Ulični Muzičar Написано Децембар 2, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 ja samo ne razumem zasto se tumaci ono sto je rekao ... kada je rekao , cini mi se, jasno ! sa druge strane, nekada se insistira na NE-TUMACENJU ... (uzima se doslovno ono sto je rekao) ... ako tako odgovara . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Децембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 Драги Да Винчи, неке ствари ће се тек десити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bazileos Megas Написано Децембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 za karadjordja : I re?e im: Zaista vam kažem: imaju neki me?u ovima što stoje ovde koji ne?e okusiti smrt dok ne vide carstvo A zaista vam kažem: imaju neki me?u ovima što stoje ovde koji ne?e okusiti smrt dok ne vide carstvo Božje. Zaista vam kažem: imaju neki me?u ovima što stoje ovde koji ne?e okusiti smrt dok ne vide Sina ?ove?ijeg gde ide u carstvu svom. Zaista vam kažem: ovaj naraštaj ne?e pro?i dok se ovo sve ne zbude. ?????????,??????? ???? ?? ?????? ?? ???????? : ?????, ?????? ? ??????, ??????? ??? ???? ?? ?????? ?? ??? ??? ?? ? ???? ???????? ???????????? ??????????? ?? ?????? ???? ?? " ???? ??????? ????????? ???? ????, ? ?????? ?? ???? ?????? ??? ????? ? ?????? ?? ????????? ???? ??? ????????." ?????, ?? ??????? ??????? ?? ?????? ??? ????? ????? ??????? ????? ??. ???? ? ????? ???????????? ??????????? ? ???? ?? ???? ? ???? :"??? ?? ??? ??? ??????? ???? ?? ?? ????, ???? ??????????." ?? ????? ???????? ?? ???????? ?????? ????? ?? ??? ???? ???????????? ???????????? ??????????? ?? ?????? ????? "???????? ?????????" - ?? ???????? - ?? ????????????? ?????? ? ?????? ??????? . ????? ?? ?? ??? ???? ???????? ??????????? ?? ??????? . :smiley: А ви Срби где сте? Милиони Срба боје се Бога. Где се налазите вас неколико стотина што стојите испред народа: да ли сте са Европом или са народом?Ако кажете да сте са Европом, онда се брзо лечите да не би заразили свој народ.Ако ли кажете да сте са својим народом, пазите да се не ухватитe у лажи ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bazileos Megas Написано Децембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 Јаој, извините јер је објашњење већ постављено идентично. Молим администраторе да га уклоне јер нисам прочитао све одговоре. 319.gifХвала ! А ви Срби где сте? Милиони Срба боје се Бога. Где се налазите вас неколико стотина што стојите испред народа: да ли сте са Европом или са народом?Ако кажете да сте са Европом, онда се брзо лечите да не би заразили свој народ.Ако ли кажете да сте са својим народом, пазите да се не ухватитe у лажи ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 Нека, нека, ти си дао још важних детаља. Одлично. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Децембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 ja samo ne razumem zasto se tumaci ono sto je rekao ... kada je rekao , cini mi se, jasno ! sa druge strane, nekada se insistira na NE-TUMACENJU ... (uzima se doslovno ono sto je rekao) ... ako tako odgovara ?? ?? ?? ????????. ?? ?????? ????????? ???????? ????, ???? ????? ????? ??????, ???? ?? ????????, ?? ?? ????????. ????? ????? ?? ??? ??? ???????, ???? ??? ?? ????????? ?? ???? ?? ?? ?? ??? ?? ??????? ??? ??. ???? ?? ?? ?? ?????? ?? ???????? ??????, ?? ?????? ???? ???????????? ? ?????? ????? ? ??????? ?? ?? ???????? ????? ????????? ????, ??? ?????? ?? ????? ?????? ??? ?????? ? ??????? ?????? ? ??????, ?? ??? ???? ????? ??????? ?? ???? ??????? ???????? ???? ?? ?? ???? ???????. ? ???????????? ?? ? ?? ???? ?? ?? ? ?? ?? ?? ???????? ???? ?????? ???? ???? ?? ?? ???? ?????? ??? ????????, ??? ???????? ???????? ?? ??? ????????? ????? ?????? ????? ? ????? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Децембар 2, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 dobro, mogli bi smo da privedemo kraju... ja obecavam da cu procitati malo sire (stihove koji predhode ovim koje sam naveo) pa, ako ne promenim misljenje ... sta da se radi ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Децембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 dobro, mogli bi smo da privedemo kraju... ja obecavam da cu procitati malo sire (stihove koji predhode ovim koje sam naveo) pa, ako ne promenim misljenje ... sta da se radi ... 1312_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 dobro, mogli bi smo da privedemo kraju... ja obecavam da cu procitati malo sire (stihove koji predhode ovim koje sam naveo) pa, ako ne promenim misljenje ... sta da se radi ... 1312_womens И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 dobro, mogli bi smo da privedemo kraju... ja obecavam da cu procitati malo sire (stihove koji predhode ovim koje sam naveo) pa, ako ne promenim misljenje ... sta da se radi ... ????? ???? ?? ????? ? ????????. ????????? ???? ?????? ??? ???? ?????????? ?????. ???? ?? ??????, ????? ?????? ??? ?? ???? ???????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Децембар 2, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 dobro, mogli bi smo da privedemo kraju... ja obecavam da cu procitati malo sire (stihove koji predhode ovim koje sam naveo) pa, ako ne promenim misljenje ... sta da se radi ... ???? ???? ???? ???? ??? ?? ????? ????? ?? ?????, ??? ?? ?? ????? ???????? 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Децембар 2, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 dobro, mogli bi smo da privedemo kraju... ja obecavam da cu procitati malo sire (stihove koji predhode ovim koje sam naveo) pa, ako ne promenim misljenje ... sta da se radi ... ???? ???? ???? ???? ??? ?? ????? ????? ?? ?????, ??? ?? ?? ????? ???????? 319.gif dada sad cu , tebi u cast da promenim foto ... vracam se za 5 min ... p.s. e, nisam ja na slici p.s.2 na ovoj novoj cu biti JA ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Децембар 2, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 dobro, mogli bi smo da privedemo kraju... ja obecavam da cu procitati malo sire (stihove koji predhode ovim koje sam naveo) pa, ako ne promenim misljenje ... sta da se radi ... ???? ???? ???? ???? ??? ?? ????? ????? ?? ?????, ??? ?? ?? ????? ???????? dada dada sad cu , tebi u cast da promenim foto ... vracam se za 5 min ... ?? ???? ???????, ???? ?? ????????... 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 319.gif dada dada kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bazileos Megas Написано Децембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2009 dobro, mogli bi smo da privedemo kraju... ja obecavam da cu procitati malo sire (stihove koji predhode ovim koje sam naveo) pa, ako ne promenim misljenje ... sta da se radi ... ???? ???? ???? ???? ??? ?? ????? ????? ?? ?????, ??? ?? ?? ????? ???????? klapklap klapklap sad cu , tebi u cast da promenim foto ... vracam se za 5 min ... p.s. e, nisam ja na slici p.s.2 na ovoj novoj cu biti JA ! ???' ?? ????? ????? ???? ??? ??????? ? ?????? ?? ?? ?????? ?? ???????? ??????? ! klapklap А ви Срби где сте? Милиони Срба боје се Бога. Где се налазите вас неколико стотина што стојите испред народа: да ли сте са Европом или са народом?Ако кажете да сте са Европом, онда се брзо лечите да не би заразили свој народ.Ако ли кажете да сте са својим народом, пазите да се не ухватитe у лажи ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука