Aquilius Cratus Написано Јул 29, 2010 Пријави Подели Написано Јул 29, 2010 Nevolenje mozemo okarakterisati kao indiferentnost, apatija. Nit si studen nit si vruc. Okej, ravnodušnost. A nije li prezir onda suprotan ljubavi? Jeste. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 29, 2010 Пријави Подели Написано Јул 29, 2010 Nevolenje mozemo okarakterisati kao indiferentnost, apatija. Nit si studen nit si vruc. Okej, ravnodušnost. A nije li prezir onda suprotan ljubavi? Jeste. Aleksandar? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 29, 2010 Пријави Подели Написано Јул 29, 2010 Koji Aleksandar? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 29, 2010 Пријави Подели Написано Јул 29, 2010 Зашто и да ли после смрти нема покајања? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јул 29, 2010 Пријави Подели Написано Јул 29, 2010 Зашто и да ли после смрти нема покајања? Ja bih rekao da ima. To determinističko "nema" mi deluje uvek kao srednjevekovna rimska crkva. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 29, 2010 Пријави Подели Написано Јул 29, 2010 Зашто и да ли после смрти нема покајања? Ja bih rekao da ima. To determinističko "nema" mi deluje uvek kao srednjevekovna rimska crkva. Надам се да ово не читају наши политичари,директори,тајкуни јер ако читају, куку нама!Онда ћемо дефинитивно морати да појачамо нашу молитву:"Хлеб наш насушни дај нам данас,сутра,прекосутра..." winter Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 29, 2010 Пријави Подели Написано Јул 29, 2010 Зашто и да ли после смрти нема покајања? Ja bih rekao da ima. To determinističko "nema" mi deluje uvek kao srednjevekovna rimska crkva. Надам се да ово не читају наши политичари,директори,тајкуни јер ако читају, куку нама!Онда ћемо дефинитивно морати да појачамо нашу молитву:"Хлеб наш насушни дај нам данас,сутра,прекосутра..." winter smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јул 29, 2010 Пријави Подели Написано Јул 29, 2010 winter bre bh8xal9bamozdainebi bh8xal9bamozdainebi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 29, 2010 Пријави Подели Написано Јул 29, 2010 Само се ви смејте али знајте да појединци својим проблематичним метафизичким изјавама превише дају наду и "узбуђују" политичко-финансијске факторе...а ако их превише "узбуде"...знају и сами шта следи после! Лака вам ноћ и хвала Богу што није дозволио да уведу порез на комодитет у глави...много бих морао да платим. winter smej.gif Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 Само се ви смејте али знајте да појединци својим проблематичним метафизичким изјавама превише дају наду и "узбуђују" политичко-финансијске факторе...а ако их превише "узбуде"...знају и сами шта следи после! Лака вам ноћ и хвала Богу што није дозволио да уведу порез на комодитет у глави...много бих морао да платим. Ti si neki šaljiv tip, jeste li tako? facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 facenew22222222 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Verujem da se i nepravoslavni mogu spasiti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дража Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Зашто и да ли после смрти нема покајања? Ja bih rekao da ima. To determinističko "nema" mi deluje uvek kao srednjevekovna rimska crkva. То да је после смрти могуће покајање проповеда управо средњовековна и модерна римска "црква". Дакле замена теза с твоје стране. "Покајање после смрти" није православно учење. Паметном доста. "Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15) http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Зашто и да ли после смрти нема покајања? Ja bih rekao da ima. To determinističko "nema" mi deluje uvek kao srednjevekovna rimska crkva. То да је после смрти могуће покајање проповеда управо средњовековна и модерна римска "црква". Дакле замена теза с твоје стране. "Покајање после смрти" није православно учење. Паметном доста. Није тачно. Да јесте, не би они тад продавали индулгенције. Ригидност и детерминизам нису православна учења. И пре но што поменеш чистилиште - и ми наводно имамо такво учење - како иначе другачије схватити "привремени суд" и "привремену казну/награду" који се помињу по неким катихизисима? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука