Јаков. Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 Baba Stamenija: "Djete moje, krenem ja sa drugaricama na poselo o obetini. Sunce ugrijalo, a meni srce se rita ko Šarulja kad je vime boli. Okiti me nana sa dukatima, i ciklamom mi oboji usta i reče mi - U kolo se vataj, ali pogled dole, ni gore ni levo, ni desno. Dole. A on, visok ko jablan, a lep, što je bio lep..." Odemo mi na žurku, šta da ti pričam. Micika se razvela pa da joj se nađemo.. A ono tamo ludilo. Dženan Lončarević čovečeee. Rastura... -Ne diraj staru ranuuu, od koje sve me boliiii, ostavi mene na mirrruuu, dalje ću da te voooliiimm... Silence , nana, Срђан Ранђеловић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Март 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 12, 2013 "Taman se serdar Vuko razbolje od sušice, kad se opet digosmo na Turke. Neke i povatasmo i na muke stavismo, kad nestade džebane. Iz Rusije ništa da stigne, i ako je car bio obećao. Nema ni džebane, a nema ni duvana. Muka moj Đukane..." "E jadni, kukala im majka. Dobar rat vodismo i pobjedismo. Ču đe ne ču. Aeee. OOooo... Idemo u hotel Splendid da proslavimo, ima da bude što mi đed pričao -Muka povelika... " Silence , nana, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Март 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 12, 2013 On: "Djetinjstvo moje je bilo teško... Često ni kruha nije bilo dovoljno, zbog toga se dešavalo da je majka, da bi pravilno rasporedila rezerve kukuruznog brašna koje je imala, morala zaključavati ostavu u kojoj se nalazio kruh, a mi, djeca, dobijali smo samo toliko koliko se moglo pojesti.... Jednom je bio neki svetac, a roditelji otišli nekamo u goste. Bili smo gladni. Na tavanu je visjela suha svinjska glava koja se čuvala za Novu Godinu. Braća i sestre su plakali, a ja skinem tu glavu, stavim je u kotao s vrućom vodom, uspem malo brašna, pa se sve to kuhalo oko dva sata. Najeli smo se da je sve pucalo. Ali jelo je bilo toliko masno da smo se svi razboljeli. Kad se majka vratila, mi svi samo šutimo i stenjemo. Ona se rastužila i nije nas zbog tog istukla..." Pevač: "Ovo ti je moj braćela od nastupa u Badelminštofenu. Uf što je bilo, a cigani samo bacaju iljadarke... Taman me ovo stoče koštalo toliko, al problem carina..." Silence је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 Светислав Павловић, Лидија Миленковић and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 14, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2019 Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука