Candy Butcher Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 Извини, а колико православометара ти поседујеш? Је л` то кренуло неко такмичење а да ми не знамо? super bogami ja juče kreno na takmičenje, ja sam samo govorio iz mog ugla jer živim u takvoj okolini gde NEMA autonomaša. Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 Страхиња, овако на блеф - да ниси можда из Гајдобре? Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 Кажеш више везани за Православље? Извини, а колико православометара ти поседујеш? mislio sam na to da smo više vezani nego što se misli, a ja nikome i nikad nisam merio pravoslavnost. A šta da ti kažem, što se mene tiče živi u ubeđenju da se Vojvodina odvojila... Baš me briga Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 Страхиња, овако на блеф - да ниси можда из Гајдобре? ahahhaahahaha pa znam da u Gajdobri ima puno Matkovića (hercegovaca), ali nisam ja odatle, mada imam puno rodbine tamo. :10900: Милан Б је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 što se mene tiče živi u ubeđenju da se Vojvodina odvojila Можеш ли да ми укратко појасниш којом логичком поштапалицом си стигао до оваквог закључка? Заиста ме интересује, неизмерно сам знатижељан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 treba sve te uzurpatore i veleizdajnike pohapsiti, ali to vladajuci ne rade jer su i sami pod stegama aspida Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 Не знам колики је проценат аутономаша у Војводини, али мени сте Ви Срби из Војводине, баш оно, прави Срби, бритки , храбри, браните Веру и нацију! то је лични утисак од тога колико сам тамо одлазио, а увек ми је лепо кад одем у НС или већ било где у Војводину! Ово је све тачно , али на истим основама је исфабрикована црногорска нација. Тако да често врлине могу постати разлог за сепарацију од литургијске заједнице . Ми у Војводини ћемо се трудити пре свега ако Бог да да будемо литургијски Хришћани и останемо Срби. А једно без другог неће моћи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука