Биљана Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 @@R.Žiskar, Све сам покушала, стално балон пуца! Али досјетила сам се нечег другог! Балон сам облијепила новинама које сам претходно потопила у брашно и воду (тијесто ) ЗТо се фино осушило, формирало се као и балон! На то сам нанијела љепило и канапче и сад чекам да се осуши па да наставим са работом! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 @@R.Žiskar, Све сам покушала, стално балон пуца! Али досјетила сам се нечег другог! Балон сам облијепила новинама које сам претходно потопила у брашно и воду (тијесто ) ЗТо се фино осушило, формирало се као и балон! На то сам нанијела љепило и канапче и сад чекам да се осуши па да наставим са работом! Добро осмишљено, само кад будеш уклањала папир пажљиво и добро очисти да се не виде комадићи. Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Crveni Baron, DankaM, nana and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 nana, Рада. and Биљана је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Биљана, Лидија Миленковић and Таша је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 23, 2013 evo ideje za jestivu korpicu za jaja nana, Тања1, Рада. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sinčasnog Ozrena Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 све сем ових столица ми добро долази и у нове идеје уклапам ал столице на расклапање ми се неуклапају никако на зиду ....Похвално ! Кад се опорави епископ Василије многима ће болест узнапредовати , живи били па видели ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 Kako od duksa "napraviti" torbu za kompjuter obi-wan and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 Таша, DankaM and YOKA је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Таша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 DankaM, Биљана, nana and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Таша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 nana and Sasa Kolbas је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука