Jump to content

Хашки трибунал ослободио Перишића

Оцени ову тему

Владо М

Препоручена порука

Компензација за Косово вам је Станишић и Френки.

Мислим да је било говора да су они ослобођени само зато што су били ЦИА оперативци.

"СНП НАШИ ће такође упутити захтев Хашком трибуналу да јавно објаве оригинални документ о раду Јовице Станишића за ЦИА, а који је америчка обавештајна служба ЦИА доставила Хашком трибуналу током процеса суђења Јовици Станишићу."

http://nasisrbija.org/index.php/2013/05/31/snp-nasi-traze-momentalno-hapsenje-jovice-stanisica/

Подели на овим сајтовима

Што се тиче г Перишића, он је ухваћен на самом делу, када је предавао поверљиве информације. Дакле био је ухапшен због шпијунаже. 

Bio uhapsen u Hagu zbog spijunaze u Srbiji? Zanimljivo. Nekako ne vidim bas logiku tu, pro americki sud, hapsi americkog spijuna u Srbiji zato sto je Americki spijun? 

E kad to Nasi traze, to mora da je pouzdano, jer ako su nasi nisu njihovi.

A kad mi nesto kaze organizaciaj koja dovodi Kristijana Golubivica da im gostuje kao "idol mladih" sve mi je jasno.... mene bi bilo sramota da ih citiram u bilo kom pozitivnom smislu - ali vidim tebi ne smeta.

Jovicu Stanisica treba uhapsiti jer je pomagao zlocinackom rezimu 90tih godina koji je vodio besmislene ratove i ostetio Srbe i Srbiju ko zna koliko a ne zbog nekih tamo fiktivnih spijunskih veza koje razotkrivaju kvazi novinari koji su niko i nista i ne mogu ni jedan svoj izvor da pokriju. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Bio uhapsen u Hagu zbog spijunaze u Srbiji? Zanimljivo. Nekako ne vidim bas logiku tu, pro americki sud, hapsi americkog spijuna u Srbiji zato sto je Americki spijun? 

Дао сам линк да погледаш, а пошто се правиш да ниси видео, цитираћу:

"Vojna služba bezbednosti uhapsila je predsednika Pokreta za demokratsku Srbiju 14. marta 2003. godine u motelu "Šarić" u Lipovačkoj šumi kod Beograda zbog sumnje da je predavao poverljive dokumente zvaničniku američke ambasade Džonu Nejboru."

http://www.novosti.rs/dodatni_sadrzaj/clanci.119.html:299289-General-odao-tajne

...a ne zbog nekih tamo fiktivnih spijunskih veza koje razotkrivaju kvazi novinari koji su niko i nista i ne mogu ni jedan svoj izvor da pokriju.

Извор се налази у судници Хашког трибунала, тј њима је ЦИА доставила документе о сарадњи са Станишићем. Дакле није у питању никакав супер тајни рад неких новинара, него само праћење тока суђења.

Подели на овим сајтовима

Дао сам линк да погледаш, а пошто се правиш да ниси видео, цитираћу:

"Vojna služba bezbednosti uhapsila je predsednika Pokreta za demokratsku Srbiju 14. marta 2003. godine u motelu "Šarić" u Lipovačkoj šumi kod Beograda zbog sumnje da je predavao poverljive dokumente zvaničniku američke ambasade Džonu Nejboru."

Pogledao sam ja to, samo ne fermama ja mnogo sta novine pisu.. 

Извор се налази у судници Хашког трибунала, тј њима је ЦИА доставила документе о сарадњи са Станишићем. Дакле није у питању никакав супер тајни рад неких новинара, него само праћење тока суђења.

Onda mi daj link tog izvora sa hagovog sajta.  Al ne sa novosti ili nasih. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

E golub je to, da je vračara diskutabilno je. Ali ne idete vi kod njega, on dolazi kod vas.

Evo ja planiram da mu dam neke utakmice, da mi pošalje rezultate, ako treba i platiću, kad ga već krenulo sa pogađanjem da pokušam da se ovajdim.

О којим текмама је реч? Да видимо?

Као што је знано да је хашки трибунал намештаљка, знано је и да се многе утакмице намештају, прво се мора добро проверити ко и са ким игру игра, зашто игра, па ондаК: ко суди, тј. ко је главнокомандујући у суданији, који му је прави, а који лажни задатак, је ли скроз-наскроз алав, је ли газда за кога ради још алавији... онда ће бити јасније зашто ради, тако како ради? и какав ће резултат бити на хашком и иним чаирима.

Нема ту нагађања, кад се све ове (на први поглед сакривене, али једино валидне) чињенице убаце у формулу, резултат текме се зна!

Ако још нешто није јасно, препоручујем Давида Шрпца све са јазавцем у џаку, који се копрца пред хашком суданијом.

