Jump to content

Gugl Srbima čestitao Dan državnosti

Оцени ову тему

Препоручена порука

Popularni pretraživač je svoje ime obojio bojama srpske zastave, uz "zaštitni znak" Srbije - šljivovicu i opanke

gugl-sretenje-1360918980-268543.jpg

BEOGRAD - Na početnoj stranici srpskog "Gugla" pojavila se čestitka povodom Dana državnosti Srbije.

Na stranici popularnog pretraživača www.google.rs, "Gugl" je svoje ime obojio bojama srpske zastave, uz "zaštitni znak" Srbije - šljivovicu i opanke.

Klikom na čestitku pokazuju se sajtovi na kojima se govori o Danu državnosti - stranice medijskih kuća i "Vikipedije".

Јеванђелски говорити значи говорити из душе; било да говориш, било да ћутиш, осећа се вера. И још значи, не наметати се њоме, нити се због чега стидети. Свака реч је на своме месту и тече. А она је таква зато што се преносила с колена на колено, па се и укоренила. Таква вера нас је одржала.

Подели на овим сајтовима

:) lepo, ima naših ljudi tamo

Мислиш да нема наших људи у гуглу никад се ова честитка не би појавила?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

pretpostavljam, jer šta zna Gugl o našim praznicima

Ја мислим да у гуглу већ поодавно, више него националне обавјештајне службе, знају за многе карактеристике наших личности, какви смо, шта волимо, шта нас занима, наравно ако смо корисник њихових услуга, гмаил, претраживач и остало, а тек да не знају кад је празник државе у којој су локализовали свој сервис. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Прошлогодишње обележавање Дана државности Србије, Гугл је испратио својим "дудлом" на много сведенији и свакако празнику и догађају који се тада обележава, примеренији начин...

16076_Google%20Srbija_2.JPG

Подели на овим сајтовима

Ја мислим да је то само на гоогле.рс било али не на гугл.цом

Šta fali šljivi i opancima? :D

Гибаница

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ја мислим да је то само на гоогле.рс било али не на гугл.цом

Pa naravno kao i svugde u svetu kada  čestitaju nešto što je vezano samo za jednui državu ne sravljaju na .com, nego na domen te zemlje. Šta tamo nekog amerikanca, argentinca ili koga već zanima kada je naš Dan državnosti. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...