Мара Написано Март 2, 2013 Пријави Подели Написано Март 2, 2013 pink panter, Nicholas, Рада. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Март 2, 2013 Пријави Подели Написано Март 2, 2013 Рада., Nicholas and Биљана је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 2, 2013 Пријави Подели Написано Март 2, 2013 nana је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Март 3, 2013 Пријави Подели Написано Март 3, 2013 Јаков., Милан Ракић, Silence and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Март 3, 2013 Пријави Подели Написано Март 3, 2013 Рада. and Anette је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Март 3, 2013 Пријави Подели Написано Март 3, 2013 Silence , Лидија Миленковић, Биљана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 7, 2013 Пријави Подели Написано Март 7, 2013 Ово изгледа супер лако али је поента вица у лепку којим треба намазати канап кад се заврши намотавање. То је екстра пипав посао. Правио сам ово за продају својевремено, за кинту за море... И, да, не сме да се заборави отвор за сијалицу, за замену и монтажу. keka, Silence , Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 pink panter and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 16, 2013 pravila danas ja Биљана, Презвитер Дарко Јелић, DankaM and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 16, 2013 Пријави Подели Написано Март 16, 2013 Pra`ci su fantasticni, jel su od rahatluka ili je neka druga psina u pitanju? gringrin "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 16, 2013 Fondan. Videla sam ovu Fb stranicu i narucila figurice (objasnila sam sta mi treba) http://www.facebook.com/pages/Figurice-Od-Fondana-Za-Torte/486638904735016?ref=ts&fref=ts Рада. је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Март 16, 2013 Пријави Подели Написано Март 16, 2013 Ја сам глупа да ово схватим... .krava. а баш ми се свиЏа. Требају ми два оваква Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 Ја сам глупа да ово схватим... .krava. а баш ми се свиЏа. Требају ми два оваква Ниси ти глупа него се из слика заиста не може све видети. Дакле, треба ти балон али да буде облика кугле, не издужен или слично. Треба ти конац (мало дебљи, али у принципу је твој избор) или конопац, танак. Треба ти лепак, мислим да смо ми користили онај за хартију, бели, што се мазао шпахлицом. Не знам како се сад зове. Али може сваки лепак који се после сушења учврсти а да није агресиван на гуму, због балона. Балон надуваш на жељену величину, и кренеш да моташ канап наоколо и да га улепљујеш лепком. Ово је мало за стрпљиве али не баш да траје вечно. Кад завршиш, оставиш да се лепак осуши и да "имрегнира" канап. После тога уклониш балон, исечеш отворе, један за сијалично грло (ту пазиш колики је тачно отвор на самом носачу сијаличног грла, обично има додатни обруч који учвршћује цео носач) и други, наспрамни отвор исецаш за монтажу и замену сијалице. Варијанте су у разнобојним канапима, у додатним украсима које можеш да налепиш и слично. Обрати пажњу да сео лустер не буде сувише малог пречника јер се може десити да топлота сијалице отопи лепак или да га угреје до тачке паљења. Што већи пречник и препоручујем коришћење штедљивих сијалица, много мање топлоте одају. Биљана and Ленка* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука