Jump to content

О ћутању....

Препоручена порука

On 11. 2. 2013. at 18:39, JESSY рече

''Постави, Господе, стражу устима мојим и двер одбране уснама мојим.''

i uspori moje brze prste na tastaturi amin-nas

nisam pričalica.....ali prsti mi se otimaju kontroli joooj

• Волим 1

:0442_feel:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 35
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Nikad,ali nikad mi nece biti jasno zasto se toliko forsira cutanje u pravoslavlju dok se sa druge sttrane druzeljubivost smatra vrlinom.

Kako moze druzeljubiv covek da bude cutljiv?

Okej,razume se da nije dobro biti brbljivac,smarac i da je dobro da covek precuti u nekim situacijama ali biti cutljiv a pogotovo mlad,to je meni jedan od znakova tupavosti.

Ponekad iskreno pomislim da je to jedna od vecih "vrlina" kako bi se ljudi drzali pod kontrolom.

Подели на овим сајтовима

recito-cutanje-o-sebi.jpg

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

jkjkji.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Има тренутака,када седим у пуној соби,слушам пажљиво ко шта прича и љубазно се осмехујем.Ћутим и размишљам: сви се смеју,али мени то заиста није смешно,чак и не личи на шалу...треба ли да се смејем? Наравно да не треба.Треба ли сад ја нешто да кажем,ето,тако,да разбијем тишину,а не зато што имам стварно нешто да кажем? Не ,наравно! Саговорник је већ све рекао,немам ни питања.Радозналост се у мени не буди...  Остаје ми да ћутим и љубазно се смешим. :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...