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Ма јасно ми је да сте на основу браниоца Вејна Џордаша специјализованог за међународна, хуманитарна, кривична људска права, и транзиције правде и сродних питања, гатали. Па сад као Френки је колатерална штета, што значи да сте били затечени - док нисте смислили што сте смислили.

Право да Вам велим кад чујем за те браниоце међународних људских и НАДАСВЕ хуманитарна права ... намах се најежим!!!

Зар није људско и хуманитарно МЕЂУНАРОДНО право да сви на овој планети имају шта да једу и пију данас, сутра и прекосутра... а не да због глади умиру!

Па и кад би врлог специјалисту Вејна упитали ово, он би, попут задружног коња, потврдно и брзо-потезно климао главом, читав минут, а за то време ће на овој планети умрети 23. (словима: ДВАДЕСЕТ ТРОЈЕ!) деце, само зато што немју шта да једу и пију... истовремено ће у тој минути ти вајни пропагатори илити ''борци за људска и хуманитарна права'' бацити тоне хране, да би одржали цене и скркати милијарде долара у ратну технику...

Али, не лези враже, њима јадна деца из Обале Слоноваче, Бурундије, Конга, Коморских острва, Сомалије... нису ни при помисли, и о томе се уопште или врло мало збори међу тим пропагаторима хуманитарних акција, додуше они се сете тих држава једино кад их наговарају да признају њихово њуборн КосовА... тј. кад ванматеричном трудноћом породе ''новорођенче'' звано КосовА, тада им је важно да нахране то накарадно ''бепче''  гласовима горепоменутих државица у којима бајДвеј, свако друго дете пати од хроничне неухрањености, а свако четрвто умире, док се у Америци баци скоро 50% произведене хране у вредности од 200 милијарди долара!

Надаље, што је још трагичније и апсурдније, бајно и вајно тржиште форсира сељаке и фармере да бацају сваки естетски неприлагођен производ, тако да настрадају јадни ПОПТУНО јестиви краставци и парадајзи... узгајивачи краставаца и парадајза веле да се сваких пола сата баци читав камион истих, и то, искључиво, због естетских разлога... па се онда, само од себе, наметне, јасно питање:  да се и ова несрећна гладна деца не одбацују из сличних, естетских разлога... ???

Да није тако, трубило би се о овом проблему, дан и ноћ!, сваке вести од Америке до Хага и натраг би почињале и завршавале са овим страшним људским проблемом, не би се трубило о геј браковима, и људским правима у Либији, Сирији, Ираку, Косову... јер глади није било ни у Либији, нити у Ираку, нити у Сирији... тамо нема глади, али ИМА нафте! и моћника са стране који су ''гладни'' нафте!

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Право да Вам велим кад чујем за те браниоце међународних људских и НАДАСВЕ хуманитарна права ... намах се најежим!!!

Зар није људско и хуманитарно МЕЂУНАРОДНО право да сви на овој планети имају шта да једу и пију данас, сутра и прекосутра... а не да због глади умиру!

Па и кад би врлог специјалисту Вејна упитали ово, он би, попут задружног коња, потврдно и брзо-потезно климао главом, читав минут, а за то време ће на овој планети умрети 23. (словима: ДВАДЕСЕТ ТРОЈЕ!) деце, само зато што немју шта да једу и пију... истовремено ће у тој минути ти вајни пропагатори илити ''борци за људска и хуманитарна права'' бацити тоне хране, да би одржали цене и скркати милијарде долара у ратну технику...

Али, не лези враже, њима јадна деца из Обале Слоноваче, Бурундије, Конга, Коморских острва, Сомалије... нису ни при помисли, и о томе се уопште или врло мало збори међу тим пропагаторима хуманитарних акција, додуше они се сете тих држава једино кад их наговарају да признају њихово њуборн КосовА... тј. кад ванматеричном трудноћом породе ''новорођенче'' звано КосовА, тада им је важно да нахране то накарадно ''бепче''  гласовима горепоменутих државица у којима бајДвеј, свако друго дете пати од хроничне неухрањености, а свако четрвто умире, док се у Америци баци скоро 50% произведене хране у вредности од 200 милијарди долара!

Надаље, што је још трагичније и апсурдније, бајно и вајно тржиште форсира сељаке и фармере да бацају сваки естетски неприлагођен производ, тако да настрадају јадни ПОПТУНО јестиви краставци и парадајзи... узгајивачи краставаца и парадајза веле да се сваких пола сата баци читав камион истих, и то, искључиво, због естетских разлога... па се онда, само од себе, наметне, јасно питање:  да се и ова несрећна гладна деца не одбацују из сличних, естетских разлога... ???

Да није тако, трубило би се о овом проблему, дан и ноћ!, сваке вести од Америке до Хага и натраг би почињале и завршавале са овим страшним људским проблемом, не би се трубило о геј браковима, и људским правима у Либији, Сирији, Ираку, Косову... јер глади није било ни у Либији, нити у Ираку, нити у Сирији... тамо нема глади, али ИМА нафте! и моћника са стране који су ''гладни'' нафте!

Уф, где Ви одлетесте. Какве  везе имају Обала Слоноваче , Бурундија, Конго, Коморска Острва и Сомалија са темом...гладна деца и хуманитарне акције, јестиви краставци и парадајзи, нафта...Боже ме сачувај, само што поменух Вејна! :krstix:

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

EKSKLUZIVNO FRENKI: Igrao sam tenis i pravio ikone! Tokom deset godina provedenih u pritvoru Haškog tribunala bavio sam se sportom i napravio dva klasična vizantijska mozaika

Franko Simatović Frenki, bivši komandant Jedinice za specijalne operacije DB:

http://www.kurir-info.rs/ekskluzivno-frenki-igrao-sam-tenis-i-pravio-ikone-clanak-819069

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Kako volim ovu kruzne logike, svi oslobodjeni su spijuni cia, svi osudjeni nisu.

Pa dakle, Perisic je oslobodjen - on je CIA covek, zasto je cia covek? Zato sto je oslobodjen. Zasto je oslobodjen - zato sto radi za Amerikance. Kako znamo da radi za Amerikance - oslobodio ga je americki sud. 

Хахаха

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Уф, где Ви одлетесте. Какве  везе имају Обала Слоноваче , Бурундија, Конго, Коморска Острва и Сомалија са темом...гладна деца и хуманитарне акције, јестиви краставци и парадајзи, нафта...Боже ме сачувај, само што поменух Вејна! :krstix:

Заискали сте... ко Вам је крив што поменусте Вејна! :)

Него, Вејн је професионални лажов, неосетљив за патње других, од малих ногу га научило да лаже и глуми, он је сјајан пример мајстора америчких марифетлука!

Још ако хашки трибунал потврди казну генералу Лазеревићу, онда ће то бити дно дна тог НАТО инструмента за политичку делатност, јер за разлику од америчких генерала, који су бајДвеј чинили злочине у Ираку и Авганистану, Лазаревић је сјајан пример поштеног и часног генерала, који се поштено борио против НАТО агресије!

Хашки трибунал је ослободио криминалце: Харадинаја, Орића, Готовину, Јоцу, Френкија...  зар нисте чули за најновији бисер Соње Бисерко, да је и она хашки трибунал прогласила политичким судом! 

Цврц Милојка! ако је и од Соње, мЛого је!

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Заискали сте... ко Вам је крив што поменусте Вејна! :)

Него, Вејн је професионални лажов, неосетљив за патње других, од малих ногу га научило да лаже и глуми, он је сјајан пример мајстора америчких марифетлука!

Још ако хашки трибунал потврди казну генералу Лазеревићу, онда ће то бити дно дна тог НАТО инструмента за политичку делатност, јер за разлику од америчких генерала, који су бајДвеј чинили злочине у Ираку и Авганистану, Лазаревић је сјајан пример поштеног и часног генерала, који се поштено борио против НАТО агресије!

Хашки трибунал је ослободио криминалце: Харадинаја, Орића, Готовину, Јоцу, Френкија...  зар нисте чули за најновији бисер Соње Бисерко, да је и она хашки трибунал прогласила политичким судом! 

Цврц Милојка! ако је и од Соње, мЛого је!

Вејна Џораша поменула сам у вези са одбраном Јовице Станишића, у вези са тим да сте можда погодили да ће бити ослобођен зато што је за браниоца имао баше њега, странца. Да је био адвокат Френкију не бисте помињали да је Френкијева слобода "колатерална штета", али како је другопоменутог адвокат Михајло Бакрач, Србин, једноставно мислим да сте били изненађени ослобађањем његовог клијента. И ту сте заборавили да испустите голубицу да види је ли вода нестала са земље.

Опет, мислим, за разлику од мене Ви парлате прави политички језик, ако не бисте анализирали цео свет у једној поруци и од постанка света до данашњег дана...То ствара конфузију, нпр није ми јасно зашто сада помињете америчке генерале и злочине у Ираку и Авганистану...то је овој теми (оно што смо Ви и Ја започели да причамо на овој теми) једноставно иза угла Курсулина улица.

Могли бисте аргументовати зашто је Вејн "професионални лажов". Ко, шта, где, када, зашто?

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Вејна Џораша поменула сам у вези са одбраном Јовице Станишића, у вези са тим да сте можда погодили да ће бити ослобођен зато што је за браниоца имао баше њега, странца. Да је био адвокат Френкију не бисте помињали да је Френкијева слобода "колатерална штета", али како је другопоменутог адвокат Михајло Бакрач, Србин, једноставно мислим да сте били изненађени ослобађањем његовог клијента. И ту сте заборавили да испустите голубицу да види је ли вода нестала са земље.

Опет, мислим, за разлику од мене Ви парлате прави политички језик, ако не бисте анализирали цео свет у једној поруци и од постанка света до данашњег дана...То ствара конфузију, нпр није ми јасно зашто сада помињете америчке генерале и злочине у Ираку и Авганистану...то је овој теми (оно што смо Ви и Ја започели да причамо на овој теми) једноставно иза угла Курсулина улица.

Могли бисте аргументовати зашто је Вејн "професионални лажов". Ко, шта, где, када, зашто?

Скоро никакве везе нема кога у Хагу имате за браниоца.

Нажалост Ви и не читате моје претходне поруке, где лепо и децидно пише да су Перишић и Станишић ослобођени у Хагу због сарадње са америчком службом, која је радила на томе да НАТО успостави војне базе на Балкану, а Ви помињете безначајне адвокате ...

Вејн је један од оних што су смислили очигледну лаж о Садамовом оружју за масовно уништавање у Ираку, и да то оружје прети остатку света... сви сад знамо, тј. добро је знано да тог оружја није било, али кога је сад брига за то... у Ираку је хаос, мало-мало па десетине људи гине на улицама... али кога је брига за то!? то је споредна вест!

главне вести су ту где НАТО (једна аморална рушилачка сила!) треба да успостави неку нову базу и војну контролу неке нове територије, а Јовица је од 1991. радио на томе да НАТО пакт успостави базе на Балкану, стога је и ослобођен, а не ко му је био адвокат!

Погледати НАТО радње у случајевима: Југославија, Србија, Либија, Сирија... и све је јасно као на длану, сјајан пример старе и вечне истине: Завади па владај!

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Скоро никакве везе нема кога у Хагу имате за браниоца.

Нажалост Ви и не читате моје претходне поруке, где лепо и децидно пише да су Перишић и Станишић ослобођени у Хагу због сарадње са америчком службом, која је радила на томе да НАТО успостави војне базе на Балкану, а Ви помињете безначајне адвокате ...

Вејн је један од оних што су смислили очигледну лаж о Садамовом оружју за масовно уништавање у Ираку, и да то оружје прети остатку света... сви сад знамо, тј. добро је знано да тог оружја није било, али кога је сад брига за то... у Ираку је хаос, мало-мало па десетине људи гине на улицама... али кога је брига за то!? то је споредна вест!

главне вести су ту где НАТО (једна аморална рушилачка сила!) треба да успостави неку нову базу и војну контролу неке нове територије, а Јовица је од 1991. радио на томе да НАТО пакт успостави базе на Балкану, стога је и ослобођен, а не ко му је био адвокат!

Погледати НАТО радње у случајевима: Југославија, Србија, Либија, Сирија... и све је јасно као на длану, сјајан пример старе и вечне истине: Завади па владај!

0110_hahaha 0102_laugh )))  Можете ли Ви нешто да анализирате (напишете) а да нема за основу "целокупну светску ситуацију" ?!

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Не могу... јер је све повезано! 

Православни хришћанин зна да је свеколико човечанство један цео Адам! 

Сви смо одговорни за све!

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Не могу... јер је све повезано! 

Православни хришћанин зна да је свеколико човечанство један цео Адам! 

Сви смо одговорни за све!

Овако је гласило моје питање: Могли бисте аргументовати зашто је Вејн "професионални лажов". Ко, шта, где, када, зашто?

Питање је било конкретно, централно за тему на коју смо се разговарали. Ваше питање је требало да гласи: Да ли је Вејн лажов? Затим надограђујете питањима која нпр желите да истражите, избегавајући питања на која можете да одговорите са да или не. Главно питање користите да објасните шта сте анализирали и тумачили. Затим иде оно што сте оценили, па тек онда ставите у перспективу у другим контекстима.

1) Ваша претходна порука се не односи на питање које сам поставила, 2) Ваша прича нема извора, 3) Ваша порука је Ваш ЗАКЉУЧАК.  Оно што сте одговорили на моје питање је Вејн је један од оних што су смислили очигледну лаж о Садамовом оружју за масовно уништавање у Ираку. Све остало што сте написали је сувишно за наш разговор. Сада морате да наведете извор, да дате линк, тачне изворе који говоре о учешћу Вејна у осмишљавању лажи о Садамовом оружју...да извор буде крајње препознатљив, убедљив. То је тема нашег разговора! Нипошто није тема  о хаосу у Ираку и колико људи гине на улицама и кога је брига и кога није за то, парадајз, нафта, Сомалија,  Авганистан.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...