013 @@Zeebedee, Јес да не подносим папу и врх КЦ... али ти га попе претерујеш. Дај олади мало. Не могу да схватим да особа попут тебе може бити свештеник . Ти си бре не пун, него препун, мржње и негативне енергије. Испразни се негде попе па се врни. Ако ниси способан за форумски дијалог батали га. Само брукаш Цркву. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 24, 2013 Пријави Подели Написано Мај 24, 2013 Mrznja je OK kada je usmerena prema Cedi Jovanovicu ili gay paradi; kada se pale Beogradkse dzamije mrznja je OK; kada se mrzi Amerika i zapad jos bolje; ako te interesuje kako mrznja izgleda otvori topik o gay paradi godinu izaberi po sopstvenoj zelji; u suprotnom ako izneses podatke o sex abuse u RPC; ili ne daj Boze napadnes patriJote te osobe su prepune mrznje i negativne energije. Selektivno se gleda na negativnu energiju ovde na sajtu ali sam navikao na to. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 24, 2013 Пријави Подели Написано Мај 24, 2013 Mrznja je OK kada je usmerena prema Cedi Jovanovicu ili gay paradi; kada se pale Beogradkse dzamije mrznja je OK; kada se mrzi Amerika i zapad jos bolje; ako te interesuje kako mrznja izgleda otvori topik o gay paradi godinu izaberi po sopstvenoj zelji; u suprotnom ako izneses podatke o sex abuse u RPC; ili ne daj Boze napadnes patriJote te osobe su prepune mrznje i negativne energije. Selektivno se gleda na negativnu energiju ovde na sajtu ali sam navikao na to. Ко ти је, попе, рекао да је мржња... ок .......када је усмерена против параде срама или несретног Чеде Јовановића ? Или када неко запали џамију или мрзи Америку ? Ја сам за забрану параде срама, против сам политике Чеде Јовановића, још више против светске зле силе као што су САД - али на томе и остајем. Противник сам свега тога а не мрзитељ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 24, 2013 Пријави Подели Написано Мај 24, 2013 Ја се сећам да сам једном одвео младе из словеније у манастир Павловац на Космају и изађе неки монах, запатио сам му име Максим, хтео да се бије са нама, извређао, дивљао. После пар година одем у исти манастир са нашим сестрама, био монах Сава, дочекао нас као браћу и сестре, послужење, увео нас у црквицу.... Зависи од човека до човека и то је тако нормално. То се десило због злог духа "Отписаних". У том манастиру су снимане сцене када Прле, Тихи и Паја, на мучки, подмукао и крајње зверски начин, убијају четничку јединицу са почетка филма "Повратах Отписаних". Рушевине у којима се брије четнички старешина (Бата Живојиновић) и околина, су заправо манастир Павловац. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука