Jump to content

Највећи музички промашаји

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

Црнпурасти?  grouphug Оно јес...  знао сам да си наш...  :0104cheesy: 4chsmu1 :) t4431 dada klapklap 0110_hahaha

То исто ''ти си наша'' рекао ми је Тома Блек Пантерс кад сам једном била на његовом сплаву .. питао ме ''јел имаш карИке''? - оне округле џипси минђуше ццц

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Ово није промашај...  ово је цар...

Него...  Ја нисам нашао праве речи па би замолио за неки коментар...

и

FAZLIJA - Bmw, Mecka, Audi ---- NOVOOOOOOOOOOOOOOOOO 2009

Нови гастарбајтерски хитови овог лета...  isus-sinai

.

..

...

Подели на овим сајтовима

па ово није за смејање, него да се заплачеш над њиховим мозговима и судбинама  joooj joooj joooj

вала, није лепо се смејати туђој несрећи  confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' />

Подели на овим сајтовима

па ово није за смејање, него да се заплачеш над њиховим мозговима и судбинама  smej.gif smej.gif smej.gif

вала, није лепо се смејати туђој несрећи   4chsmu1-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0203_cool' />

Зашто мислиш да су несрећни ?

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

па ово није за смејање, него да се заплачеш над њиховим мозговима и судбинама  greengrin klapklap klapklap

вала, није лепо се смејати туђој несрећи   greengrin-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=';)' />

не мислим да су несрећни, мислим да их је ударила несрећа  klapklap
Подели на овим сајтовима

па ово није за смејање, него да се заплачеш над њиховим мозговима и судбинама  greengrin klapklap klapklap

вала, није лепо се смејати туђој несрећи   greengrin-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=';)' />

не мислим да су несрећни, мислим да их је ударила несрећа  klapklap
Нису имали срећу да уђу у Гранд продукцију и комерциализују се више, иначе песме им нису горе од оних тамо, а шоу бизнис је шоу бизнис.

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

па ово није за смејање, него да се заплачеш над њиховим мозговима и судбинама  greengrin greengrin greengrin

вала, није лепо се смејати туђој несрећи   4chsmu1-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='4chsmu1' />

не мислим да су несрећни, мислим да их је ударила несрећа  greengrin
Нису имали срећу да уђу у Гранд продукцију и комерциализују се више, иначе песме им нису горе од оних тамо, а шоу бизнис је шоу бизнис.
јес вала, болес' је болес' где год да је и како год да је упакована и намирисана ...
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...