Jump to content

Сепултурисање

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Одговори 472
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Pogledaj ovu stvar, kako covek peva...pa onda neocekivani razvoj pesme i sve uz to spot, sjajno !

http://www.youtube.com/watch?v=RkQuB3MOhv0

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко
  Lion рече:

Pogledaj ovu stvar, kako covek peva...pa onda neocekivani razvoj pesme i sve uz to spot, sjajno !

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=RkQuB3MOhv0

Nr mogu da verujem! 0102_laugh

Vidi sta mi pise kad pustim pesmu, i na Youtube

"This video contains content from Sony Music Entertainment. It is no longer available in your country "

Подели на овим сајтовима

Meni radi, pogledaj malo bolje, promenio sam link...

ima sjajan stih "Bullet scream for me from somewhere..."

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

Nije na odmet ni malo klasike  0102_laugh

http://www.youtube.com/watch?v=NZyVZFJGX5g

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Ja evo ovo volim....

A za one koji ne razumeju na pocetku, sta prica covek - ima i prevod.  0104_cheesy

Whitesnake - Soldier Of Fortune (unplugged)

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван
  Toma рече:

Ja evo ovo volim....

A za one koji ne razumeju na pocetku, sta prica covek - ima i prevod.  0104_cheesy

Whitesnake - Soldier Of Fortune (unplugged)

????? ????? ????  klapklap

????? ?? ???????? ?????? ???? ?? ????? ??????????. ??????? ??? ???? ?????  Deep Purple, ???? ?? ???? ????? ??? ?  Whitesnake

Подели на овим сајтовима

????????? ???? рече:

??????? ??? ???? ?????  Deep Purple, ???? ?? ???? ????? ??? ?  Whitesnake

Hm.

Sad baš razmišljam - dal su se oni dogovorili da svi mogu sve da sviraju, ili je David Coverdale bio

vlasnik 'copyright'-a pa je mogao ovo da peva gde god on to ho?e.

O?e ako znate, napišite.

PS. Kad otvorite onaj gornji link, vide?ete sa strane celu seriju 'unplugged' njegovih pesama, sve lepša od lepše.

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

Ко год да је власник ауторских права, сигурно је да је нико не може отпевати као Coverdale...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...