Jump to content

Кантаутор Миладин Шобић у тешком здравственом стању, оперисан у Подгорици

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Kantautor Miladin Šobić u teškom zdravstvenom stanju, operisan u Podgorici VIDEO

Vijesti     | 31. 01. 2013. - 11:56h Komentara: 0

Crnogorski kantautor Miladin Šobić u teškom je zdravstvenom stanju i smešten je na odeljenje Intenzivne nege Kliničkog centra Crne Gore, gde je sinoć hitno operisan, pišu podgoričke "Vijesti".

309785_sobic-01_ff.jpg?ver=1359629618
Miladin Šobić

Šobić je juče prvo primljen u nikšićku hitnu službu zbog sumnji u krvarenje na mozgu, pišu "Vijesti".

Nakon ukazane pomoći hitno je prebačen na kliniku za neurohirurgiju u Klinički centar Crne Gore.

Šobić je u studentskim danima napisao svoje najpoznatije pesme.

Godine 1975. snimio je svoj prvi singl "To sam ja"/"Zazvoni zvono".

Pesma „To sam ja“ ili „Sonata“ je postala nezvanična studentska himna u Dubrovniku 1975. godine.

U saradnji sa klavijaturistom Gaborom Lenđelom i studijskim muzičarima, izdao je dva albuma, „Ožiljak“ (Diskoton 1981) i „Umjesto gluposti“ (Diskoton 1982).

Takođe je snimio i treći album, „Barutana ljubavi“ koji nikad nije objavljen. Nakon smrti svoje sestre, Šobić je prestao da se bavi muzikom i povukao se iz javnog života.

http://www.blic.rs/Kultura/Vesti/365426/Kantautor-Miladin-Sobic-u-teskom-zdravstvenom-stanju-operisan-u-Podgorici

Да му Бог да снаге и воље да се избори са овим.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Диван песник и уметник! 

Нека му је Бог у помоћи као и свим тешким болесницима који су у овом тренутку по болницама и живот им виси о концу.

Не ваља свашта к срцу примати.

Подели на овим сајтовима

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

Bože usliši i pomiluj.

Obožavam njegovu muziku.

http://www.youtube.com/watch?v=8GxoSfhEx7o

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Веровали или не, али тек прексиноћ сам одлучио да се боље упознам са његовим опусом и биографијом. Био сам врло пријатно изненађен, али ми је и посебну пажњу привукла та чињеница да се изненада повукао. И у овим моментима када сам конструисао своје виђење разлога због чега се повукао - ова вест. Волео бих да се извуче и бар некад да се појави у јавности, ако не са песмом и музиком, оно бар неким разговором. Претпостављам да то многи, многи очекују. Иначе, текстови кидају, као и интерпретација.

http://www.facebook.com/miladin.sobic

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...