Crveni Baron Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Могао си онда да останеш и да доприносиш истини, шта год за њу сматрао. Doprinosim ja istini stalno koliko mogu,, i ovde i tamo. Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Pa necu da doprinosim neistinama vec kada cujem laz kazem da je izmisljotina. Milosevic je redovno dobijao izbore po zakonu, sto zbog podrske koju je imao sto zbog nesposobnosti ondasnje opozicije A i dobro je sto je dobijao jer da nije ovi bi prodali i bosanske srbe. ovo je uvreda za sve ljude koji su devedesetih ziveli u Srbiji. A ti sedis u Italiji u koju si pobego podvijenog repa i sad te drma kompleks krivice koji lecis na nama koji smo ostali zeleci da od nas napravis vece idiote nego sto u startu jesmo. psihologija je jedna divna nauka... :* Плутон, GeniusAtWork, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Doprinosim ja istini stalno koliko mogu,, i ovde i tamo. Нарочито на теми о хелихоптеру. Juanito and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 (измењено) Нарочито на теми о хелихоптеру. Jao ne provociraj ga... samo mi fali jos jedna tema na kojo Baron pokazuje ***** opcinjenost Vucicem i njegovom politikom... moje srce to ne moze podneti... Измењено Април 5, 2015 од verum est in beer речник! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Нарочито на теми о хелихоптеру. I tamo naravno, postoji nalaz vojne komisije o razlozima nesrece. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Jao ne provociraj ga... samo mi fali jos jedna tema na kojo Baron pokazuje ***** opcinjenost Vucicem i njegovom politikom... moje srce to ne moze podneti... hahahaha pa otkad je to ruzna rec? Hriscanski puritanizam... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 I tamo naravno, postoji nalaz vojne komisije o razlozima nesrece. Кажем ти, баш зато си и небитан. Шта ти се свиђа гуташ, а од оног што ти се не свиђа бежиш. За тебе је сад налаз Комисије светиња јер ти се свиђа шта у њему пише. Да је тај исти налаз објавио нпр. Ђинђиђ, ти би сад већ ставио слике пилота на профилну и кукао по интернетима. Теби, ако ћемо искрено, уопште није битан извештај већ ко га је објавио и ко се са тиме не слаже. Juanito and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 ovo je uvreda za sve ljude koji su devedesetih ziveli u Srbiji. A ti sedis u Italiji u koju si pobego podvijenog repa i sad te drma kompleks krivice koji lecis na nama koji smo ostali zeleci da od nas napravis vece idiote nego sto u startu jesmo. psihologija je jedna divna nauka... :* Bato ja sam glasao u Srbiji u vreme kada si ti pisao u pelene jos i sedeo u radio stanici mog prijatelja koji je kenjao po Milosevicu po ceo dan na radio talasima privatne radio stanice a finansirao ga Anem ... Vidis i ovo je istina o Milosevicu... Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Кажем ти, баш зато си и небитан. Шта ти се свиђа гуташ, а од оног што ти се не свиђа бежиш. За тебе је сад налаз Комисије светиња јер ти се свиђа шта у њему пише. Да је тај исти налаз објавио нпр. Ђинђиђ, ти би сад већ ставио слике пилота на профилну и кукао по интернетима. Теби, ако ћемо искрено, уопште није битан извештај већ ко га је објавио и ко се са тиме не слаже. Zoran "Ubijajte Srbe "Djindjic nece vise nikakve izvestje praviti a nije ni ovaj Vucic vec vojna komisja. A vojnoj komisiji i njihovom izvestaju verujem. Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 A ti sedis u Italiji u koju si pobego podvijenog repa i sad te drma kompleks krivice koji lecis na nama koji smo ostali zeleci da od nas napravis vece idiote nego sto u startu jesmo. Pametan covjek sto je otiso iz okupirane zemlje, ko je tebi kriv sto si rob i sto nisi uspeo da odes. Rintaj i dalje za investitore sa zapada, htjeli ste 5 oktobra revoluciju i demokratiju i dobili ste, sada rintajte poslusno jer i nemate pravo da se bunite. Kad je vladao Milosevic cak pod najgorim sankcijama bolji je zivot bio nego danas, znaci to sto ste htjeli dobili ste. Svi koji su posle 5 oktobra pobjegli iz srbije imaju moralno pravo u svakom smislu jer ljudi jednostavno nece da zive u okupiranoj zemlji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Zoran "Ubijajte Srbe "Djindjic nece vise nikakve izvestje praviti a nije ni ovaj Vucic vec vojna komisja. A vojnoj komisiji i njihovom izvestaju verujem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Bato ja sam glasao u Srbiji u vreme kada si ti pisao u pelene jos i sedeo u radio stanici mog prijatelja koji je kenjao po Milosevicu po ceo dan na radio talasima privatne radio stanice a finansirao ga Anem ... Vidis i ovo je istina o Milosevicu... Sto nisi istuko prijatelja sto ti blati Milosevica? Nije valjda i tvoj prijatelj govorio da je Milosevic krao izbore? Kako si mu to dozvolio? Zar ti nista nije sveto?! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Pametan covjek sto je otiso iz okupirane zemlje, ko je tebi kriv sto si rob i sto nisi uspeo da odes. Rintaj i dalje za investitore sa zapada, htjeli ste 5 oktobra revoluciju i demokratiju i dobili ste, sada rintajte poslusno jer i nemate pravo da se bunite. Kad je vladao Milosevic cak pod najgorim sankcijama bolji je zivot bio nego danas, znaci to sto ste htjeli dobili ste. Svi koji su posle 5 oktobra pobjegli iz srbije imaju moralno pravo u svakom smislu jer ljudi jednostavno nece da zive u okupiranoj zemlji. Eh da secam se tih srecniih vremena... Jednog jutra sam se probudio i zateko kevu kako place jer ne moze da skupi sitnis za hleb. Tog dana smo jeli samo povrce. Eh to su bila vremena... Aj sto ste pobegli... nego sto vam se mozak izvetrio totalno dok ste tamo gde vas tudje sunce greje... Ja ovde sad rintam dva posla. Jedan drzavni a jedan za "Stranog invetitora". Ja i moja suprugica mesecno namlatimo oko 2.000e... Zivim u Srbiji lepse i bolje nego vecina vas sto je poegla. Mislim , nemam je nista protiv odlaska (i sam se spremam da odem) ali mi idete na ganglije sto ste pobegli a pravite ste da ste nekeakvi veliki Srbi pametniji od nas koji smo ovde. Vi se bas secate da smo mnogo bolje ziveli devedesetih kad nisi mogao da kupis jednu pastetu za decu. Vi se bas secate kako je Milosevic POSTENO pobedio na izborima. Kako je moguce da vas nije sramota? Sedi tu gde jesi guli taj svapski ili galski krompir, pokupi svoju tesko zaradjenu svapsku ili galsku platu i zivi lepo dok finansiras NATO koji bomabarduje srbiju... I cuti tebra... cuti... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Pametan covjek sto je otiso iz okupirane zemlje, ko je tebi kriv sto si rob i sto nisi uspeo da odes. Из окупиране у земљу која окупира. Воли Барон земљу и народ, ал' знаш како, паре су паре. Можете до сутра да трабуњате, нико није отишао ни из каквих других разлога већ да би поправио своје финансијско стање. Није свако Тесла па да иде да оствари неке узвишене идеје. sada rintajte poslusno jer i nemate pravo da se bunite. Јок, него ћеш ти Клаудкингу ил' било ком другом да забраниш да се буни. Svi koji su posle 5 oktobra pobjegli iz srbije imaju moralno pravo u svakom smislu jer ljudi jednostavno nece da zive u okupiranoj zemlji. Чини ми се да је Барон отишао много пре. Понављам, из окупиране у земљу која окупира. Само С.А.Д. и Немачка тренутно имају више војника на Косову од Италије. Ни ти ни Барон немате никакво морално право да Клаудкингу или било ком другом кажете било шта. Клаудкинг можда није патриота, ал' он директно доприноси Србији и њеном народу. Барон не доприноси, а претпостављам ни ти чим нам се обраћаш у другом лицу. Ваше поље патриотизма је ограничено доступношћу интернет повезивања. cloudking and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Клаудкинг можда није патриота, ал' он директно доприноси Србији и њеном народу. Da? A kako to doprinosi ajde me prosvetli. Jel tako sto govori po forumu da je citav srpski narod zlocinac i kolektivno odgovoran za sve ratove? nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука