Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 17, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Драги пријатељи, Изузетна ми је радост и част што ћемо у среду, 20. фебруара у 20:00 часова имати на нашем ЖРУ дивануonline прилику да угостимо професоре и децу из призренске Богословије. Ако Бог да и ја ћу бити у Призрену, те ћемо вам се сви заједно јавити. Молим вас да ову вест поделите са свим вашим пријатељима и познаницима да би што више људи учествовало у овом разговору. Очекујте пуно изненађења те вечери, то је оно што вам могу обећати. Биће веома живо, имаћемо госте са свих страна света . Наравно, омогућићемо и вама да се уживо укључите у разговор. Како и где гледати, постављати питања? Предавање ће бити емитовано на насловној страници Поука.орг, форума Живе речи Утехе, сајту Епархије рашко-призренске... довољно је да дођете на сајт и кликнете на youtube линк (плејер) који ће бити постављен на овим страницма. Позивамо и остале православне презентације да преузму код (линк) који ћемо поставити. Свако може учествовати директно питањима преко јутјуба, ове теме, фејсбука (на нашем страницама). Видимо се у среду. Ваш zru Мара, obi-wan, Саша од Москве and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 17, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Замолио бих браћу свештенике да се укључе у овај разговор. Верујем да има много оних који су и сами завршавали призренску Богословију. Рекох, имаћемо веома пријатна изненађења за све гледаоце и слушаоце Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 17, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Ево мало слика из Призрена: Мара, мирођија, Gdja Popovic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 17, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 мирођија, Silence , javor and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 17, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 javor, мирођија, Мара and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Sjajna ideja i divan poduhvat. Svaka cast oce Ivane. мирођија је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 zanima me ko je radio baner Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 18, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Урадио сам ја. Искористио сам неку слику са нета и додао оно што ми је потребно Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 E baš lepo. Pozdravi oče sve naše tamo i pošalji im naše pozdrave i ljubav. S radošću se nadam razgovoru (predavanju). A šta su iznenađenja večeri? Gosti? Nagradna igra ? U kojem će pravcu ići razgovor? Školovanje? Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 19, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Разговраћемо о свему а уједно ћете и ви вашим питањима давати правац разговору. Биће доста и песме Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 20, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 Најава се налази и на сајту СПЦ. http://spc.rs/sr/uzhivo_iz_prizrenske_bogoslovije Замолио бих све православне интернет презентације да вечерас преузму код са Поука (јутјуб код). Јесте да је вечерас утакмица, али верујем да ће ипак многи издвојии своје време да буду са децом из Призрена. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 20, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 Kad pocinjete? Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Фебруар 20, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 Браво за избор песама Gdja Popovic and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gdja Popovic Написано Фебруар 20, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 Замолио бих браћу свештенике да се укључе у овај разговор. Верујем да има много оних који су и сами завршавали призренску Богословију. Рекох, имаћемо веома пријатна изненађења за све гледаоце и слушаоце Pomaže Bog, draga braćo. Moj pradeda i moj deda su završili prizrensku Bogosloviju. Oba su stradala početkom II svetskog rata u bosanskim jamama - otac Milan Banjac Sveti drvarski sveštenomučenik i otac Ilija Rodić, koji će se, uzdam se u Gospoda, takođe biti uskoro kanonizovan. S poštovanjem, Vaša sestra u Hristu Biljana Popović marko_13, javor, мирођија and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 20, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 Pozdrav svima! Na zalost ne mogu da vas gledam uzivo, pomenite me u molitvama. Moje Kosovo! Милан Б and Пг је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука