Jump to content

6 komplimenata koje muškarci ne vole

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 10 months later...

Чим ми женско да комплимент аутоматски се укључује аларм и сви сензори и детектори се стављају у приправност. Ванредно стање траје све док се не скрене на другу тему. Покушај давања комплимента се третира као да је исти дат и приправност за одбрану се подиже на највиши ниво.

Кад је грдња у питању ту је сасвим друга ствар. Одма се опустим - нема разлога за узбуну.

У случају да није сигурно да ли је у питању комплимент или грдња - поступак се третира као комплимент што изазива активирање свих штитова.

У случају да ми систем забагује - одма објављујем капитулацију   0122_tuk  Нема сврхе да се копрцам :)))

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Аминовање и лајковање се сматра покушајем давања комплимента sFun_bat

ПС
Због овог форума и фб ми прегорела сирена. Мораћу да видим са Путином да ми позајми један комплет С 300 док је не оправим    :sossos:

Подели на овим сајтовима

:)):))  Столе, Столе, баш си сладак :)):))

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Ма сви су ови текстови лепи и слатки, али везе немају са балканским мушкарцима.

1.

Жена: " Јао мужићу баш си сладак док поправљаш ту косилицу"

Муж: "Ајде марш по пиво и не сери ту без везе!"

2.

Жена: " Ма ниси требо чистити кућу, ја би то брже почистила а и ниси баш добро помео ено ти тамо у ћошку остало смећа"

Муж: " Па пиз*а ти материна, кад си видела што ниси помела, него трпим срањ* већ недељу дана немам куда проћи кроз кућу, марш по пиво!"

3.

Жена: "Јао мужићу, па ти знаш поправити славину!"

Муж: "?!! Не, но сам звао твоју маму да ми објасни, тако ми је стручно објаснила да сам ето некако успео и сам. Мрш по пиво!"

4.

Жена: "Знаш мужићу, ја не слажем те пешкире тако , али хвала ти што си их сложио, мада ћу морати то поправити"

Муж: " Имала си две недеље форе да их сложиш, а сад ми се више не мешај у посо око пешкира иди мењај уље на ауту!"

5.

Жена: " Драги, ти си једина особа с којом ја причам , овако искрено, никоме се не поверавам колико теби и ни у кога немам толико поверња, знаш ја просто не знам шта би да немам тебе , да нема ко да ме саслуша, да ме утеши, охрабри и разуме, ти си тако добар саговорник, ни све моје другарице заједно не могу се поредити с тобом..."

Муж: "Аха...да,да...е ајд мајке ти погледај у фризу имал још који туборг..."

6.

Жена: " Драги баш си сладак, бући бућ( хвата га за образ) , види какви су ти образи као у мале бебе"

Муж: " Ма и ти си мени љепа ки уписата!" ( Хвата је за стражњицу и баца је у кревет) .

xaxaxxa  :)))

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...