Jump to content

Чувајте се разноразних фејсбук смутљиваца

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Ima svakakvih manijaka na fejsu..mjesecima me proganjao katolički svećenik..ima i jednih i drugih svakakvih..

Kako proganjao?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Na fejsu imam prijatelja svećenika i iz Sirije i iz Hrvatske. I javio se jednog dana i počeli smo tipkati o Siriji o pravoslavlju i pričali o jednoj i drugoj vjeri. Čovjek se činio normalan..Nakon mjesec dana pozvao me na msn da razgovaramo preko kamere. I stvarno je bio svećenik u nekoj prostoriji crkve punoj knjiga. I onda je počeo sam ljubavim izjavama kad me vidio..Počela sam ga ignoriti a onda je počeo fantazirati da će doći U zAGREB DA JE DOBAR S BISKUPOM I DA će mi kupiti stan, financirati me i neke gluposti. Nisam ga se mogla riješiti. Počeo je maltretirati me mailovima fejsom po forumima, hakirati sve što je stigao preko msn. Onda kad je vidio da me ne zanima počeo je prijetiti ne dođem li pred katedralu tog i tog dana da će o meni pričati svašta. I onda sam ga prijavila biskupu i rekla ako to ne riješe da ću sve dati u novine i tv..

ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

:229229229:

Зато су мени пријатељи на Фејсу само људи које лично познајем. Изузетак је о. Станислав Татић, али он нам је свима ФБ пријатељ :0104cheesy:

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Na fejsu imam prijatelja svećenika i iz Sirije i iz Hrvatske. I javio se jednog dana i počeli smo tipkati o Siriji o pravoslavlju i pričali o jednoj i drugoj vjeri. Čovjek se činio normalan..Nakon mjesec dana pozvao me na msn da razgovaramo preko kamere. I stvarno je bio svećenik u nekoj prostoriji crkve punoj knjiga. I onda je počeo sam ljubavim izjavama kad me vidio..Počela sam ga ignoriti a onda je počeo fantazirati da će doći U zAGREB DA JE DOBAR S BISKUPOM I DA će mi kupiti stan, financirati me i neke gluposti. Nisam ga se mogla riješiti. Počeo je maltretirati me mailovima fejsom po forumima, hakirati sve što je stigao preko msn. Onda kad je vidio da me ne zanima počeo je prijetiti ne dođem li pred katedralu tog i tog dana da će o meni pričati svašta. I onda sam ga prijavila biskupu i rekla ako to ne riješe da ću sve dati u novine i tv..

a jel bi dala u novine i tv, ako da, zasto?

a sto se tice tvog avatara, lep je, ali je i ruzan, cuj nisanis mi u facu sa ubojitim sredstvom, daj molim te, kao faca si jel?

nista licno nego sam ljut zbog neceg drugog, pa sad eto tako, naidjoh na tvoje sepurenje i puce bruka, preuzimam odgovornost ja sam shljam

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

:229229229:

Зато су мени пријатељи на Фејсу само људи које лично познајем. Изузетак је о. Станислав Татић, али он нам је свима ФБ пријатељ :0104cheesy:

Pa eto i on je bio izuzetaj jer je svećenik. Isto kao i taj svećenik koji je tebi prijatelj.

a jel bi dala u novine i tv, ako da, zasto?

a sto se tice tvog avatara, lep je, ali je i ruzan, cuj nisanis mi u facu sa ubojitim sredstvom, daj molim te, kao faca si jel?

nista licno nego sam ljut zbog neceg drugog, pa sad eto tako, naidjoh na tvoje sepurenje i puce bruka, preuzimam odgovornost ja sam shljam

Dala bih, da. 

A ak ti se ne sviđa ne gledaj ;)

Ne shvaćam previše ozbiljno.

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

nije bitno dal bi dala ili ne, nego je bitno zasto?

kako da ne gledam kad mi mitraljez uperen u facu?

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

nije bitno dal bi dala ili ne, nego je bitno zasto?

Zašto?

Prijaviš svećenika koji te sexualno uznemirava, prijeti itd, a Crkva ne napravi ništa. Dakle preostaje televizija i novina, te policija.

Neka javnost zna da u njihovoj župi drži misu i tjelo Kristovo, lakrdijaš, svetogrdnik i bludnik.

Eto, zato.

• Волим 1

w, eh
rah betkoun el waheed

Подели на овим сајтовима

lepo, tj. htedoh reci, lako...

a evo ja sad mogu tebe da prijavim kao nasilnika i protivnika hriscanstva, jer svi moraju da gledaju tvoj avatar kako im nisani u facu smrtonosnim oruzijem, to je kao hriscanski?

Подели на овим сајтовима

I ne samo to! Nego me jos prati svuda po prostoriji, i uvek je uperen u mene... kao Mona Liza! :O

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

mozemo se sprdati ali su price slicne

Подели на овим сајтовима

mozemo se sprdati ali su price slicne

Trolololanje uvek treba da bude ozbiljno: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0042698906002252

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...