vinston Написано Јул 16, 2009 Пријави Подели Написано Јул 16, 2009 u poslednjoj re?enici se ne radi o ideologiji ve? o istoriji 0203_cool verovao ili ne Hrist je zaista postojao:) jeste on postojao, sa tim se slazem, ali drugachije gledamo na njegovo postojanje. Po meni je bio samo obichan chovek, a po tebi mnogo vishe bendoff Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 16, 2009 Пријави Подели Написано Јул 16, 2009 u poslednjoj re?enici se ne radi o ideologiji ve? o istoriji verovao ili ne Hrist je zaista postojao:) jeste on postojao, sa tim se slazem, ali drugachije gledamo na njegovo postojanje. Po meni je bio samo obichan chovek, a po tebi mnogo vishe ?? ???????? ??? ?? ??? ??? ? ????? ?????,????? ?????? ???????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јул 16, 2009 Пријави Подели Написано Јул 16, 2009 u poslednjoj re?enici se ne radi o ideologiji ve? o istoriji verovao ili ne Hrist je zaista postojao:) jeste on postojao, sa tim se slazem, ali drugachije gledamo na njegovo postojanje. Po meni je bio samo obichan chovek, a po tebi mnogo vishe ?? ???????? ??? ?? ??? ??? ? ????? ?????,????? ?????? ???????? :) 0110_hahaha 0110_hahaha dobar si!!! svaka chast na zapazanju, a pronicanje u ljudski um ti je ravan NULI... Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 16, 2009 Пријави Подели Написано Јул 16, 2009 Није то ставр ума Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јул 16, 2009 Пријави Подели Написано Јул 16, 2009 stanje uma ti je pomereno. ali dobro aki mislish nekim drugim organom onda tebi svaka chast. jesi fenomen prirode Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 16, 2009 Пријави Подели Написано Јул 16, 2009 stanje uma ti je pomereno. ali dobro aki mislish nekim drugim organom onda tebi svaka chast. jesi fenomen prirode ?? ?? ??? ????? ?? ??? ??? ? ?? ???????? ?? ?? ? ?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јул 16, 2009 Пријави Подели Написано Јул 16, 2009 u poslednjoj re?enici se ne radi o ideologiji ve? o istoriji verovao ili ne Hrist je zaista postojao:) jeste on postojao, sa tim se slazem, ali drugachije gledamo na njegovo postojanje. Po meni je bio samo obichan chovek, a po tebi mnogo vishe ?? ???????? ??? ?? ??? ??? ? ????? ?????,????? ?????? ???????? shto bi se reklo, ljudska glupost je neogranichena 0104_cheesy Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 16, 2009 Пријави Подели Написано Јул 16, 2009 100 % си у праву Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 16, 2009 Пријави Подели Написано Јул 16, 2009 oladite malo.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јул 16, 2009 Пријави Подели Написано Јул 16, 2009 u poslednjoj re?enici se ne radi o ideologiji ve? o istoriji verovao ili ne Hrist je zaista postojao:) jeste on postojao, sa tim se slazem, ali drugachije gledamo na njegovo postojanje. Po meni je bio samo obichan chovek, a po tebi mnogo vishe nije bio obi?an ?ovek ?ak ni kao ?ovek, bio je izuzetno mudar, tolerantan, širokog uma i duha, ?ak i istorija priznaje da je Hrist kao ?ovek bio izuzetan Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јул 16, 2009 Пријави Подели Написано Јул 16, 2009 Мислим да је све ван Цркве опасно. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 16, 2009 Пријави Подели Написано Јул 16, 2009 ih karadjordje,to je relativna stvar,opasno...moze i u crkvi biti opasno-zavisi od nas.svaki oblik fanattizma i iskljucivosti je opasan a to su pojave koje ni crkvu ne mimoilaze..... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јул 16, 2009 Пријави Подели Написано Јул 16, 2009 Зависи свакако од нас али оно што радимо у Цркви није релативно а оно што се ради ван Цркве је релативно и ја опасност видим у томе што је све ван Цркве и релативно. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Јул 16, 2009 Пријави Подели Написано Јул 16, 2009 Pa zar si ti dve licnosti, u Crkvi i van nje? Zar to nije isto, jedno? 0409_feel Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јул 16, 2009 Пријави Подели Написано Јул 16, 2009 За онога ко је у Цркви шта може да буде опасно? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука