zuti car Написано Фебруар 26, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 Opet , zasto objasnjavati bilo kome bilo sta . Covek ili je sposoban da veruje ili nije . Oni koji imaju kapacitet da veruju ce na kraju da nadju svoju veru , oni drugi jednostavno nece i to je to . Svako nadje sistem vrednosti i uverenja u skladu sa kvalitetom licnosti . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Двадесети Написано Фебруар 26, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 Ako si na ovom sajtu to znaci da jednim delom duše ti tražiš Boga. Sa druge strane sve ove ljude teraš da glume Spasitelja i da tebe spašavaju što mu dodje da si ti naprosto na strani Kušača. Ispituješ ljudima veru i teraš ih da budu više od onoga što im je dato da bi i oni sa tobom propali. Svi su pozvani ali nisu svi izabrani. Jednostavno ti nisi izabran u ovoj igri i kao dete koje ne pozovu u kolo sediš i duriš se na drugu decu. Pitaš mene što se ja ne igram sa vama, što ja nisam sa vama. Pitaj onoga ko vodi igru. Ne znam, pitaj Oca, on zna... Postavljaš prava pitanja ali na pogrešnom mestu. Slava tebi Gospode Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 26, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 Opet , zasto objasnjavati bilo kome bilo sta . Covek ili je sposoban da veruje ili nije . Oni koji imaju kapacitet da veruju ce na kraju da nadju svoju veru , oni drugi jednostavno nece i to je to . Svako nadje sistem vrednosti i uverenja u skladu sa kvalitetom licnosti . Svi imaju kapacitet. Svi cak imaju i zelju da veruju. Ali sa druge strane svi imaju racio i srce i skepticizam i povredjenost. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Фебруар 26, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 Pitaj onoga ko vodi igru. Ne znam, pitaj Oca, on zna... Postavljaš prava pitanja ali na pogrešnom mestu. Slava tebi Gospode То му и ја рекох ал изгледа да је мЛого малад па јогунаст :0104_cheesy: Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 6, 2013 Пријави Подели Написано Мај 6, 2013 Gerhard је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Opet , zasto objasnjavati bilo kome bilo sta . Covek ili je sposoban da veruje ili nije . Oni koji imaju kapacitet da veruju ce na kraju da nadju svoju veru , oni drugi jednostavno nece i to je to . Svako nadje sistem vrednosti i uverenja u skladu sa kvalitetom licnosti .Kvalitet Licnosti se popravlja obnavljuje i pojacava do nebeskih visina ako je crpis iz Licnosti Boga. Inace kad te vidim da pises uvek se nekako setim sv.Jovana shangajskog pozdrav:) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Little Owl Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Isto sto i za tvrdnju da oko Sunca orbitira mali srebrni cajnik na orbiti izmedju Jupitera i Saturna. U stilu Douglas Adamsa ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 U stilu Douglas Adamsa ... Nazalost, Daglas Adams nije moja soljica caja, a vise puta sam pokusavao... Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука