Crveni Baron Написано Фебруар 16, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2013 Стварно не знам што скрећеш на то шта ја прихватам и за шта се ја залежам када је у питању твоја погрешна тврдња да америка оће да контролише туђе економске развоје. Ја ти наводим јасан пример да није контролисала одлазак сосптвеног капитала у Кину, а могла је на милион начина да спречи одлазак тог капитала. Поента је није ураидла ништа. Тако да немам намеру да се расправљам са тобом око тога за шта се ја залажем.... нити о причама да су кинези први улагали у кину и слично. А могла је да спречи на исти начин на који ја могу да те спречим да купиш нешто код миће, тиме што ти понудим боље услове куповине. Исто је тако могла америка да се договори са свим већим предузећима да им понуди боље услове и они не би отишли у кину. Poenta je da nije uradila nista po pitanju Kine ali zato sto je bila nemocna. Kina je suvise velika i znacajna i suvise krupan zalogaj za njih. Ali na slabijima , kao sto je Kuba, Srbija, Libija itd praktikuje to svoje zlo itekako. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Фебруар 16, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2013 Što se tiče snaga Severna, Južna Koreja. Bez saveznika onako 1 na 1. Mislim da je Severna jača. Međutim ovako je već druga priča. По мени, тако је било прије 60 година. Сада је можда друга прича. Јужна Кореја је модернизовала војску, она је један од "Азијских тигрова" економије и технологије. Сјеверна Кореја још користи застарјело совјетско оружје. Можда би чак Југ могао сада и побиједити 1:1? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Poenta je da nije uradila nista po pitanju Kine ali zato sto je bila nemocna. Kina je suvise velika i znacajna i suvise krupan zalogaj za njih. Ali na slabijima , kao sto je Kuba, Srbija, Libija itd praktikuje to svoje zlo itekako. Sta je amerika uradila da se mi ekonomski ne razvijemo? Jel nam Amerika namesta birokratiju? Jel Amerika zabranjuje investitorima da dolaze kod nas zbog ocajnog pravosudnog sistema? Jel je Amerika kriva sto se kod nas sve zavrsava preko politickih veza? Jel nam Amerika nametnula ove poreze? Jel Amerika kriva zbog sporih procesa u nasem pravosudnom sistemu? Jel Amerika odgovorno sto kod nas vladaju kriminalci? Jel Amerika odgovorna sto vise volimo da strajkujemo nego leba da jedemo? Jel Amerika odgovorna sto ljudi rade na crno i to mnogi nece da prijavljuju a drzava ne uradi nista da spreci? ( Jel amerika nametnula anti-kapitalsiticke ideje u Srbiji? Jel Amerika sto su Srbi anti/privatne firme, svi oce socijalno, penziono, da ne rade nista i primaju platu? Jel Amerika kriva sto je u Srbiji Drzavni Posao najpozeljniji? Jel Amerika kriva sto kod nas ne moze da uspe posten preduzetnik vec kriminalac, politichar ili hibrid ta dva? Jel Amerika kriva sto dopustano da nam kriminalci istiskuju preduzetnike pretnjama i slichnm stvarima? Jel Amerika kriva sto se u Srbiji ne cene tudje vreme, tudj rad i strucnost? ...... To lupetanje gluposti i sklanjanje odgovornosti sa idnvidualnih zemalja na mocnu silu koja ne da pa zato ne "uspevamo" je vise nego destruktivno. Sad ces ti da kazes da ja branim Ameriku, sto apsolutno veze sa realnoscu nema. Ja ne branim Ameriku ja se borim protiv stava da je Amerika kriva zbog neceg kod nas. Nije Amerika kriva sto smo beda nego smo MI KRIVI sto smo beda. cloudking је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Sta je amerika uradila da se mi ekonomski ne razvijemo? Jel nam Amerika namesta birokratiju? Jel Amerika zabranjuje investitorima da dolaze kod nas zbog ocajnog pravosudnog sistema? Jel je Amerika kriva sto se kod nas sve zavrsava preko politickih veza? Jel nam Amerika nametnula ove poreze? Jel Amerika kriva zbog sporih procesa u nasem pravosudnom sistemu? Jel Amerika odgovorno sto kod nas vladaju kriminalci? Jel Amerika odgovorna sto vise volimo da strajkujemo nego leba da jedemo? Jel Amerika odgovorna sto ljudi rade na crno i to mnogi nece da prijavljuju a drzava ne uradi nista da spreci? ( Jel amerika nametnula anti-kapitalsiticke ideje u Srbiji? Jel Amerika sto su Srbi anti/privatne firme, svi oce socijalno, penziono, da ne rade nista i primaju platu? Jel Amerika kriva sto je u Srbiji Drzavni Posao najpozeljniji? Jel Amerika kriva sto kod nas ne moze da uspe posten preduzetnik vec kriminalac, politichar ili hibrid ta dva? Jel Amerika kriva sto dopustano da nam kriminalci istiskuju preduzetnike pretnjama i slichnm stvarima? Jel Amerika kriva sto se u Srbiji ne cene tudje vreme, tudj rad i strucnost? ...... To lupetanje gluposti i sklanjanje odgovornosti sa idnvidualnih zemalja na mocnu silu koja ne da pa zato ne "uspevamo" je vise nego destruktivno. Sad ces ti da kazes da ja branim Ameriku, sto apsolutno veze sa realnoscu nema. Ja ne branim Ameriku ja se borim protiv stava da je Amerika kriva zbog neceg kod nas. Nije Amerika kriva sto smo beda nego smo MI KRIVI sto smo beda. Bombardovali nas , napravili stete oko 100 mld dolara, uvodili sankcije itd. Na stranu sot postavljaju marionetske rezime djindjica i drustva. A ovo mi se dopalo: To lupetanje gluposti i sklanjanje odgovornosti sa idnvidualnih zemalja na mocnu silu koja ne da pa zato ne "uspevamo" je vise nego destruktivno. Seti se ovoga kada kazes da "nema pas za sta da te ujede zbog Milosevica"... Nije ti on kriv vec ti kao sto srbiji nije kriva amerika vec mi sami. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Bombardovali nas , napravili stete oko 100 mld dolara, uvodili sankcije itd. Na stranu sot postavljaju marionetske rezime djindjica i drustva. A ovo mi se dopalo: To lupetanje gluposti i sklanjanje odgovornosti sa idnvidualnih zemalja na mocnu silu koja ne da pa zato ne "uspevamo" je vise nego destruktivno. Seti se ovoga kada kazes da "nema pas za sta da te ujede zbog Milosevica"... Nije ti on kriv vec ti kao sto srbiji nije kriva amerika vec mi sami. Некако сам препоставио да ћеш да скренеш на бомбардовање и санкције. Али ајде да се вратимо на мој пост и да запитамо пар логичних питања: Је л бомбардовање и санкције криви што имамо очајно судство које не може да испуни облигационе односе? Је л бомбардовање и санкције криви што имамо корупцију у политици и здраству? Је л бомбардовање и санкције криви што сви оће државни посо? Је л бомбардовање и санкције криви због свега онога што сам набројао. Опет пребацаш одговорност. Суштина наше беде је оно што сам набројао не Бомбардовање и санкције. Милошевић и његове комуњаре су криве не само због ратова који су водили већ због идиотских идеологија Социјализма, централизације државе интегрисања криминалаца у Државне институције. Није ми Америка креирала једног Легију у ДБу, него Милошевић. Наравно то што си набројао имало утицаја све, али чињеница је да смо ми направили 90 % штете сами себи а америка само 10 % и ми се фокусирамо на тих 10 %. Исто важи и са дрзгим земљама. Јапан је попио 2 нуклеарке од УСА па не видим да нешто избегавају међусобну сарадњу и да јапанци кукају на исту. Милан Ракић and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Некако сам препоставио да ћеш да скренеш на бомбардовање и санкције. Али ајде да се вратимо на мој пост и да запитамо пар логичних питања: Је л бомбардовање и санкције криви што имамо очајно судство које не може да испуни облигационе односе? Је л бомбардовање и санкције криви што имамо корупцију у политици и здраству? Је л бомбардовање и санкције криви што сви оће државни посо? Је л бомбардовање и санкције криви због свега онога што сам набројао. Опет пребацаш одговорност. Суштина наше беде је оно што сам набројао не Бомбардовање и санкције. Jok, kriv je Milosevic .... ... i Seselj naravno, gde njega da zaboravim ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Jok, kriv je Milosevic .... ... i Seselj naravno, gde njega da zaboravim ... Наравно да је за Милошевићеву бахату полицију одговоран Милошевић. Наравно да је за легију у ДБ-у крив Милошевић. Наравно да је за корумпирано судство и укорењену корупцију у здраство, политику, правосуђе и полицију крив Милошевић. Ништа то Американци нису урадили. Јапан ће увек да буде јапан, јер јапанци не кукају на американце што су им шикнули две нуклеарке, већ раде и ћуте и свесни су ко је јачи. Ми се мангупирамо па им још дајемо легитимитет и онда кукамо како је неправедно. Зато што јапанци после тога нису имали неког ко је глумио самурајског лорда и причао како ће да сече Америчке главе катаном. Већ су јапанци прихватили пораз, прихватили су да могу само да раде и да јачају и то је све. А ми смо имали невиног Шекија који маше пиштољима по телевизији. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Наравно да је за Милошевићеву бахату полицију одговоран Милошевић. Наравно да је за легију у ДБ-у крив Милошевић. Наравно да је за корумпирано судство и укорењену корупцију у здраство, политику, правосуђе и полицију крив Милошевић. Ali Milosevica su crvi odavno konzumirali ... kako to da je jos uvek kriv on a nisu ameri koji su nas bombardovali i naneli 100 mld dolara stete? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Vrhovni vođa Demokratske Narodne Republike Koreje Kim Džong Un objavio je pismo građanima sveta. Dragi ljudi sveta, Decenijama su Severnoj Koreji pretili neprijatelji sa nuklearnim oružjem. S obzirom da nam je bezbednost stalno bila ugrožena od strane nasilnih uljeza, zapitali smo se: Kako možemo da se odbranimo? Poslužiću se besmrtnim rečima mog tate, veličanstvenog Kima Džong Ila: “Jedino što može da zaustavi lošeg momka sa nuklearkom jeste dobar momak sa nuklearkom”. Spavam mirno, jer znam da je napunjeni nuklearni silos blizu koliko i dugme za lansiranje na mom noćnom stočiću. Sada razumem šta je Tata, genije, instinktivno znao: da svet neće biti stvarno bezbedan dok sve nacije ne poseduju nuklearno oružje. Možda baš zato što nam je ovo oružje tako neophodno za odbranu, američka vlada sa svojim poltronima u Ujedinjenim nacijama, namerava da nam ga oduzme. Ali kao što je Tata običavao da kaže: “Kad dođu po naše nuklearke…” Ovo je razlog zašto danas osnivam Udruženje za nuklearnu odmazdu, da odbranim suvereno pravo svake nacije na planeti da obuhvati tu planetu paklenim zagrljajem. Ako nam se pridružite danas, nećete morati da platite za članstvo i poslaćemo vam ovu nalepnicu: “Nuklearno oružje ne ubija ljude. Ljudi ubijaju ljude koji nemaju nuklearno oružje”. Mir s vama, Kim Džong Un Извор Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Oni su bili zreli za vojnu intervenciju pre 30ak-40 godina, sad nek ceo svet gleda šta će da radi, intervencija je u svakom slučaju tad bila odgovorna i ispravna stvar za učiniti, sad je već kasno. Veliki Srednji Prst za Velikog Vođu! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Sve ovo i ima smisla. Jedino nešto sumljam da će on to koristiti isključivo u samoodbrani. Mislim velika je to moć za jednog ovakvog čoveka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Татицаааа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Sve ovo i ima smisla. Jedino nešto sumljam da će on to koristiti isključivo u samoodbrani. Mislim velika je to moć za jednog ovakvog čoveka. Nuklearka u samoodbrani? Da li bi mogao da mi elaboriraš ideju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Наравно да је за Милошевићеву бахату полицију одговоран Милошевић. Наравно да је за легију у ДБ-у крив Милошевић. Наравно да је за корумпирано судство и укорењену корупцију у здраство, политику, правосуђе и полицију крив Милошевић. Ништа то Американци нису урадили. Јапан ће увек да буде јапан, јер јапанци не кукају на американце што су им шикнули две нуклеарке, већ раде и ћуте и свесни су ко је јачи. Ми се мангупирамо па им још дајемо легитимитет и онда кукамо како је неправедно. Зато што јапанци после тога нису имали неког ко је глумио самурајског лорда и причао како ће да сече Америчке главе катаном. Већ су јапанци прихватили пораз, прихватили су да могу само да раде и да јачају и то је све. А ми смо имали невиног Шекија који маше пиштољима по телевизији. Одустани. Залуду се нервираш. Не слуша те, нажалост. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Sve ovo i ima smisla. Jedino nešto sumljam da će on to koristiti isključivo u samoodbrani. Mislim velika je to moć za jednog ovakvog čoveka. Kako može nuklearka da se koristi u samoodbrani (osim "ispaliću napadneš li me") ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука