Jump to content

Хашки трибунал ослободио Перишића

Оцени ову тему

Владо М

Препоручена порука

Ако Вам није тешко напишите по чему  закључујете?

Може ли да се, прво, опкладимо у вечеу и флашу вина, па да онда наведем бар две ствари по чему то закључујем?

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Све у свему Американци су (тренутно, али ничија није горела до зоре) господари живота и смрти, како ван Хага, тако и у Хагу...

Јуче сам се кладио да ће Перишић бити ослобођен,  а ево, ко ће да се клади да ће и Јовицу Станишића да ослободе!?

Ово горе сам писао у фебруару, и знао сам да ће Јоцу да ослободе... а Френки је само ''колатерална штета'', која се десила у пакету, на хашком паркету...

Јавља ми се да ће генерал Младић добити доживотну робију (наравно, ако доживи пресуду!) па велим: је ли мајка родила јунака, да укрстимо вечере и флашу врхунског вранцуског вина, па ком опанци-ком обојци... (корист обојици..')

Мало је ружно и тужно кладити се у ове ствари, али хашки трибунал је НАТО лутрија, коју је ласно потрефити, ако ниси слеп и глув(п)! 

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Може ли да се, прво, опкладимо у вечеу и флашу вина, па да онда наведем бар две ствари по чему то закључујем?

Поставила сам питање да бих показала да хоћу да се опкладим? Нисам. Зашто онда кошта новца да се добије одговор на питање? Ви изгледа само што отворите уста из њих испада туђ новац.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Поставила сам питање да бих показала да хоћу да се опкладим? Нисам. Зашто онда кошта новца да се добије одговор на питање? Ви изгледа само што отворите уста из њих испада туђ новац.

E informacije su danas najveže blago, one koštaju i koštaju, vidi samo šta su Ameri sve dali da dođu do invormacija, samo je  važno ostati zahvalan ljudima koji su ti informacije dali jer ti možda opet zatrebaju, a zahvališ im se tako što npr. ako zaglave na nekom sudu ti narediš njihovo oslobađanje.

Подели на овим сајтовима

E informacije su danas najveže blago, one koštaju i koštaju, vidi samo šta su Ameri sve dali da dođu do invormacija, samo je  važno ostati zahvalan ljudima koji su ti informacije dali jer ti možda opet zatrebaju, a zahvališ im se tako što npr. ako zaglave na nekom sudu ti narediš njihovo oslobađanje.

Јасно ми је све што сте написали, али овде испаде да сам дошла код врачаре. @Golubu се изгледа пије вранцуско вино, али тај филм неће гледати.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Јасно ми је све што сте написали, али овде испаде да сам дошла код врачаре.

E golub je to, da je vračara diskutabilno je. Ali ne idete vi kod njega, on dolazi kod vas.

Evo ja planiram da mu dam neke utakmice, da mi pošalje rezultate, ako treba i platiću, kad ga već krenulo sa pogađanjem da pokušam da se ovajdim.

Подели на овим сајтовима

E golub je to, da je vračara diskutabilno je. Ali ne idete vi kod njega, on dolazi kod vas.

Evo ja planiram da mu dam neke utakmice, da mi pošalje rezultate. ako treba i platiću, kad ga već krenulo sa pogađanjem da se pokušam da se ovajdim.

.smesko. Голуб на летећој метли.  @Odahviig, не коцкајте се са својим животом. Кренуло је врачару да гратис вечера и пије вранцуско вино, такве треба уловити и оперушати.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Ma kakvo kockanje u kladionici sam izgubi sve ukupno 50 dinara, jednom ušao sa drugovima, izlupao nešto ni sam ne znam šta i naravno izgubio

.smesko. Неки то оправдавају са шта могу да купим за 50 динара, него то је друга тема, као и ваши другови - дугови.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Иако се чини, на први поглед, да кад голуб загугуће,  да се једино брине око тога шта има да се кљуцне и низ грло отисне, није баш тако.

Голуб, првенствено, воли да се дружи... Голуб је птица која воли своје (православно) јато... а вечера је само ''колатерална штета'' и никако се не може претворити у туђ новац. Да је голубу стало до туђег новца, кладио би се баш у новац... и мирна Бачка! (све са Сријемом, како су, иначе, Срем превели у хашком трибуналу).

Дакле, у питању није новац, него време,сусрет, тачније: време проведено уз вечеру и добро вино (није нужно да буде вранцуско :)) ...

пре свега разговор и узгредна прилика да се нешто баци у кљун...

је л' сад мало јасније?

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

.. а Френки је само ''колатерална штета'', која се десила у пакету, на хашком паркету...

Ма јасно ми је да сте на основу браниоца Вејна Џордаша специјализованог за међународна, хуманитарна, кривична људска права, и транзиције правде и сродних питања, гатали. Па сад као Френки је колатерална штета, што значи да сте били затечени - док нисте смислили што сте смислили.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Иако се чини, на први поглед, да кад голуб загугуће,  да се једино брине око тога шта има да се кљуцне и низ грло отисне, није баш тако.

Голуб, првенствено, воли да се дружи... Голуб је птица која воли своје (православно) јато... а вечера је само ''колатерална штета'' и никако се не може претворити у туђ новац. Да је голубу стало до туђег новца, кладио би се баш у новац... и мирна Бачка! (све са Сријемом, како су, иначе, Срем превели у хашком трибуналу).

Дакле, у питању није новац, него време,сусрет, тачније: време проведено уз вечеру и добро вино (није нужно да буде вранцуско :)) ...

пре свега разговор и узгредна прилика да се нешто баци у кљун...

је л' сад мало јасније?

.smesko. Како је @Голуб гатао, изгледа да следећи пут неће ништа кљуцнути и подгрети се вином. Више од јасно.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Kako volim ovu kruzne logike, svi oslobodjeni su spijuni cia, svi osudjeni nisu.

Pa dakle, Perisic je oslobodjen - on je CIA covek, zasto je cia covek? Zato sto je oslobodjen. Zasto je oslobodjen - zato sto radi za Amerikance. Kako znamo da radi za Amerikance - oslobodio ga je americki sud. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Kako volim ovu kruzne logike, svi oslobodjeni su spijuni cia, svi osudjeni nisu.

Pa dakle, Perisic je oslobodjen - on je CIA covek, zasto je cia covek? Zato sto je oslobodjen. Zasto je oslobodjen - zato sto radi za Amerikance. Kako znamo da radi za Amerikance - oslobodio ga je americki sud. 

Што се тиче г Перишића, он је ухваћен на самом делу, када је предавао поверљиве информације. Дакле био је ухапшен због шпијунаже. Да се подсетиш и ти, а и сви остали:

http://www.novosti.rs/dodatni_sadrzaj/clanci.119.html:299289-General-odao-tajne

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...