Jump to content

Дијалог о постојању Бога

Оцени ову тему

Препоручена порука

Opet , zasto objasnjavati bilo kome bilo sta . Covek ili je sposoban da veruje ili nije . Oni koji imaju kapacitet da veruju ce na kraju da nadju svoju veru , oni drugi jednostavno nece i to je to . Svako nadje sistem vrednosti i uverenja u skladu sa kvalitetom licnosti .

Подели на овим сајтовима

Ako si na ovom sajtu to znaci da jednim delom duše ti tražiš Boga.

Sa druge strane sve ove ljude teraš da glume Spasitelja i da tebe spašavaju što mu dodje da si ti naprosto na strani Kušača. Ispituješ ljudima veru i teraš ih da budu više od onoga što im je dato da bi i oni sa tobom propali. 

Svi su pozvani ali nisu svi izabrani. Jednostavno ti nisi izabran u ovoj igri i kao dete koje ne pozovu u kolo sediš i duriš se na drugu decu. 

Pitaš mene što se ja ne igram sa vama, što ja nisam sa vama.

Pitaj onoga ko vodi igru.

Ne znam, pitaj Oca, on zna...

Postavljaš prava pitanja ali na pogrešnom mestu.

Slava tebi Gospode

Подели на овим сајтовима

Opet , zasto objasnjavati bilo kome bilo sta . Covek ili je sposoban da veruje ili nije . Oni koji imaju kapacitet da veruju ce na kraju da nadju svoju veru , oni drugi jednostavno nece i to je to . Svako nadje sistem vrednosti i uverenja u skladu sa kvalitetom licnosti .

Svi imaju kapacitet. Svi cak imaju i zelju da veruju. Ali sa druge strane svi imaju racio i srce i skepticizam i povredjenost. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Pitaj onoga ko vodi igru.

Ne znam, pitaj Oca, on zna...

Postavljaš prava pitanja ali na pogrešnom mestu.

Slava tebi Gospode

То му и ја рекох ал изгледа да је мЛого малад па јогунаст  :0104_cheesy:

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Kvalitet Licnosti se popravlja obnavljuje i pojacava do nebeskih visina ako je crpis iz Licnosti Boga.

Inace kad te vidim da pises uvek se nekako setim sv.Jovana shangajskog :) pozdrav:)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

U stilu Douglas Adamsa :) ...

Nazalost, Daglas Adams nije moja soljica caja, a vise puta sam pokusavao...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...