Malina Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 jeste,dala mi komplimet,pred svojim mužom,mojim drugom,moram razjasniti,da pojedini koji imaju perverazn um ne stvori pogrešnu sliku u glavi Pa, da, pred mužem, tako je najbolje, da ne posumnja. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Чим ми женско да комплимент аутоматски се укључује аларм и сви сензори и детектори се стављају у приправност. Ванредно стање траје све док се не скрене на другу тему. Покушај давања комплимента се третира као да је исти дат и приправност за одбрану се подиже на највиши ниво.Кад је грдња у питању ту је сасвим друга ствар. Одма се опустим - нема разлога за узбуну.У случају да није сигурно да ли је у питању комплимент или грдња - поступак се третира као комплимент што изазива активирање свих штитова.У случају да ми систем забагује - одма објављујем капитулацију Нема сврхе да се копрцам Саша од Москве, JESSY, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 @@Столе, ) ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Аминовање и лајковање се сматра покушајем давања комплимента ПСЗбог овог форума и фб ми прегорела сирена. Мораћу да видим са Путином да ми позајми један комплет С 300 док је не оправим JESSY and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 ) Столе, Столе, баш си сладак ) Столе је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Ма сви су ови текстови лепи и слатки, али везе немају са балканским мушкарцима. 1. Жена: " Јао мужићу баш си сладак док поправљаш ту косилицу" Муж: "Ајде марш по пиво и не сери ту без везе!" 2. Жена: " Ма ниси требо чистити кућу, ја би то брже почистила а и ниси баш добро помео ено ти тамо у ћошку остало смећа" Муж: " Па пиз*а ти материна, кад си видела што ниси помела, него трпим срањ* већ недељу дана немам куда проћи кроз кућу, марш по пиво!" 3. Жена: "Јао мужићу, па ти знаш поправити славину!" Муж: "?!! Не, но сам звао твоју маму да ми објасни, тако ми је стручно објаснила да сам ето некако успео и сам. Мрш по пиво!" 4. Жена: "Знаш мужићу, ја не слажем те пешкире тако , али хвала ти што си их сложио, мада ћу морати то поправити" Муж: " Имала си две недеље форе да их сложиш, а сад ми се више не мешај у посо око пешкира иди мењај уље на ауту!" 5. Жена: " Драги, ти си једина особа с којом ја причам , овако искрено, никоме се не поверавам колико теби и ни у кога немам толико поверња, знаш ја просто не знам шта би да немам тебе , да нема ко да ме саслуша, да ме утеши, охрабри и разуме, ти си тако добар саговорник, ни све моје другарице заједно не могу се поредити с тобом..." Муж: "Аха...да,да...е ајд мајке ти погледај у фризу имал још који туборг..." 6. Жена: " Драги баш си сладак, бући бућ( хвата га за образ) , види какви су ти образи као у мале бебе" Муж: " Ма и ти си мени љепа ки уписата!" ( Хвата је за стражњицу и баца је у кревет) . xaxaxxa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука