Иван Недић Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Аутор теме је један од ретких људи из наше генерације који је богословљу приступио крајње озбиљно. Зар не, Милојко? "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Ne, ne kazem da to vazi za sve. Daleko bilo, ali da se moze proci godina skoro bez ucenja, znaci sestica do sestice.... da li je to tacno? Скоро да јесте тачно. Не може баш без икаквог учења, али за шестичара је довољна збирка скрипти, цирка 500 страница годишње "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Аутор теме је један од ретких људи из наше генерације који је богословљу приступио крајње озбиљно. Зар не, Милојко? Јесте, али не видим чему овакав став? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Поздрав Александре ,не теби тај факултет није био лак ,није ни мени ,заиста сам био приовилегован да слушам твоје одговоре на усменим испитима ,дефинитивно ова опаска се не односи на тебе ,али сети се других док смо и ти ја читали комплетну литературу сети се шта су господа са практичног смера радили . Поента овог писанија јесте да открије шта и колико су данас урадили сви они који имају звање теолога . П.С Факултет Богословски уколико му се приступи поштено ни мало није лак С друге стране, увек је тако. Квалитет је увек обрнуто пропорционалан квантитету. И у Цркви је увек тако било, од самих почетака. То је ваљда усуд човечанства. "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Скоро да јесте тачно. Не може баш без икаквог учења, али за шестичара је довољна збирка скрипти, цирка 500 страница годишње Е, изем ти диплому са шестицама. Такве дипломе не да нису квалификација већ су ДОКАЗ да не знаш посао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Можда овој теми није место ође, можда је боље да се стави у студентски подфорум? И убаците Небојшу у групу теолога "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Могао бих да се сложим са свиме реченим, али не видим у чему је ту кривица ПБФ-а? Нисам ни рекао да је има. Напротив. Само сам се бавио питањем сврхе и утицаја теолога у Србији. То ми је у целој поставци једино привукло пажњу. А о осталом сам рекао: Прешао бих преко ствари које су већ лепо речене од стране других и мислим да се о овоме може даље причати. Мислим да је лепо речено да су приче о ПБФ-у и лаком студирању нетачне и злонамерне. Иринеј, Ignjatije, Александар Милојков and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Нисам ни рекао да је има. Напротив. Само сам се бавио питањем сврхе и утицаја теолога у Србији. То ми је у целој поставци једино привукло пажњу. ОК, Небојша је кривицу свалио на факултет, па сам мислио да говориш у том контексту. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 ОК, Небојша је кривицу свалио на факултет, па сам мислио да говориш у том контексту. Е да, можда се тако учинило. Не, наравно да томе ПБФ није крив. Штавише, да се људи са факса питају, теолози би били наујтицанјији и има ли би свако отворено место. Али, шта је ту је... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Небојша је кривицу свалио на факултет Не бих рекао "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 Ne postoji fakultet gde nema muvatora, krivinasa i lezilebovica... ne znam sto bi PBF po tome bio drugaciji... Orthophill је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Middle-earth Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 Гомила људи завршава са скриптама. Ето, колико људи мени до дан-данас прилази кад се појавим тамо, и виче: "Е, Ђиђи, да није твојих скрипти, никада не бих завршио овај факултет". На страну што моја намера није била да маси лењих паразитоидних инсеката дајем материјал за брзопрерађујуће дигестивне трактове њихових умова, него да, кад сам већ направио скрипту, ето, поделим своје искуство учења са другима. У наведену категорију не убрајам људе слабијих способности и могућности - интелектуалних, временских, финансијских итд. А брат Ђиђи ради искуства у учењу дели скрипта за лење паразитоидне колеге са факса . Па мислим стварно. Ти их оговараш ,ти им и скрипта дајеш. marko_13 је реаговао/ла на ово 1 А вјера је основ свега чему се надамо, потврда ствари невидљивих. Посланица Јеврејима 11, 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Middle-earth Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 А да ја питам нешто цењену господу теологе : 'Ел има негде кавурма и чварци да се нађу на овем форуму? greengrin Стварно сад сам озбиљан: А што неки мисле да шестица није оцена? А вјера је основ свега чему се надамо, потврда ствари невидљивих. Посланица Јеврејима 11, 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 А брат Ђиђи ради искуства у учењу дели скрипта за лење паразитоидне колеге са факса . Па мислим стварно. Ти их оговараш ,ти им и скрипта дајеш. Лицемерство првог ранга. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 Није директно везано за тему, али је анегдота која показује менталитет просечног студента. Док сам студирао електротехнику имао сам обичај да своје забелешке са предавања читко преписујем у једну свеску која ми је помагала при учењу. Једном приликом један колега ме је замолио да прекопира ову свеску јер није био на предавањима. Пар месеци касније неке колеге су почеле да ме оптужују да су пали испит због мене јер је у њиховој копији недостајао материјал са једног предавања, а на испиту су добили баш то питање!?! :291291291: Скрипте су најтраженија ствар код лењих студената, а било који текст који има везе са материјом ће прогласити скриптом чим им се допадне рукопис... Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука