Jump to content

Harry Potter

Оцени ову тему

Препоручена порука

E to vec ima smisla :D

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Skrivalica

Zlatna-Skrivalica-iz-filma-Hari-Poter_sl

Winged-Sun.jpgz_photo_wings.jpg203218973x.jpgKomOmbo6wingedSunWOWSm.jpg

Kakva crna skrivalica, to je kobno po nezne decje dusice, to satire omladinu sirom sveta i na mala vrata uvodi u teski okultizam ili nesto crnje!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Sta je tu originalno, harry shit potter je sve osim originalnog, susta suprotnost originalnosti... to je kao kuran.

A sta ja jos iskreno mislim o tom "delu" nije za forum, tako da cu se zadovoljiti predjasnjom izjavom.

Ajde reci čega je kopija Harry Potter?

Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći

Подели на овим сајтовима

kad trolujete bar dajte neki hint, ovako ovo citaju ljudi sirom neta

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Ajde reci čega je kopija Harry Potter?

bolje da si me pitao cega nije lol

Подели на овим сајтовима

kad trolujete bar dajte neki hint, ovako ovo citaju ljudi sirom neta

Sada cu malo da se nasalim: ... i sire!

Sada cu malo da se nasmejem sopstvenoj fori da bih i drugima nagovestio da ocekujem da se nasmeju: ahaha!

Sada cu da stavim emotikon od raznih interpunkcija koje formiraju nakrivljenu grimasu:  : )

Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Uci decu pogresno eto sta, to je shund, svet epske fantastike je jedinstven svet gde se zna red, a ne mambo dzambo new age,

ali dobro ja sam paranoicni teoreticar zavere :D stvarno ne podnosim harry pottera kao ni Blur

Подели на овим сајтовима

Reci čega je kopija,manje ćeš da pišeš :)

Spelovi na latinskom su mnogo cooliji u Dungeon Keeperu nego kod Hari Potera! DK je tri dana ranije izasao! :D

Подели на овим сајтовима

Uci decu pogresno eto sta, to je shund, svet epske fantastike je jedinstven svet gde se zna red, a ne mambo dzambo new age,

ali dobro ja sam paranoicni teoreticar zavere :D stvarno ne podnosim harry pottera kao ni Blur

Ok,znaci da zaključimo da je HP vrlo originalna ideja u svakom pogledu. :)

Spelovi na latinskom su mnogo cooliji u Dungeon Keeperu nego kod Hari Potera! DK je tri dana ranije izasao! :D

Muka mi je više od latinskog :)

Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći

Подели на овим сајтовима

pa teski kich da, ali ipak se ne zaustavlja samo na kichu, ima tu jos zaveroloskih elemenata :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...