Jump to content

Predskazanje Isusa Hrista koje se nije obistinilo !

Препоручена порука

ja samo ne razumem zasto se tumaci ono sto je rekao ... kada je rekao , cini mi se, jasno !

sa druge strane, nekada se insistira na NE-TUMACENJU ... (uzima se doslovno ono sto je rekao) ... ako tako odgovara

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 58
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

za karadjordja :

I re?e im: Zaista vam kažem: imaju neki me?u ovima što stoje ovde koji ne?e okusiti smrt dok ne vide carstvo

A zaista vam kažem: imaju neki me?u ovima što stoje ovde koji ne?e okusiti smrt dok ne vide carstvo Božje.

Zaista vam kažem: imaju neki me?u ovima što stoje ovde koji ne?e okusiti smrt dok ne vide Sina ?ove?ijeg gde ide u carstvu svom.

Zaista vam kažem: ovaj naraštaj ne?e pro?i dok se ovo sve ne zbude.

?????????,

??????? ???? ?? ?????? ?? ???????? : ?????, ?????? ? ??????, ??????? ??? ???? ?? ?????? ?? ??? ??? ?? ? ???? ???????? ???????????? ??????????? ?? ?????? ???? ?? " ???? ??????? ????????? ???? ????, ? ?????? ?? ???? ?????? ??? ????? ? ?????? ?? ????????? ???? ??? ????????."

?????, ?? ??????? ??????? ?? ?????? ??? ????? ????? ??????? ????? ??. ???? ? ????? ???????????? ??????????? ? ???? ?? ???? ? ???? :"??? ?? ??? ??? ??????? ???? ?? ?? ????, ???? ??????????."

?? ????? ???????? ?? ???????? ?????? ????? ?? ??? ???? ???????????? ???????????? ??????????? ?? ?????? ????? "???????? ?????????" - ?? ???????? - ?? ????????????? ?????? ? ?????? ??????? .

????? ?? ?? ??? ???? ???????? ??????????? ?? ??????? . :smiley:

А ви Срби где сте? Милиони Срба боје се Бога.

Где се налазите вас неколико стотина што стојите испред народа: да ли сте са Европом или са народом?Ако кажете да сте са Европом, онда се брзо лечите да не би заразили свој народ.Ако ли кажете да сте са својим народом, пазите да се не ухватитe у лажи !

Подели на овим сајтовима

Јаој, извините јер је објашњење већ постављено идентично. Молим администраторе да га уклоне јер нисам прочитао све одговоре.  joooj  319.gifХвала !

Где се налазите вас неколико стотина што стојите испред народа: да ли сте са Европом или са народом?Ако кажете да сте са Европом, онда се брзо лечите да не би заразили свој народ.Ако ли кажете да сте са својим народом, пазите да се не ухватитe у лажи !

Подели на овим сајтовима

ja samo ne razumem zasto se tumaci ono sto je rekao ... kada je rekao , cini mi se, jasno !

sa druge strane, nekada se insistira na NE-TUMACENJU ... (uzima se doslovno ono sto je rekao) ... ako tako odgovara

?? ?? ?? ????????. ?? ?????? ????????? ???????? ????, ???? ????? ????? ??????, ???? ?? ????????, ?? ?? ????????. ????? ????? ?? ??? ??? ???????, ???? ??? ?? ????????? ?? ???? ?? ?? ?? ??? ?? ??????? ??? ??. ???? ?? ?? ?? ?????? ?? ???????? ??????, ?? ?????? ???? ???????????? ? ?????? ????? ? ??????? ?? ?? ???????? ????? ????????? ????, ??? ?????? ?? ????? ?????? ??? ?????? ? ??????? ?????? ? ??????, ?? ??? ???? ????? ??????? ?? ???? ??????? ???????? ???? ?? ?? ???? ???????.

? ???????????? ?? ? ?? ???? ?? ?? ? ?? ?? ?? ???????? ???? ?????? ???? ???? ?? ?? ???? ?????? ??? ????????, ??? ???????? ???????? ?? ??? ????????? ????? ?????? ????? ? ????? ?????. 

Подели на овим сајтовима

dobro, mogli bi smo da privedemo kraju...

ja obecavam da cu procitati malo sire (stihove koji predhode ovim koje sam naveo)

pa, ako ne promenim misljenje ... sta da se radi ...

1312_womens

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

ja obecavam da cu procitati malo sire (stihove koji predhode ovim koje sam naveo)

????? ???? ?? ????? ? ????????. ????????? ???? ?????? ??? ???? ?????????? ?????. ???? ?? ??????, ????? ?????? ??? ?? ???? ???????.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

???? ???? ???? ???? ??? ?? ????? ????? ?? ?????, ??? ?? ?? ????? ????????  319.gif
Подели на овим сајтовима

???? ???? ???? ???? ??? ?? ????? ????? ?? ?????, ??? ?? ?? ????? ????????  319.gif

dada

sad  cu , tebi u cast da promenim foto ...

vracam se za 5 min ...

p.s. e, nisam ja na slici

p.s.2 na ovoj novoj cu biti JA !

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

???? ???? ???? ???? ??? ?? ????? ????? ?? ?????, ??? ?? ?? ????? ????????  dada

dada

sad  cu , tebi u cast da promenim foto ...

vracam se za 5 min ...

?? ???? ???????, ???? ?? ????????... 319.gif
Подели на овим сајтовима

319.gif dada dada kolo2 kolo2 kolo2 kolo2

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

???? ???? ???? ???? ??? ?? ????? ????? ?? ?????, ??? ?? ?? ????? ????????  klapklap

klapklap

sad  cu , tebi u cast da promenim foto ...

vracam se za 5 min ...

p.s. e, nisam ja na slici

p.s.2 na ovoj novoj cu biti JA !

???' ?? ????? ????? ???? ??? ??????? ? ?????? ?? ?? ?????? ?? ???????? ??????? ! klapklap

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...