Milan Nikolic Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Добио сам неке књиге у Word dokumenti и немам појма како да их отворим. Ако ми неко помогне добија од мене шта жели. Паре нису проблем, пара нема. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Ако су са docx екстензијом, а ти имаш старији Ворд, скини додатак са МС сајта, или "купи" нови Ворд. Ако је нешто друго, опиши проблем мало детаљније. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Ако су са docx екстензијом, а ти имаш старији Ворд, скини додатак са МС сајта, или "купи" нови Ворд. Ако је нешто друго, опиши проблем мало детаљније. Такође, LibreOffice, OpenOffice и KingsoftOffice отварају тај формат... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 ili prosto upload-uj na google drive (bivši docs) na web-u, koji može da ih otvori ili ako ti je stiglo mejlom, prosledi mejl sa sve attachment-ima na gmail nalog i gmail će ti ponuditi opciju da otvoriš fajl (isto google docs) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 @@Иван ♪♫, Опет неће. Послао сам другару фајл да их пребаци у формат за стари WORD. Какав проблем, нисам могао да сањам. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 И сада је тај формат погоршао фајл тако да су речи без размака и томе слично. Значи још није решен проблем. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поинтер Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Ako nije problem, postavi ovde taj fajl. Ovako mozemo samo da nagadjamo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Истраумирали су ме док нисам добио фајл. Заштићен је неким правом. Послаћу га било коме на ПП. Ко би хтео да то среди што боље? Реч је о три књиге Брајана Грина - неки светски бест селери. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поинтер Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Ja mogu da probam, mozda nesto i uspem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Putnik Namernik Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 пошаљи на пп. који је завршетак, extension (doc, rtf, dox...)??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Завршетак је docx. Послаћу сваком ко ће то задржати за себе. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Putnik Namernik Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 онда ти је open office право решење за то, као што неко пре мене рече. бесплатан је и препознаке фајлове који су сачувани у ворд формату. www.openoffice.org/ мени те књиге не требају јер их могу добити у градској библиотеци на енглеском за џабе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Имам несрећу да тај програм неће да отвори фајл. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Реч је о три књиге Брајана Грина - неки светски бест селери. Šalji meni obavezno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Проблем је добро решен. Ако неко хоће фајл у научне сврхе послаћу му. Мада, текст је без ислустрација којих има у штампаним књигама. Ја сам овај текст измолио од издавача само ради могућности претраживача речи. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука