Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 14, 2010 mada iz te geo-price sam vise ovako nesto konzumirao : pearl jam MTV unplugged DVD - 2. state of love and trust Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јануар 14, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2010 Pogledaj ovu stvar, kako covek peva...pa onda neocekivani razvoj pesme i sve uz to spot, sjajno ! http://www.youtube.com/watch?v=RkQuB3MOhv0 "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 14, 2010 pearl jam MTV unplugged DVD - 6. Even flow Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 14, 2010 Lion рече: Pogledaj ovu stvar, kako covek peva...pa onda neocekivani razvoj pesme i sve uz to spot, sjajno ! http-~~-//www.youtube.com/watch?v=RkQuB3MOhv0 Nr mogu da verujem! 0102_laugh Vidi sta mi pise kad pustim pesmu, i na Youtube "This video contains content from Sony Music Entertainment. It is no longer available in your country " Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јануар 14, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2010 Meni radi, pogledaj malo bolje, promenio sam link... ima sjajan stih "Bullet scream for me from somewhere..." "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 14, 2010 да, сад сам одгледао Вијетнамски хорор.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јануар 14, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2010 Nije na odmet ni malo klasike 0102_laugh http://www.youtube.com/watch?v=NZyVZFJGX5g "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 28, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2010 Много волим ову нумеру... 0205_whistling "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 28, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2010 ...uuu i njih mnogo volim... 0205_whistling Die Krupps - "To The Hilt" "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 28, 2010 Ја исто волим да чујем Prong, али ми је некако ово много боља песма. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 28, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Јануар 28, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2010 Ja evo ovo volim.... A za one koji ne razumeju na pocetku, sta prica covek - ima i prevod. 0104_cheesy Whitesnake - Soldier Of Fortune (unplugged) Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 28, 2010 Toma рече: Ja evo ovo volim.... A za one koji ne razumeju na pocetku, sta prica covek - ima i prevod. 0104_cheesy Whitesnake - Soldier Of Fortune (unplugged) ????? ????? ???? klapklap????? ?? ???????? ?????? ???? ?? ????? ??????????. ??????? ??? ???? ????? Deep Purple, ???? ?? ???? ????? ??? ? Whitesnake Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Јануар 28, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2010 ????????? ???? рече: ??????? ??? ???? ????? Deep Purple, ???? ?? ???? ????? ??? ? Whitesnake Hm. Sad baš razmišljam - dal su se oni dogovorili da svi mogu sve da sviraju, ili je David Coverdale bio vlasnik 'copyright'-a pa je mogao ovo da peva gde god on to ho?e. O?e ako znate, napišite. PS. Kad otvorite onaj gornji link, vide?ete sa strane celu seriju 'unplugged' njegovih pesama, sve lepša od lepše. Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јануар 28, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2010 Ко год да је власник ауторских права, сигурно је да је нико не може отпевати као Coverdale... "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука