Маша Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Црнпурасти? grouphug Оно јес... знао сам да си наш... :0104cheesy: 4chsmu1 t4431 dada klapklap 0110_hahahaТо исто ''ти си наша'' рекао ми је Тома Блек Пантерс кад сам једном била на његовом сплаву .. питао ме ''јел имаш карИке''? - оне округле џипси минђуше ццц Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Senny - Belaj Boy (Sarajevski Remix) na MTV ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Јул 2, 2010 Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Ово није промашај... ово је цар... Него... Ја нисам нашао праве речи па би замолио за неки коментар... и FAZLIJA - Bmw, Mecka, Audi ---- NOVOOOOOOOOOOOOOOOOO 2009 Нови гастарбајтерски хитови овог лета... isus-sinai . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 па ово није за смејање, него да се заплачеш над њиховим мозговима и судбинама joooj вала, није лепо се смејати туђој несрећи confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 па ово није за смејање, него да се заплачеш над њиховим мозговима и судбинама smej.gif smej.gif smej.gif вала, није лепо се смејати туђој несрећи 4chsmu1-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0203_cool' /> Зашто мислиш да су несрећни ? ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Gordana Lana Adamov - Vanzemaljac aaaaaa hahahahhahahaa 0203_cool 4chsmu1 smej.gif smej.gif smej.gif :) 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha sta je bre ovo???? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 па ово није за смејање, него да се заплачеш над њиховим мозговима и судбинама greengrin klapklap klapklap вала, није лепо се смејати туђој несрећи greengrin-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=';)' /> Зашто мислиш да су несрећни ?не мислим да су несрећни, мислим да их је ударила несрећа klapklap клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 па ово није за смејање, него да се заплачеш над њиховим мозговима и судбинама greengrin klapklap klapklap вала, није лепо се смејати туђој несрећи greengrin-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=';)' /> Зашто мислиш да су несрећни ?не мислим да су несрећни, мислим да их је ударила несрећа klapklap Нису имали срећу да уђу у Гранд продукцију и комерциализују се више, иначе песме им нису горе од оних тамо, а шоу бизнис је шоу бизнис. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 па ово није за смејање, него да се заплачеш над њиховим мозговима и судбинама greengrin greengrin greengrin вала, није лепо се смејати туђој несрећи 4chsmu1-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='4chsmu1' /> Зашто мислиш да су несрећни ?не мислим да су несрећни, мислим да их је ударила несрећа greengrin Нису имали срећу да уђу у Гранд продукцију и комерциализују се више, иначе песме им нису горе од оних тамо, а шоу бизнис је шоу бизнис.јес вала, болес' је болес' где год да је и како год да је упакована и намирисана ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Mitar Miric - Umrecu Za Kafanskim Stolom (Hitovi) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 мораћу ово да исповедим: ПОВРАЋА ми се кад је видим а тек чујем ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 24, 2010 Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Novi hit!!!!!! Kod komsinice tresti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука