Crveni Baron Написано Фебруар 6, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 A btw i Symantec su Ameri .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 6, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 njega niko nije prevario vec mu je "bilo sumnjivo" posle 7 dana. A Symantec je vlasmnik VeriSign-a. Ne pocinje na P vec na S. Imaju obavezu da u roku od 30 dana vrate novac. A inace su osigurani od 1 000 000 do 1 500 000 dolara. Не нисам био преварен, већ сам био изнеривран понашањем продаваца. И онда сам рекао себи, е па нећеш сине тако. Седам дана је мало дакако, ја сам неке пакете добијао из Кине након 40 дана, али то је било у Босну. Ово сам чекао у Бангладешу, али свједно требали би бар 20 дана да стигне. И не би био проблема чекати, да су продавци хтјели комуницирати са мном. То ме је навело да покренем случај, и ето добио сам га без икакве муке, а како би тек било да сам стварно оштећен. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 6, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 Добро, колико могу видјети из основних информација верисајн се тиче сигурне подршке сајтовима. Какве везе то има ако неки продавац хоће цјепаницу да ти пошаље? Ko se osigura na milon-dva dolara ne salje cepanice: Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 6, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 Добро, колико могу видјети из основних информација верисајн се тиче сигурне подршке сајтовима. Какве везе то има ако неки продавац хоће цјепаницу да ти пошаље? Осим тога такођер колико видим: eBay and VeriSign announced an agreement late Monday for eBay to acquire VeriSign’s debit and credit card processing division. This division would become a part of eBay’sPayPal. http://en.wikinews.org/wiki/EBay_buys_VeriSign_payment_service_division Тако да видим ако неки сајт има верисајн, и буду ти враћене паре, има везе итекако са ПејПалом, ово процесирање картица је дио ПејПала. Шта да кажем даље. Dalje mozes da kazes da je VeriSign postojao i pre PayPala . I trebao bi da znas da su to i dalje dve kompanije. A imaoci licence VeriSign postuju pravila koja vaze za tu licencu nevezano za to ko je vlasnik. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 6, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 A evo i obaveza vracanja para u roku od 30 dana: Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 6, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 Добро да закључим онда. Онај ко хоће да користи ПејПал, као продавац, не може добити уговор са ПејПалом, ако не прибави ове сретификате, верисајн. Што значи да продавац који има ПејПал, има сигурност враћања пара ако зајебе нешто. Према томе онда си сигуран и ако купујеш преко Лимунда, Купинда или неког другог лијевог сајта, а плаћаш ПејПалом. Дакле, поред чињенице да ПејПал има послобни уговор са верисајном, ПејПал је заслужан зато ако добијеш паре назад, мимо ибеја. Још нешто не јасно? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Фебруар 6, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 i preko paypala kvarni nadju nacin da prevare, zakljucak bi bio da ni paypal nije 100% siguran, ali kad uzmes u obzir rejting prodavca itd, onda je prilicno dobro sredstvo za placanje... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 6, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 На маилове одговарају свјетлосним годинама Svetlosna godina je mera za dužinu ne za vreme Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 6, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 i preko paypala kvarni nadju nacin da prevare, zakljucak bi bio da ni paypal nije 100% siguran, ali kad uzmes u obzir rejting prodavca itd, onda je prilicno dobro sredstvo za placanje... otprilike se svi ovde slažu sa tim, a mislim, ali ih nešto drugo muči. Neke licence i povraćaj novca ih spopali. Dodjoše do 13 strane, a uglavnom ništa rekli nisu. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 6, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 otprilike se svi ovde slažu sa tim, a mislim, ali ih nešto drugo muči. Neke licence i povraćaj novca ih spopali. Dodjoše do 13 strane, a uglavnom ništa rekli nisu. .smeha. A para nigde ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Фебруар 6, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 ...niti paypala :lol: Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 6, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 .smeha. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 6, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 Svetlosna godina je mera za dužinu ne za vreme Јел ти мене зејебаваш? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 6, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 i preko paypala kvarni nadju nacin da prevare, zakljucak bi bio da ni paypal nije 100% siguran, ali kad uzmes u obzir rejting prodavca itd, onda je prilicno dobro sredstvo za placanje... Ништа на овом свијету није сигурно. Жељко хоће да дискредитује ПејПал као преварантски сервис, у томе гријеши и због тога смо отегли дискусију на 10 страна. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 6, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 Јел ти мене зејебаваш? Ne ja sam mrtav ozbiljan.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука