Гости Guest - . . .- Написано Март 12, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 12, 2013 Драги пријатељи, По први пут на интернету организујемо нешто што ће многима бити веома занимљиво и надамо се веома корисно. Овог пута на нашем ЖРУ дивану имамо част да угостимо нашег драгог Проту Милорада и потпредседника удружења Атеисти Србије г. Предрага Стојадиновића. Разговараће се о темама које се тичу погледа на свет из перспективе православног верника као и из перспективе атеиста. Поставићемо питања шта је (или Ко је) Истина, одакле зло, питање настанка света, као и питања науке, философије и теологије. Верујемо да ћете и Вашим питањима допунити овај диван који ће сигурно бити веома, веома посећен и занимљив. Линк ћете видети на насловној форума и сајта Поуке.орг (јутјуб код) Такође, овде можете постављати питања гостима. За све непознатости око праћења овог разговора питајте овде. Видимо се, дакле, у петак 15. марта у 20:00 на овом месту Ваш zru тим Млађони, Ignjatije, Ел Нињо and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 12, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 12, 2013 Нека од питања су постављена и на овој теми: https://www.pouke.org/forum/topic/24919-%D0%B6%D1%80%D1%83-%D0%B4%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD-%D1%83%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%88%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%B8-%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5-%D0%B4/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 Уф,мисли да би боље легао неки млађи штребер др мр теолог ,него ли прота... kron је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 12, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 12, 2013 @@Зосима, Погрешно мислиш драги мој... Manolis, Volim_Sina_Bozjeg, Јевсевије and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 Bilo bi poželjno da se uključi i Aleksandar Milojkov koji odlično poznaje tu materiju, argumente i razmišljanje modernih neoantiteista. kron and Зосима је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 Pored Aleksandra mogli bi da se ukljuce i poznavaoci nauke. Ignjatije and Зосима је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 Pored Aleksandra mogli bi da se ukljuce i poznavaoci nauke. Eto, sad ti je prilika Grišo da se pokažeš Šala na stranu. Mislim da nije loše da proti neko pusti da posluša nekoliko klipova svog budućeg sagovornika. Da ima predstavu sa kim će razgovarati. Ipak Pedji nekako najviše stoji monolog grigorije22 је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 Ovo će biti zanimljivo. Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 Eto, sad ti je prilika Grišo da se pokažeš Samo da mi neko objasni kako se ukljucuje u program. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 Nego mi peđa nekako ne deluje za debate 1 vs 1. Mislim da bi Vasilije odgovarao ovakvom nekom događaju više nego Peđa. Ignjatije and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 Bilo bi poželjno da se uključi i Aleksandar Milojkov koji odlično poznaje tu materijuе, argumente i razmišljanje modernih neoantiteista. Нажалост, гледаћу само снимак пошто у то време имам састанак са владиком. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 Ја ћу, у организацији АС, учествовати на трибини у Дому омладине Београда, 4. априла. Пеђа ће бити модератор, а биће и веома угледних гостију из света науке и философије. Разговор ће бити о перспективи религије у будућности. Sherlock H., Ignjatije and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 Otkud P. Stojadinovic? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 Otkud P. Stojadinovic? Moram priznati da sam malo iznenadjen. Времена се мењају. Ја сам ВЕРОВАО да ћемо кад тад да се видимо уживо и да ћемо попити пиво. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 Времена се мењају. Ја сам ВЕРОВАО да ћемо кад тад да се видимо уживо и да ћемо попити пиво. Pitanje je da li ce i tog protu ubedjivati da je debil... Mislim u svakom slucaju necemo cuti od njega nista sto nismo culi/videli/procitali na internetu i kompu oko ateizma, religije, Boga, hriscanstva... Prelistaj Dawkinsa i pogledaj Dilahantija i to ti je apsolutno sve. Eventualno + neki quote od Dr House Ima da se kezim dok budem sve to gledao. milan. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука