JESSY Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Један тада мора вући и за себе и за другог и за децу. Опет снагу за све то једино може да да Он. facenew22222222 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Ja bih bio u vezi sa neverujucom ali u braku ne. Ne bih zpravo bio u braku nisakim osim u crkvenom braku sa verujucom. Ako ndjem verujucu koja je na mojoj frekvenciji naravno. бисмо, бисте.....и остале фреквенције Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Kakvo je vase iskustvo динамичноИзазов коме се нисам над`о нит` га хтео Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 бисмо, бисте.....и остале фреквенције sateliti aviJoni kamijoni oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 динамично Изазов коме се нисам над`о нит` га хтео zbzbzb pogresi covek! Mozda sam i ja nekad ozenio neverujucu! hahahaha Срђан Шијакињић and Драшко је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука