Jump to content

Мотивациони постери...али православни.

Оцени ову тему

Kako generalno ocenjujete ove postere....  

208 члановâ је гласало

1. 1. Kako generalno ocenjujete ove postere....

• 1
      16
    • 2
      5
    • 3
      10
    • 4
      6
    • 5
      77
    • јер смо тако у могућности!
      75
    • lol
      24

Препоручена порука

• Одговори 4.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Постављена слика

Super je ispao Moci - hvala.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

crvenilo nema potrebe Moci za ovim, to su zasluge foruma, i Boga, od mene nikad ništa dobro nije poteklo, već od Boga.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

mocart mocart mense0198626478946378946 hfvguio

ДОВРАГА - ово ми је 666-та порука, а чврсто сам се зарекао да ћу ту написати на теми о Антихристу. Ех, тако пропадају планови мишева и људи...  crvenilo 4chsmu1 4chsmu1 mocart smej.gif

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

Андреј број порука ти је баш страшан.... mocart

Хехе... Одавно више није. Ал бејаше - име Ћесар Нерон...  crvenilo 4chsmu1 4chsmu1

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Super je ispao Moci - hvala.

Не  знам  шта  би  на  ово  рекао  Биг  Лале,

ће  га  питамо  кад  га  видимо,

а  дотле  mense0198626478946378946 facenew22222222

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Da vam kažem u  prst ka dole, ja sam preslušala lekcije od velikog znalca i sad pokušavam da pratim uputstva, samo ne znam odakle da zahvatim kreativnosti  89898989898989

Šta bi mi bez našeg Mocarta?

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...