Jump to content

Глад за речју Божијом...Црквочежњивост..Kако пренети красоту православне духовности и предања

Guest Alefshin

Препоручена порука

u poslednjoj re?enici se ne radi o ideologiji ve? o istoriji 0203_cool

verovao ili ne Hrist je zaista postojao:)

jeste on postojao, sa tim se slazem, ali drugachije gledamo na njegovo postojanje. Po meni je bio samo obichan chovek, a po tebi mnogo vishe bendoff

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

u poslednjoj re?enici se ne radi o ideologiji ve? o istoriji :)

jeste on postojao, sa tim se slazem, ali drugachije gledamo na njegovo postojanje. Po meni je bio samo obichan chovek, a po tebi mnogo vishe ;)

?? ???????? ??? ?? ??? ??? ? ????? ?????,????? ?????? ????????
Подели на овим сајтовима

jeste on postojao, sa tim se slazem, ali drugachije gledamo na njegovo postojanje. Po meni je bio samo obichan chovek, a po tebi mnogo vishe ;)

;):) :) 0110_hahaha 0110_hahaha

dobar si!!! svaka chast na zapazanju, a pronicanje u ljudski um ti je ravan NULI...

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

stanje uma ti je pomereno.

ali dobro aki mislish nekim drugim organom onda tebi svaka chast. jesi fenomen prirode  ;)

Подели на овим сајтовима

shto bi se reklo, ljudska glupost je neogranichena  0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

nije bio obi?an ?ovek ?ak ni kao ?ovek, bio je izuzetno mudar, tolerantan, širokog uma i duha, ?ak i istorija priznaje da je Hrist kao ?ovek bio izuzetan

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

ih karadjordje,to je relativna stvar,opasno...moze i u crkvi biti opasno-zavisi od nas.svaki oblik fanattizma i iskljucivosti je opasan a to su pojave koje ni crkvu ne mimoilaze.....

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Зависи свакако од нас али оно што радимо у Цркви није релативно а оно што се ради ван Цркве је релативно и ја опасност видим у томе што је све ван Цркве и релативно.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...