Dejan_kv Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 Da li si ti uopste gledao njihova predavanja ili si mozda procitao njihovu knjigu,da jesi nebi tako pricao,Nemoj pogresno da me razumete,zelim da budem jasan,hocu da naglasim,ja sam u veri od kad znam za sebe,mene su krstili za moj prvi rodjendan,moje misljenje o veri i crkvi nemoze niko da promeni a kamoli neki naucnici koji su se posle 10,15,20 iliti 30 godina rada preobracivali,da izvlacite iz konteksta i optizujete me nazivajuci me sektasem. Ja samo zelim da vam napomenem da su to ljudi koji su svatlil posle 20 godina istrazivanja da je nauka o evoluciji i dalje na nultoj tacki,sta hocu da kazem,odnosno citiram jednog preobracenog naucnika,nije bas neko citiranje ali odprilike je rekoa ovako. Mnogo smo daleko otisli u nauci A jos uvek neznamo kako je nastala informacija u molekulu DNK-a. Opet se vracam na pocetak,na ono moje pitanje. Ja cu razumeti sve vas koji ne verujete u stvoritelja u onoga koji je sve ovo stvorio i dao coveku na koriscenje,a tog stvoritelja na zemlji zovemo BOG. iz nicega se ne stvara nesto iz nematerije nemoze da bude materija iz nezivog ne biva zivo. Na ovo se svodi nauka o evoluciji u celini. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 Koliko sam svatio,ti si ateista,zasto nijedan ateista ne pokrene temu o danasnjem drustvu u kojem zivimo,pa a vidimo,stvari ce biti mnogo jasnije,pocev si od samog sveckog poretka,ko je izmislio taj novi svecki poredak,iz kojeg perioda datira ta ideja o novom sveckom poretku, ko vlada danasnjim svetom,ko su ti ljudi, u cijim se rukama nalazi cela nauka ovoga sveta,ko diktira njom, zasto se pokusava osporiti verodostojnost biblije,zasto je napisana knjiga davincijev kod i andjeli i demoni, ti koji su napisali tu knjigu kom svetu ti ljudi pripadaju. zasto pokusavaju da ospore crkvu kao instituciju koja je navodno branila da se ovaj svet razvija putem zabrana nauke itd, zasto se te lazi izmisljaju,i jos mnogo toga Hajde vi evolucionisti pokrenite ttemu,videce te sta sve ljudi imaju da kazu,nemojte da mislite da ovaj narod zivi u zabludi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 Da li si ti uopste gledao njihova predavanja ili si mozda procitao njihovu knjigu,da jesi nebi tako pricao,Nemoj pogresno da me razumete,zelim da budem jasan,hocu da naglasim, I te kako, samo sam njih i citao i gledao jedno vreme. A onda sam procitao i ove druge, i malo sam pogledao kako drugi gledao na te iste - i onda sam skontao auuu brate mili al lazu.. ja sam u veri od kad znam za sebe,mene su krstili za moj prvi rodjendan,moje misljenje o veri i crkvi nemoze niko da promeni a kamoli neki naucnici koji su se posle 10,15,20 iliti 30 godina rada preobracivali,da izvlacite iz konteksta i optizujete me nazivajuci me sektasem. samo sto pitanje evolucije nema nikakve veze sa tvojom verom. Uzmi prodiskutuj sa nama verujucima koji verujemo u evoluciju, pa da vidis kako nmi nemamo problema saverom i evolucijom. Ili pitaj nekog objektivnijeg ateistu - Npr Avocada.. oni nikada nece iskoristiti kvazai-argument "evolucija je tachna zato bog ne postoji" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 Znas kad cu da poverujem u tu evoluciju,onda kad mi se odgovori na ona pitanja koja sam postavio. Pa i nema odgovor na ta pitanja. Kad covek realno sagleda situaciju ipak je to neko stvorio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука