Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 melodic death confused http://www.youtube.com/watch?v=a733LewgmD0&feature=player_embedded#! "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 melodic death 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Шта све неће измислити ?! 291291291 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Kakvi k... melodic death...ne odstupajte od teme ! 0110_hahaha http-~~-//www.youtube.com/watch?v=9j8OF4cZnjg шта ти је ово ? "Kakvi k..." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2869.msg174228.html#msg174228 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Шта све неће измислити ?! 291291291 Оче,нисте чули за melodic death метал? То је хммм мелодичнији death,без тешких growl гласова,са певљивим рефренима,"чистијим" акордима...Нека врста модерног метала. Швеђани су иначе увели овај правац! Чувена гетеборшка школа! Нпр. ово је типичан death метал! BEHEMOTH - Slaves Shall Serve (OFFICIAL VIDEO) Ово је melo,са тежим гласовима "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Стефане , знам за Детх метал и слушао сам га раније... Али за овај "лимунадичан" метал нисам до сада чуо.... слушам ја и прогерсив и павр....али ово....не. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Стефане , знам за Детх метал и слушао сам га раније... Али за овај "лимунадичан" метал нисам до сада чуо.... слушам ја и прогерсив и павр....али ово....не. Хаха,вала баш је "лимунадичан",добро сте рекли! gringrin Али има пар добрих мело бендова...али је већина комерцијализован метал који нађе ухлебљење на МТВ. Као онај несрећник који свира гитару Дајмбег Дерела! "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Нисам мислио да ћу овде било шта постављати, сматрајући да православни форум намеће одређена ограничења. Међутим, обзиром на присуство Behemota, против ког се нико није бунио, поставићу и ја неке пацијенте којима сам пришао феноменолошки, пратећи езотеријска културна кретања, и прилично се изненадио њиховом озбиљношћу учешћа у езотеријском семиотичком поретку. Нисам гледао уназад, ако је ово већ неко постављао, извините... Такође, унапред бих замолио пијетисте и пуританце да не гледају :cheesy2: Morbid Angel, God of Emptiness http-~~-//www.youtube.com/watch?v=qaI4EpjKqv4 Morbid Angel, The Blessed Are The Sick http-~~-//www.youtube.com/watch?v=wvfoePd5mnk&feature=related Ако су овакви забрањени, бришите и праштајте... 319.gif gringrin gringrin Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Можда ти буде за утеху,али ја сам био и на њиховом концерту! Морбиди су феноменалан бенд,пржили су као ненормални!!! Е,сад,онај ко уме да концизно раздвоји музику,доживљај музике и смисао музике,са вером и начелима вере по којима води живот,њему није потребно да се правда што слуша овакве болеснике,уствари полуобразоване музичаре који желе да привуку аудиторијум и популарност шок призорима. "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Можда ти буде за утеху,али ја сам био и на њиховом концерту! Морбиди су феноменалан бенд,пржили су као ненормални!!! Е,сад,онај ко уме да концизно раздвоји музику,доживљај музике и смисао музике,са вером и начелима вере по којима води живот,њему није потребно да се правда што слуша овакве болеснике,уствари полуобразоване музичаре који желе да привуку аудиторијум и популарност шок призорима. Без жеље да параноишем, мислим да је код њих и мало више нечега присутно од уобичајене "металерске" глуме. Ово у God of Emptiness не скачу неки металци на неком концерту - неко ми рече да је у питању ламаистички (заправо озбиљан сатанистички) манастир у Литванији (или некој од прибалтичких држава), а да је кип у дворишту представа Јуде Искариотског... Не знам, имају и речи у неким песмама на сумерском и дефинитивне везе са Ordo templi orientis... Али музички, нарочито ранији албуми (док је певао овај луди Vincent) су респектабилни. Такође сам био на њиховим концертима... Има ту нечег,... аутентичног, рекао бих? Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 хм, Стефане, зар не испада да их ти финансираш да пљују по светињи? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 хм, Стефане, зар не испада да их ти финансираш да пљују по светињи? Па,зависи са ког угла гледаш... Ја се више бавим доживљајем музике,него ли тематиком. Искрено,поред онаквих кечева на бубњевима и онакве атмосфере...текст ми постаје и небитан. Колико год јак био,ја њихову музику доживљавам као ударничке брзе ритмове који су непоновљиви...а текст за мене постаје неважан. Као што имаш групе и бендове код којих највише од свега цениш текст,све да је пропраћен чангртаљкама уз даире... ПС: Улетео сам за џ,то је било пре три година,када сам имао девојку чији је ћаћа био у обезбеђењу. ;) "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 хм, Стефане, зар не испада да их ти финансираш да пљују по светињи? Па,зависи са ког угла гледаш... Ја се више бавим доживљајем музике,него ли тематиком. Искрено,поред онаквих кечева на бубњевима и онакве атмосфере...текст ми постаје и небитан. Колико год јак био,ја њихову музику доживљавам као ударничке брзе ритмове који су непоновљиви...а текст за мене постаје неважан. Као што имаш групе и бендове код којих највише од свега цениш текст,све да је пропраћен чангртаљкама уз даире... ПС: Улетео сам за џ,то је било пре три година,када сам имао девојку чији је ћаћа био у обезбеђењу. :) 8086.gif не судим ти, није то била поента поента је да то иде у пакету него, познат ми је тај секс без улажења клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 не судим ти, није то била поента поента је да то иде у пакету него, познат ми је тај секс без улажења Знам да ми не судиш,али кад погледаш,многе ствари у животу имају друго лице,које је зло,рушилачко и реметилачко. Зато ти препознаш оно што је теби блиско,а оно друго што се коси са твојим принципима и начелима игноришеш,под условом да су твоја начела чврсто утемељена и да их не може пољуљати тај реметилачки фактор,конкретно-са пута Православља и Вере Јерусалимске не може ме скренути ни "God of emptiness",ни Сепултура,ни Пантера... "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука