Jump to content

Програм за електронске књиге

Оцени ову тему

Препоручена порука

Већ неко време имам електронски читач.  Желео бих да неке старе књиге у ворд и пдф формату пребацим у epub формат.  Ради се у томе што мој читач може да отвори пдф фајлове али текст не буде централизован, односно буде одсечен када желим да повећам слова. Да ли ко може помоћи?

Подели на овим сајтовима

Да ли ово користиш на електронском читачу или на компјутеру, лаптопу и слично?

На компјутеру (лаптопу). Не знам да ли може и на ел. читачу. Мени се доста свиђа, не знам како осталима.

Подели на овим сајтовима

Да ли ово користиш на електронском читачу или на компјутеру, лаптопу и слично?

System Requirements

Operating Systems
  • Microsoft Windows® XP Home, Professional, or Tablet PC Edition with Service Pack 2 or 3 (32-bit & 64-bit).
  • Windows Vista® Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate, or Enterprise with or without Service Pack 1 (32-bit & 64-bit).
  • Windows 7 (32-bit & 64-bit).
  • For users utilizing the Active Directory Rights Management Service and SharePoint integration capability, Windows 7 or Windows Vista with Service Pack2 (SP2) is required.

Sa njihovog sajta, po ovome bih rekao da koristi na PC-ju

Подели на овим сајтовима

Фоксит ридер, је одлично решење ја сам га користио на таблету, чини ми се да може у ел. читачу!

Хвала на предлогу али мени не треба програм за читање пдф фајлова него програм који конвертује пдф, ворд и сличне фајлове у епуб формат. Ја у свом читачу већ имам инсталиран пдф читач програм adobe reader.

Подели на овим сајтовима

Хвала на предлогу али мени не треба програм за читање пдф фајлова него програм који конвертује пдф, ворд и сличне фајлове у епуб формат. Ја у свом читачу већ имам инсталиран пдф читач програм adobe reader.

http://calibre-ebook.com

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...