Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 18, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Важно је да се баја попео на столичицу... Млађони, DYNABLASTER, Mилена КШ and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Важно је да се баја попео на столичицу... Tako je u mogucnosti..:P Иван 123, bgpj, -Владимир- and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Samo me zanima, ko li mu je kalif kome će svi nemuslimani plaćati porez Iznogud? .smeha. Kalif umesto kalifa . DYNABLASTER and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Ja mislim da mu damo tih 10 posto jer ocigledno ove kolichine marihuane koje trenutno konzumira, mu nisu dovoljne. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 ja bih pre rekao da on konzumira shit :lol: kad smo vec tu, evo smesna slika, nema veze sa temom, jer taj Bi 'l' al' bar skakuce po stolici greengrin -Владимир-, Млађони and bgpj је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Ево већ сам се сав уплашио... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 i opet kad smo vec kod droga, ne mogu da nadjem onu temu gde je onaj sa sarenim ocima prevario bracni par da ga puste u stan i da mu daju zlato navodno da skine neke cini, evo upravo sam pronasao kojom drogom je to odradio, osim ako nije vrhunski hipnotizer Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Mi smo isto davali harač kalifu a evo nas na šta smo došli sad je od nas fukara najgora i socijala teška. Sad mogu da nas nabiju i na kolac. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko121288 Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Може, али у Турској.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 И после вичу да нису они турци. Ој турциии... Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Zaky opet pijes tog tvog ceskog piva Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Ustaj Laudone, Turci opet navališe! Bitva o Bělehrad http://youtu.be/7jKQKPeTYrE Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Turci v Hatayi nechtějí mezi sebou Al-Kájdu http://youtu.be/DBuZ07D8HYo Turci u Hatayi neće među sobom Al-Kaidu, lažne izbjeglice, teroriste. Prijete im ovakio: kad se vratimo u Tursku poubijaćemo sve alavite! Kažu da su opasni i za Turke, većina njih nisu nikakvim Sirijcima ustvari. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Takvi ti isti su i oni u Bužimu, inače u Bužim dovlače Čehe i Čehinje i ostale iz cijele zapadne Evrope pa ih tamo islamiziraju, turče i poturčuju, takva evropska centrala je to za poturčivanje, pokažem vam to na videu čim ga nađem. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука