Odahviing Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 treca slika predstavlja Funkciju koja preslikava zatvoren skup D u otvoren skup R ali koji film nemam pojma Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 Peta uređeni par dva kompleksna broja Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јануар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 Недостају нам наслови за 3, 4 и 5... 4. је sqny погодио. https://www.pouke.org/forum/topic/23909-само-за-врсне-познаваоце-филма-и-математике/#entry793725 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јануар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 treca slika predstavlja Funkciju koja preslikava zatvoren skup D u otvoren skup R ali koji film nemam pojma А видиш ли оно мало ”THIS" што показује на тај отворени скуп? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јануар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 Први је Менхетн можда? Оff topic, али глупо ми да отварам нову тему. Колико се на академији раде математика и природне науке? И још нешто, имаш ли појма колико су озбиљна истраживања која се раде у овом институту? Да ли је то некада примењивано у пракси (рату) и да ли је представљано или размењивано са неким војскама из других земаља (ако се то уопште ради)? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 4. је sqny погодио. https://www.pouke.org...ке/#entry793725 Тачно, извињавам се... Превидео сам... Дакле, 3 и 5, управо ово што је Атеиста поменуо, ал` сад га мајци "нађи" филм... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 Оff topic, али глупо ми да отварам нову тему. Колико се на академији раде математика и природне науке? И још нешто, имаш ли појма колико су озбиљна истраживања која се раде у овом институту? Да ли је то некада примењивано у пракси (рату) и да ли је представљано или размењивано са неким војскама из других земаља (ако се то уопште ради)? Све зависи од смера... На општим смеровима, укључујући и смер авијације Математика 1 и 2... На техничким смеровима и Математика 3.... Физика и остале "изведене" гране, опет сходно смеровима-термодинамика, аеродинамика, механика итд.... Технички смерови ВА су у рангу са ЕТФ и Машинцем... Што се тиче ВТИ као највише научно-истраживачке установе наше војске, истраживања која се тамо спроводе су првенствено намењена војсци (као што му исамо име каже) и сам ВТИ је носилац техничко-технолошког развоја војске одувек... Дакле, све што је икада направила наша војска од ваздухопловне и ине технике, развијано је управо у ВТИ, а неке технологије су и "продаване" странцима... Све то наравно у мери наших капацитета, ништа револуционарно, али колико се могло и знало, у вечитој беспарици, радило се, и ради се... Juan Valdez је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 А видиш ли оно мало ”THIS" што показује на тај отворени скуп? This pokazuje na rubne tačke to su tačke za koje u svakij svaku epsilon okolini te tačke mogu se naći i unutrašnje i spoljašnje tačke npr. ako uzmeš otvoren skup (4, 20) tačke 4 i 20 su rubne jer ako uzmeš 3,9999999999999 ona se nalazi u skupu, ali zato 4.00000000001 se ne nalazi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јануар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 хахах! Превише детаљишеш. THIS показује на цео скуп. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 хахах! Превише детаљишеш. THIS показује на цео скуп. Nemoj ti meni to. Matematika mora da se zna. Kako ćeš ti u životu da prođeš ako ne znaš, granične vrednosti, izvode integrale, Njutn, Lajbic Koši sramota... cccc... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 Peta uređeni par dva kompleksna broja а како са "ј"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 ја пре мислим да су ово координате вектора. Može i to, mada isto ti je, sve jedno je urećeni par Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 Изменила сам у међувремену, уз координату вектора не би био број. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 а како са "ј"? ovo nisam video Изменила сам у међувремену, уз координату вектора не би био број. A ovo sam upravo hteo da napišem A Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 Шта је то математика? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука