Милан Меденица :) Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 пс. што, теби не фале пољупци и дружење? 0442_feel Ne. I like to be alone but not lonely. prstgore don't we all. 4chsmu1ал видиш, јединац сам у мајке (на страну јадна што није ниједно друго могла да роди ни пре ни после мене и што отац има и друго дете) ал цео живот желим заједницу и гомилу и само се ту добро осећам ... понекад изађем у највећу гужву и у супротном правцу ходам да би се осетио делом који недостаје. тако да ћу се потрудити да моје дете не расте само, већ да од првог отварања очију има брата, сестру, надам се више њих рођених баш сам са драгим мало причао о болним љубавима ... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,3336.msg351805.html#msg351805 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 пс. што, теби не фале пољупци и дружење? 0110_hahaha Ne. I like to be alone but not lonely. greengrin don't we all. dadaал видиш, јединац сам у мајке (на страну јадна што није ниједно друго могла да роди ни пре ни после мене и што отац има и друго дете) ал цео живот желим заједницу и гомилу и само се ту добро осећам ... понекад изађем у највећу гужву и у супротном правцу ходам да би се осетио делом који недостаје. тако да ћу се потрудити да моје дете не расте само, већ да од првог отварања очију има брата, сестру, надам се више њих рођених dada баш сам са драгим мало причао о болним љубавима ... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,3336.msg351805.html#msg351805 - Obviously we do not. dada - Good luck with that. greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 пс. што, теби не фале пољупци и дружење? 0110_hahaha Ne. I like to be alone but not lonely. dada don't we all. dadaал видиш, јединац сам у мајке (на страну јадна што није ниједно друго могла да роди ни пре ни после мене и што отац има и друго дете) ал цео живот желим заједницу и гомилу и само се ту добро осећам ... понекад изађем у највећу гужву и у супротном правцу ходам да би се осетио делом који недостаје. тако да ћу се потрудити да моје дете не расте само, већ да од првог отварања очију има брата, сестру, надам се више њих рођених баш сам са драгим мало причао о болним љубавима ... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,3336.msg351805.html#msg351805 - Obviously we do not. - Good luck with that. greengrin not always, my friend dadathanks greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jeka Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 пс. што теби не фале пољупци и дружење? 0110_hahaha Ne. I like to be alone but not lonely. dada greengrin greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 Медо, па ти си зрео као крушка за женидбу 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 Медо, па ти си зрео као крушка за женидбу prstgoreполако, чек си прво набацим женску klapklap 0102_laughпо годинама би рекли, само је питање дал сам зрео :group111: greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 Не мислим само због година, већ се види по твом посту да си спреман :group111: Ће ти наватамо снајку klapklap 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 п.с. имам једну другарицу, предивно створење, такође је сама 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 On topic : фали нам једно пролећно или летње окупљање 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 животе луталицо, требо сам да ћутим, можда би се и посветио facenew22222222 klapklap 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 On topic : фали нам једно пролећно или летње окупљање facenew22222222ха чуј, ми се окупљасмо целе прошле зиме 0110_hahahaајде људи, јел може да бива неко окупљање ал да меда не вуче за рукав? klapklap клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 greengrin smej.gif winter И ја сам за, по могућности у БГ, шта кажете? Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 јао, та окупљања су чудо једно ... ево сад уместо у кафани, окупљамо се повремено и код мене 4chsmu1 ekstra кад сте близу БГ-а јавите се на телефон, па да се видимо. немам ништа против, само баците пп да дам број 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 jedno pitanje da slučajno nemate osjećaj da hvali jedna tema na let the music play kao:šta upravo slušate ili tako nešto malo da rasteretimo one dvije tri teme ,ovako bi imali jednu za spamovanje muzikom "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 јао, та окупљања су чудо једно ... ево сад уместо у кафани, окупљамо се повремено и код мене 0102_laugh bangin кад сте близу БГ-а јавите се на телефон, па да се видимо. немам ништа против, само баците пп да дам број :bla: da znaš da hoću 0102_laugh Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука