Млађони Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 pa naravno,vi se sve vreme tyrudite da me ponizite a ne da odgovorite na pitanje,koji je to prostakluk,ali sam opet sve istrpeo. Koji prostakluk? Sta sam ja to tebi rekao sto je za "trpljenje"....aj ne izmisljaj. Znci u stanju ste da coveka koji ne misli kao vi stavite na stubu srama. A svesni ste da gresite. To vrlo dobro znate Niko te nije vredjao, ponizio niti stavio na stubsrama. Niti iko ima neko lose i negativno misljenje o tebi kao lichnosti. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 ne zanima me sta on prica,citao sam njegove knjige,gde covek objasnjava da je teorija evolucije jedna nauka koja nema utemeljenje i koja je sama sebe uvela u lavirint pitanja na koje i ona sama nema odgovore,J nisam u nijednom kontekstu pomenuo i doveo u vezu miroljuba i crkvu i srpske svetinje,ko je o tome pricao. Opet kazem prihvatam njegovu tezu da postoji stvoritelj koji je sve ovo pokrenuo na zemlji i dao ga coveku na koriscenje a covek ga je zloupotrebio,da li me sad razumes.Gospodo moderatori Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 Ovde zavrsavam razgovor,ne zelim da stvaram uvu temu popularnom,barem ne coveku koji me je vredjao i ponizavao zadnjih par dana Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 ne zanima me sta on prica,citao sam njegove knjige,gde covek objasnjava da je teorija evolucije jedna nauka koja nema utemeljenje i koja je sama sebe uvela u lavirint pitanja na koje i ona sama nema odgovore,J nisam u nijednom kontekstu pomenuo i doveo u vezu miroljuba i crkvu i srpske svetinje,ko je o tome pricao. Opet kazem prihvatam njegovu tezu da postoji stvoritelj koji je sve ovo pokrenuo na zemlji i dao ga coveku na koriscenje a covek ga je zloupotrebio,da li me sad razumes.Gospodo moderatori Pa u tome i jeste poenta onog sto sam ti napisao - zar mozes da verujes bilo sta nekom ko je toliko nestabilan? Kad nekog pitam nesto za neko vazno misljenje, ja gledam da to bude stabilna licnost, bez mrlja i gafova, a ne tek bilo ko, i narocito ne neko ko se osvedocio kao potpuno nerazuman i neznaven. Jer ako je on tako krajnje nerazuman u jednom, zasto ne bi bio i u drugom? U svakom slucaju, bez obzira sta ti licno mislis o TE, molim te nadji nekog (mnogo) prikladnijeg za uzimanje primera... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 Kad nekog pitam nesto za neko vazno misljenje, ja gledam da to bude stabilna licnost, bez mrlja i gafova, a ne tek bilo ko, i narocito ne neko ko se osvedocio kao potpuno nerazuman i neznaven. Jer ako je on tako krajnje nerazuman u jednom, zasto ne bi bio i u drugom? + je lazov, prica da je zavrsio geologiju a nije. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Децембар 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 + je lazov, prica da je zavrsio geologiju a nije. Čuj geologiju, gde god da se pojavi on je doktor onoka o čemu je tema. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 Dobro opet ja pitam sta ima da kazete za Waltera fajta,ajde udarite po njemu,ja ima predlog za tebe,mislim da ce ti solarna energija bolje prijati u ove zimske dane,heheheh,necu te vise uznemiravati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Dobro opet ja pitam sta ima da kazete za Waltera fajta,ajde udarite po njemu, Rasistički imbecil koji jeste u jednom trenutku bio šef katedre za zoologiju na Cape Town univerzitetu ali koji ni tada nije imao nekakav značajan doprinos nauci da bi sebe nazivao "world renowned scientist"... pobornik raznih budalastih teorija zavere... u Nemačkoj je optužen za antisemitizam i čak su i zvaničnici nemačkih adventističkih crkava (kojoj veri on pripada) zabranili da govori u njihovim crkvama... ukratko - totalna kretenčina... sličan Mirobulju... Eto to imam da kažem o njemu, a ako izneseš neke njegove "argumente", mogu i o njima nešto da napišem. А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 Tvoj um nije otvoren za svakoga,zato tako i pises o ljudima koji su se potvrdili u svom poslu,ja takve ljude ne razumem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 Tvoj um nije otvoren za svakoga,zato tako i pises o ljudima koji su se potvrdili u svom poslu,ja takve ljude ne razumem. Moj um je otvoren za sve i svakoga.... "otvorenost uma" nije isto što nekritičko prihvatanje svake ideje... za to postoji drugi izraz - naivnost... Elem, želeo si mišljenje o njemu... dobio si ga... šta je sad problem? Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 Vrlo strucno misljenje,to moze svako da da,to ve vredjanje na mene nije misljenje. dobro recimi naucnika za kojeg ti smatras da je relevantan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 Vrlo strucno misljenje,to moze svako da da,to ve vredjanje na mene nije misljenje. Koje vređanje? Gde sam ja bilo šta loše napisao o tebi? dobro recimi naucnika za kojeg ti smatras da je relevantan. Relevatan za šta? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 nisi mene vredjao,ali tvoje misljenje o ljudima koji su se potvrdili u nauci,to nije misljenje to je vredjanje.Takvim recima kojim si ti opisao neciji rad to su teske uvrede. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 izvinjavam se zbog pravopisa,ne citam kad napisem neku misao,pa dodje do greske Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 nisi mene vredjao,ali tvoje misljenje o ljudima koji su se potvrdili u nauci,to nije misljenje to je vredjanje.Takvim recima kojim si ti opisao neciji rad to su teske uvrede. Nisu to uvrede, to je realnost. Koji rad njihov? Ti da si pogledoa njihov rad video bi da su to teske lazovcine, koje napisu knjigu, nalupetaju gluposti, i onda tu knjigu prodaju ljudima - i tako zaradjuju lovu. Drugim recima - nasli veci i kvalitetnije nacin zarade od nauke. Nemaju oni nikakav ozbiljan naucni rad u tom polju iza sebe. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука