Тања1 Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Зашта ово кукичано служи? Изгледа ми као да су ваза и конзерва обукле хаљину Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 To kukicalo se zove heklica i sluzi za heklanje. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Не знам да ли ће некоме да користи, ал контам да не може да шкоди... http://www.youtube.com/watch?v=GH8XjPfnrLo feeble and ИгорМ је реаговао/ла на ово 2 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Зашта ово кукичано служи? Изгледа ми као да су ваза и конзерва обукле хаљину :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :bendoff: Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 To kukicalo se zove heklica i sluzi za heklanje. Па ипак .....кукиЧаНо је оно што урадимо са кукиЧаЛом а није хеклица већ хаљиница за конзерве пс Ја баш не волем да срећем по кући тако обучене конзерве и драже су ми клот, онако истинске, да се зна да су конзерве Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 To sam stavio radi ideja, ni meni se ne svidjaju obucene konzerve. Hteo sam ustvari samo prvu sliku da stavim, al vido sam nesto sareno pa stavio i to bzvze. nana and Тања1 је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Nahranio si nas idejom DYNABLASTER, Тања1, nana and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 ....sareno pa stavio i to bzvze..... Е, ма што да не, није им шара уопште бзвз...некоме ће се и комплетна идеја сигурно допасти DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :bendoff: Чему разбијање главе? Па знаш кад би кукичала за конзерве ни не знам да кукичам, штрикам, плетем... :bendoff: хаххахаха Рада. је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 ал контам да не може да шкоди... http://www.youtube.c...h?v=GH8XjPfnrLo ахаааа,баш не мож да шкоди...да фајтамо асепсолом по укљученој клими Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 http://society6.com/product/Owl--The-Moon_Pillow Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 ахаааа,баш не мож да шкоди...да фајтамо асепсолом по укљученој клими Aко је мајстор Бранко лагао мене - и ја лажем вас. Али од кад је уређај купљен он га одржава и сваке године ради исто. И мени клима никад није сметала. С друге стране, ако се нађем у просторији где ради клима која није чишћена (па још ако мало дуже није чишћена) обавезно останем без гласа и покрене се агонија која ме стрефи бар месец дана. Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 Klime ukljucivati samo po prekoj potrebi. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 ахаааа,баш не мож да шкоди...да фајтамо асепсолом по укљученој клими Aко је мајстор Бранко лагао мене - и ја лажем вас. Али од кад је уређај купљен он га одржава и сваке године ради исто. И мени клима никад није сметала. С друге стране, ако се нађем у просторији где ради клима која није чишћена (па још ако мало дуже није чишћена) обавезно останем без гласа и покрене се агонија која ме стрефи бар месец дана. Савет је у ствари одличан јер си у праву да се је неочишћена клима погубна по наше здравље ( дисајне органе,итд.).ОК.. Мене страх од тог контакта течност-отворена и укључена клима. Синоћ кад сам гледала био је испод и један коментар типа Упозорење-савет ....(сад сам поново погледала и тај коментар је нестао?!??!)....Треба и на те опасности скренути пажњу да не буде веће штете него користи.То је био мотив мог коментара. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 izvor Срђан Шијакињић, nana, DYNABLASTER and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука