чика Мата Написано Фебруар 10, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2013 Гугл је пре скоро више од 1-2 представио свој нови таблет уређај, по имену Нексус 7, гугл узвраћа ударац преко Нексуса, Самсунгу и јабуци.Имао сам прилику да користим Нексус 7, чини ми се у вип-у, али на кратко. Из мог угла могу рећи да је Нексус велика претња Самсунг Галакси Таб-у, са одма куплљеним Нексусом имате нов Андроид 4.1, али нексус 7 7.0инча кошта 300евра, што је за наш буџет много, барем мени. Али Нексус може по цени и по скоро свим аспектима парирати великом Ајпеду! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 10, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2013 Шта мислиш о Prestigio таблетима? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 10, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2013 Шта мислиш о Prestigio таблетима? Имам ја оче један тај кипарски "Престиђио" и веома сам задовољан њиме... Милан Б је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest јер. Агапије Написано Фебруар 10, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2013 Ја имам гуглфон Nexus S и IPad 3 (на њему сада пишем). Одличне су обе фирме. Са нестрпљењем очекујем нови гуглов модел таблета Нексус... На Ајпеду ми је једино чудно што нема Adobe , те поједине видео клипове не отвара ... Занима ме, ко има Нексус 7, да ли је иста ситуација и са Андроид платформом..? Милан Б је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Фебруар 10, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2013 На Ајпеду ми је једино чудно што нема Adobe , те поједине видео клипове не отвара ... Занима ме, ко има Нексус 7, да ли је иста ситуација и са Андроид платформом..? Када је iPhone први пут изашао, покојни Стева није хтео ни да чује за флеш јер је флеш један застарели крш од технологије. Сви су се тада смејали, а роботи су се (касније, кад је направљен андроид) питали какав је то систем који нема тако једну круцијалну ствар као што је флеш. Да би скоро Adobe најавио да престаје да прави и подржава флеш за мобилне уређаје, почевши са андроидом 4.1. Чак и на десктопу флеш и јаву треба избегавати кад год је могуће, јер су шупљи као сир и највероватније место евентуалног напада. RYLAH, Млађони and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 10, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2013 @, Чуо сам да ће да избаци flash и Андроид. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Фебруар 11, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2013 Из мог угла могу рећи да је Нексус велика претња Самсунг Галакси Таб-у, са одма куплљеним Нексусом имате нов Андроид 4.1, али нексус 7 7.0инча кошта 300евра, што је за наш буџет много, барем мени. Али Нексус може по цени и по скоро свим аспектима парирати великом Ајпеду! Нисам имао прилике да испробам нексус или ајпед (нешто нисам имао времена), али изгледа да има ко може себи да приушти ова савремена сокоћала Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чика Мата Написано Фебруар 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2013 Шта мислиш о Prestigio таблетима? Одлична ствар,оно што је добро јесте,да су им пристојне,не надуване цене! Нексусу је НАДУВАНА ЦЕНА! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука