Jump to content

Oliver Dragojević: Nikada koncert u Srbiji

Оцени ову тему

Dragi

Препоручена порука

http://www.novosti.rs/vesti/spektakl.147.html:420072-Oliver-Dragojevic-Nikada-koncert-u-Srbiji

A vi dalje slušajte njegovu muziku i kupujte njegove pesme, da na vama zarađuje dokle vas prezire.

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

spek-hrvatski-pevaci_620x0.jpg

Ti yo, jest ostario, nisam ga ni oprepoznao, gledam sad kakav je ovo djedek, šta bi od njega, sav se scvrkno?

Nisam ga vidio cijelu vječnost, nisam ga ni slušao nešto, ni njega a ni onog Olivera Mandića, hahahaha! Kako li sad izgleda on? I on djedek, OMG?

Oliver Mandic - Pitaju me pitaju

http://youtu.be/fPUU51yloHg 

Подели на овим сајтовима

Нек' лаје! animal037   Доћи ће он кад му затребају паре, исто као и Един Дервишхалидовић - Мерлин. :group111:А можда је и на самрти па неће стићи да одржи било какав концерт код нас. 

Подели на овим сајтовима

De gustibus non est disputandum, ali brate kad naidje slucajno na radio sav se nakostresim, zahvalan sam mu za odluku sto ce nas postedeti njegovih slatkasto-mlakih primorskih ego sansona koje su, po mom sluhu i misljenju, tesko smetje i zauzima prvo mesto na mojoj listi najgore muzike svih vremena, cestitam! :)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Проливер Драгојевић... prst ka dole

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ovo govori vec davdeset godina ... I to je neka vrsta reklame.

A pesme "razmenjuje" sa italijanskim pevacem Biagio Antonacci onako, bas u potpunosti od prvog do poslednjeg akorda, cak i intonacija u originaliu.

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Ovo je ista reklama koju je cinio Merlin,pa onda kada je prekrsio svoju rijec NIKAD napunio covjek 3 arene.Licno,volim da slusam Oliverove pjesme,ali ne volim mijesanje politike u muziku.

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Mislim da je bracika Dragi postavio svesno ovu temu baš u smeru da bi izazvala kontroverze i polemiku za i protiv. :)

Naravno to je sve legalno i dozvoljeno u formuskim pisanjima.

Koliko vidim i forumska pastva se primila.

Međutim ajde mi kao forumsko stado da uradimo ono zbog čega smo tu. Da manemo mi Oliverove stavove, da manemo mi ukuse u muzici, i da se lepo pomolimo za Olivera, da mu da Bog zdravlje i sreću i napredak, a i sam će Oliver onda skužiti da kao što napisa Olivera u onoj poruci iz pera m.Ilariona Alfejeva "Neću u raj sa (Oliverom D.) njim" nego "je, hoću u raj sa svima".

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Mislim da je bracika Dragi postavio svesno ovu temu baš u smeru da bi izazvala kontroverze i polemiku za i protiv. :)

Naravno to je sve legalno i dozvoljeno u formuskim pisanjima.

Koliko vidim i forumska pastva se primila.

Međutim ajde mi kao forumsko stado da uradimo ono zbog čega smo tu. Da manemo mi Oliverove stavove, da manemo mi ukuse u muzici, i da se lepo pomolimo za Olivera, da mu da Bog zdravlje i sreću i napredak, a i sam će Oliver onda skužiti da kao što napisa Olivera u onoj poruci iz pera m.Ilariona Alfejeva "Neću u raj sa (Oliverom D.) njim" nego "je, hoću u raj sa svima".

Ja Dragojevića ionako ne slušam, nije ni mali prst jednom Balaševiću (dobro, i ovaj je udaren mokrom čarapom) niti može da se meri sa jednim Čolićem. Imamo mi naše konje za trku, usput nisu loši, ne vidim razlog da navijam za nekog drugog koji mi nije prijateljski raspoložen. Muzika je isto identifikacija, i ako me neko ne voli, teško da mogu sa njim odnosno sa njegovom muzikom da se identifikujem, jer identifikovao bih se i sa njegovoj ne-ljubavi prema meni.

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

Slina obicna kao i njegova muzika. I ne treba da dolazi, nalazi se upravo tamo gde mu je i mesto.

al zato kad Bora Corba kaze da nikada nece da svira u hrvatskoj onda je on najveci baja i srbin ;-)

i naravno da je pogazio to sto je pricao.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...