Justin Waters Написано Мај 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Hvala oce. Kako god uspijete da organizujete. Ako nema uslova za citaonu, koja zahtjeva prostor i posebno lice koje ce nadzirati da ne bi neko drpio nesto , mozda moze da se postave neke police u prirpati crkve gdje se prodaju svece, i da se stavi obavjestenje da imaju knjige koje se izdaju na citanje. Posto tu svakako vec neko radi, oni bi uzimao broj telefona onoga ko iznajmljuje knjigu, kako bi se mogao kontaktirati ako zaboravi da je pozajmio i prodje dosta vremena. Nazalost, takvo nepovjerenje u nasem narodu imam, makar se radilo i vjerujucim, da bi smo bili skloni podrpati te knjige za sebe, ako ne bi bilo nekod nadzora. A otac Ivan je po ovom pitanju ostar, siguran sam da ne bi dozvolio da se neko bahato ponasa i da pozajmi knigu pa da je ne vrati. Cilj je da sto vise ljudi moze da ih procita i ima koristi od njih. Душка је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vockica Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Kako si plemenit Svidja mi se ideja i oko pravoslavne biblioteke, to bi bilo predivno da se sprovede i u ostalim eparhijama. Medjutim postoji i mnogo stiva u bibliotekama, ali parohijska biblioteka bi imala striktno pravoslavno stivo i onda covek ne bi pogresio sta da uzme da cita. Mada mi se najvise svidja ova ideja oko sabiranja vernika za razgovor i druzenje nakon sluzbe, u parohijskom domu. To bi zaista bilo korisno za sve. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јул 25, 2014 Пријави Подели Написано Јул 25, 2014 Poštovani, naiđoh na ovu temu poklanjanja knjiga, zanima me knjiga. Sveta Petka srpska slava i zaštitnica vernih! dali je neko daje na poklon? Ljubić Nenad Šone је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pancevo Написано Август 25, 2023 Пријави Подели Написано Август 25, 2023 @Justin Waters Помаже Бог. Да ли још увек имате нешто од књига за продају ? Хвала унапред ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука