Golub Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Могли би се ми овако дописивати о неком џонВејну, или докХолидеју ''љетни дан до подне'' али, ипак тема је врло јасна : хашки трибунал је неког ослободио! Кога? Перишића, Станишића, Харадинаја, Орића, Готовину... и у пакет аранжманима су били упаковани Маркач и Френки! ДаклеМ, ја сам потрефио да ће исти суд ослободити Перишића и Станишића, а ево трвдим да ће генерал Младић бити осуђен на доживотну робију! Нудио сам опкладу,не Вама, већ било коме, а Ви сте се закачили, и при том не смете да се кладите, него скрећете тему на којекакве адвокате и још којекаквије њихове заслуге ... и још ктому тражите од мене да вам (као да сам оптужен у хашком трибуналу за удружени злочиначки голубји лет) наведем извор, да дајем линк, тачне изворе који говоре ... трт_мрт! Да оставимо Ирак по страни: осврнимо се на Србију и погледајмо како се лаже: типичан НАТО марифетлук, ономад, кад су бомбардовали Србију: Њихови телали су јавили: ''Бомбардујемо Слободана Милошевића!, а гађали су новосадске мостове.!!! Ко их не зна скупо би их платио! Кад ми објасните какве везе има Милошевић са новосадским мостовима, можемо ићи даље у млаћењу празне сламе... "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Могли би се ми овако дописивати о неком џонВејну, или докХолидеју ''љетни дан до подне'' али, ипак тема је врло јасна : хашки трибунал је неког ослободио! Кога? Перишића, Станишића, Харадинаја, Орића, Готовину... и у пакет аранжманима су били упаковани Маркач и Френки! ДаклеМ, ја сам потрефио да ће исти суд ослободити Перишића и Станишића, а ево трвдим да ће генерал Младић бити осуђен на доживотну робију! Нудио сам опкладу,не Вама, већ било коме, а Ви сте се закачили, и при том не смете да се кладите, него скрећете тему на којекакве адвокате и још којекаквије њихове заслуге ... и још ктому тражите од мене да вам (као да сам оптужен у хашком трибуналу за удружени злочиначки голубји лет) наведем извор, да дајем линк, тачне изворе који говоре ... трт_мрт! Да оставимо Ирак по страни: осврнимо се на Србију и погледајмо како се лаже: типичан НАТО марифетлук, ономад, кад су бомбардовали Србију: Њихови телали су јавили: ''Бомбардујемо Слободана Милошевића!, а гађали су новосадске мостове.!!! Ко их не зна скупо би их платио! Кад ми објасните какве везе има Милошевић са новосадским мостовима, можемо ићи даље у млаћењу празне сламе... Могли би али нећeте. Зашто?Зато што је тема јасна: хашки трибунал је неког ослободио! Кога? Јовицу Станишића и Френкија Симатовића. Где су ослобођени? У Хагу. Чега су ослобођени? Оптужби за злочине почињене од априла 1991. до краја 1995. године у Хрватској и БиХ. Ко је донео пресуду?„Суд није могао да закључи...(подразумева се шта и ко)...Тужилаштво Хашког трибунала тражило је казне доживотног затвора за Станишића и Симатовића, док су одбране предлагале ослобађајућу пресуду. Ослобођени првостепеном пресудом! Где у овом видите да скрећем тему на којекакве адвокате? Они су ту. Ви сте за једног од њих рекли да је "професионални лажов", и то морате доказати. Мени је полазна тачка тамо где су ова двојица провели десет година (у затвору), људи који су их тамо оптужили и одбранили и које оптужбе. Наравно да се имају заслуге браниоца, чим су на слободи. Да оставимо 10 година затвора по страни? Нипошто. Када докажете да су криви за злочине почињене од априла 1991. до краја 1995. године у Хрватској и БиХ, онда можемо наставити разговор, да стављамо у преспективу и друге контексте и ако хоћете пакете. У тим пакетима смо апсолутно СВИ! Нпр овај део : осврнимо се на Србију и погледајмо како се лаже: типичан НАТО марифетлук, ономад, кад су бомбардовали Србију: Њихови телали су јавили: ''Бомбардујемо Слободана Милошевића!, а гађали су новосадске мостове.!!! нема везе само са овом двојицом ослобођених, него са целокупном ситуацијом..и са онима што су љубили руке Олбрајтовој а да нису провели ни дан у Хашком суду. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Како @Голуб објашњава ово (кад већ тражите офф) ?: 13. marta 2003. – U policijskoj akciji Sablja, uhapšen Franko Simatović Frenki bivši funkcioner (SDB) 13. marta 2003. – U policijskoj akciji Sablja, uhapšen Jovica Stanišić bivši funkcioner (SDB) Жарко, отац мале Милице Ракић, огорчен на Вука Драшковића због повлачења тужбе против НАТО-а (интервју објављен у "куриру" јула 2004 године) 02/08/2004 Министар иностраних послова Србије и Црне Горе Вук Драшковић предложио је повлачење тужбе против НАТО-а пред Међународним судом правде, као знак искрене жеље земље да се придружи евроатлантским структурама. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Ja stvanro nemam pojma da li su ovi americki spijuni ili nisu... ali mi je zanimljv mentalno sklop koji vlada u tom odnosu srbija-nato-hag-cia... Gde je svaki Srbin koga hag oslobid - spijun, svaki Srbin koga zapad gotivi - saradnic Cia i domaci izdajni i slichno.. I to sve na jako malom broju dokaza, ako uopste mogu da se nazovu dokazi, vise price koje kruze po novinama bez ikakvih daljih izvora... eto tako za Z.Djindjica svasta kruzi od njegovog ucesca u politici pa do smrti i posle smrti a nigde nijedan dokaz nisam video... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Ja stvanro nemam pojma da li su ovi americki spijuni ili nisu... ali mi je zanimljv mentalno sklop koji vlada u tom odnosu srbija-nato-hag-cia... Gde je svaki Srbin koga hag oslobid - spijun, svaki Srbin koga zapad gotivi - saradnic Cia i domaci izdajni i slichno.. I to sve na jako malom broju dokaza, ako uopste mogu da se nazovu dokazi, vise price koje kruze po novinama bez ikakvih daljih izvora... eto tako za Z.Djindjica svasta kruzi od njegovog ucesca u politici pa do smrti i posle smrti a nigde nijedan dokaz nisam video... Нисам прозивала никог издајником већ сам помињала оне који су имали исту и сличне позиције пре, у време и после бомбардовања, односно, оне што нису провели 10 година у Хашком затвору, нпр ако ћемо како @Golub тврди да су Станишић и Симатовић ЦИА сарадници, шта са онима што су повукли тужбу против НАТО, што нису провели ни један дан у Хашком затвору?! Мени је логичније да се они назову "издајницима" и да им се пришије пропаст земље. - За њихово делање итекако има доказа. Прва је Милица Ракић! извор Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 а ево трвдим да ће генерал Младић бити осуђен на доживотну робију! Што и није нека `мудрост` у погађању, ако му се докажу све тачке оптужнице... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Што и није нека `мудрост` у погађању, ако му се докажу све тачке оптужнице... Zaslužuje taj i više od jedne doživotne... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Што и није нека `мудрост` у погађању, ако му се докажу све тачке оптужнице... Браво Милане! Ја се поломих пискарајући да је никаква мудрост погодити пресуде у хашком трибуналу! тачно тако! коме се као докажу тачке оптужнице тај је надрљао! а коме се као не докажу, тај је ослобођен, и поред очигледних доказа (сјајан пример је тонски запис-доказ кад се, ономад, Туђман удружио са генерал Готовином и инима и пао здружени договор да Срби у Хрватској нестану!) али на све то хашки суд је затворио очи; тачније НАТО је испословао, избором судија, да се на то зажмури... јер је и НАТО учествовао у тим злочинима, па не би било лепо за историју... дочим, код неких српских оптуженика ишло се чак до Илије Гарашанина, па су неки Срби надрљали због Илијиних речи... ''Без правде, нема мира: Била је то идеја на којој је Савет безбедности Уједињених нација 1993. године основао Трибунал у Хагу. Није ли главна тужитељка Карле дел Понте у својим мемоарима признала како је "из прагматичних разлога" одустала од истраживања НАТО бомбардовања Србије''? Шта су ти прагматични разлози? Политички инструмент НАТО силе, тј. хашки трибунал није допустио да буду осуђени тамо неки Харадинај, Готовина, Станишић... а камоли да допусти да буде осуђен Вес(е)ли Кларк, Солана... Е, баш стога што се генерал Младић сукобио са Кларком и до данас остао у том сукобу има да му се нађу докази и да попије доживотну... НАТО је ужасна сила која је данима бомбардовала мртве родитеље генерала Младића, данима су тукли гроб Младићевих родитеља, ономад кад су били у оружаном сукобу, а камоли да не туку по полумртвом Младићу, сад кад су још у политичком сукобу! П.С. И није се чудити што НАТО гледа кроз прсте Шиптарима кад руше српска гробља на КиМ, јер и НАТО је рушио гробље кад му је Младић био ван домашаја... да човек не поверује, али ове податке је јавно и ''поносно'' парадирао високи НАТО официр! "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Јун 17, 2013 Пријави Подели Написано Јун 17, 2013 Опа бато! илити: - ако лаже коза не лаже рог! и то ДИРЕКТНО из Хашког трибунала: Дански судија Хархоф оцењује да су "дубоко забрињавајуће" ослобађајуће пресуде у случају хрватских генерала Анте Готовине и Младена Маркача, као и српског генерала Момчила Перишића и челника некадашње службе државне безбедности Јовице Станишића и Франка Симатовића. "Најгора од свега је сумња да су неке од мојих колега биле изложене краткорочном политичком притиску који у потпуности мења премисе за мој рад у служби правде и мудрости", наводи судија Хархоф у писму које је 6. јуна послао на 56 адреса... Дански судија је оптужио председника Трибунала Теодора Мерона да је вршио притисак на друге судије, израживши сумњу да је Мерон то чинио под утицајем "војног естаблишмента" САД и Израела. Благовесник је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 Да хашки суд није суд права и правде, то је очигледно и да су у питању политичке играрије, јесу. Али, ипак, ослободити, Готовину, Харадинаја, Перишића, Станишића, Орића, Френкија... а, рецимо, осудити Лазаревића, јасно је као на длану да: кадија тужи - кадија суди! Није важно колико си крив и колико су ти руке крваве... важно је само да ли си сарађивао, слушао или био покоран Америма! Једино се то пика! Кад су хашке судије и кадије смањивали казне Готовини, Маркачу, Перишићу, Станишићу смањивали су и са 27 на 0 (словима: са ДВАДЕСЕТ СЕДАМ на НУЛУ) Али кад је у питању, рецимо, генарал Лазаревић смање са 15 на 14 година или Генералу Павковићу потврде казну од 22 године затвора, што се данас десило у хашкој суданији... "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Vlada Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 Od Haskog suda mozes pobeci..ali od Bozijeg nikada... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 Od Haskog suda mozes pobeci..ali od Bozijeg nikada... Ja ne razumijem sad čemu se vi tu toliko iščuđavate? Haški sud je kao i nirnberški ustvaro POBJEDNIČKI RATNI VOJNI SUD, organizovan od strane pobjednika kojim su u 2ww bile alijančne savezničke sile USA, GB, SSSR i Francuska a sada u ovom slučaju USA, EU i NATO. A bez obzira na to kako se sve drugačije ti sudovi još dalje nazivali i nenazivali, to je sasvim nevažno A tamo u suštini ide samo o jednu respektivno dvije stvari: pozatvarat, osudit i pokažnjavat sve protivnike a oprat, rehabilitovat i oslobodit sve saveznike koji bi se eventualno našli u nekakvim pravnim problemima i poteškoćama. A tako je to i urađeno: saveznici su pušteni, protivnici pozatvarani a i mala djerca iz vrtića znaju ko su NATO-u bili saveznici a ko protivnici. Neće valjda radit sve obrnuto: zatvarat svoje saveznike a puštat van na slobodu svoje protivnike? A vi to kao niste znali da je to tako ili šta? Golub је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Vlada Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 Ko shvata shvatice..sta sam hteo da kazem.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 Ko shvata shvatice..sta sam hteo da kazem.. pa Božiji sudovi nisu isto što i ljudski sudovi a Božiji naumi nisu isto što i ljudski naumi, na ljudskim sudovima pobjednici sude pobijeđenima a na Božijem je pobjednik uvijek Bog Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука