Danijela Написано Фебруар 7, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2013 Svi imamo u kuci gomilu nekih sitnica koje nam se vuku po uglovima i sa kojim ne znamo sta bi smo. Evo predloga kako ih iskoristiti i od njih napraviti nesto novo i korisno. Биљана, Срђан Ранђеловић, sinčasnog Ozrena and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2013 Tatjana Popov, kirios1, Nicholas and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2013 Nicholas, Anette, Лидија Миленковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2013 Nicholas, мирођија, Лидија Миленковић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2013 Tatjana Popov, мирођија, Nicholas and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Фебруар 24, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2013 https://www.facebook.com/dnevnadozakreativnosti?ref=ts&fref=ts мирођија, Nicholas, Tatjana Popov and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Фебруар 24, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2013 https://www.facebook...?ref=ts&fref=ts Лидија Миленковић, Tatjana Popov, Nicholas and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 24, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2013 Odlicna tema, dajte jos ideja da vidimo... pink panter, мирођија, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 24, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2013 Ево идеје за каблове и пуњаче Рада., Лидија Миленковић, мирођија and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Фебруар 24, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2013 https://www.facebook...?ref=ts&fref=ts Anette, Лидија Миленковић, Tatjana Popov and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Фебруар 24, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2013 https://www.facebook...?ref=ts&fref=ts Anette, Tatjana Popov, Ленка* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Фебруар 24, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2013 https://www.facebook...?ref=ts&fref=ts Nicholas, Ленка*, Биљана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tatjana Popov Написано Фебруар 24, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2013 Dobri radovi, mnogo zanimljivo, sad imamideju za neku sliku Биљана је реаговао/ла на ово 1 Tatjana Popov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2013 Postavljam samo stvari koje zaista mogu da se izvedu lako i dostupne su nam. nana and Рада. је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 26, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 Биљана and Nicholas је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука